UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
ÖZGÜR TARHAN

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yök Akademisyen Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
  • Lisans

    1992 - 1999

    GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2001 - 2004

    İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOTEKNOLOJİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)
    Isolation and characterization of Bacillus thuringiensis strains from different grain habitats
  • Doktora

    2007 - 2013

    İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) (İNGİLİZCE)
    Development and characterization of whey based alpha-lactalbumin protein nanotubes for food applications
  • Post-Doktora

    2014 - 2015

    Purdue University
  • YÖKDİL - İngilizce

    2021 - 2020 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/2) Sonuçları

    İngilizce - 90,00000
  • Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2016 -

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    2007 - 2013

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

    2001 - 2007

    - BİYOTEKNOLOJİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE) -
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği

    2022 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Bologna Eşgüdüm Komisyonu Üyeliği

    2020 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Rektör Danışmanı

    2018 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü

    2016 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Farabi Koordinatörü

    2016 - 2020

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

    2016 - 2020

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Erasmus Koordinatörü

    2016 - 2021

  • 2022

    Yüksek Lisans - MUSTAFA GÖZLER
    Elektroeğirme yöntemiyle elde edilecek kompozit protein nanofiberlerin yapısal, termal ve antimikrobiyal özelliklerinin incelenmesi
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2021

    Yüksek Lisans - AYŞEGÜL GÜNDEM
    Hayvansal atıklardan elde edilen proteinlerin verimlerinin ve jelleşme özelliklerinin araştırılması
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2020

    Yüksek Lisans - RANA ŞEN
    Gıda proteinlerinden kısmi hidroliz ve aktif madde ilavesiyle elde edilen yenilebilir filmlerin yapısal ve antimikrobiyal özelliklerinin incelenmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - AHMET KAYA
    İşleme esnasında sütte bulunan alerjen proteinlerin yapısındaki değişikliklerin belirlenmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • Seminer - Yüksek Lisans, 2021-2022
  • İleri Enstrümental Analiz - Yüksek Lisans, 2021-2022
  • Tez Çalışması I - Yüksek Lisans, 2021-2022
  • Uzmanlık Alan Dersi I - Yüksek Lisans, 2021-2022
  • Gıda Proteinlerinin Elektroforetik Yöntemlerle Ayrılması - Yüksek Lisans, 2021-2022
  • Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar - Lisans, 2021-2022
  • Mesleki İngilizce II - Lisans, 2021-2022
  • Isı ve Kütle Transferi - Lisans, 2021-2022
  • Akışkanlar Mekaniği - Lisans, 2021-2022
  • Besin Destekleri - Lisans, 2021-2022
  • Mesleki İngilizce III - Lisans, 2021-2022
  • Mesleki İngilizce I - Lisans, 2021-2022
  • Proses Tasarım ve Kontrol - Lisans, 2021-2022
  • Enstrümental Analiz - Lisans, 2021-2022
  • Tez Çalışması II - Yüksek Lisans, 2020-2021
  • Uzmanlık Alan Dersi II - Yüksek Lisans, 2020-2021
  • Seminer - Yüksek Lisans, 2020-2021
  • İleri Enstrümental Analiz - Yüksek Lisans, 2020-2021
  • Tez Çalışması I - Yüksek Lisans, 2020-2021
  • Uzmanlık Alan Dersi I - Yüksek Lisans, 2020-2021
  • Proje Çalışması II - Lisans, 2020-2021
  • Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar - Lisans, 2020-2021
  • Mesleki İngilizce IV - Lisans, 2020-2021
  • Mesleki İngilizce II - Lisans, 2020-2021
  • Isı ve Kütle Transferi - Lisans, 2020-2021
  • Akışkanlar Mekaniği - Lisans, 2020-2021
  • Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları - Lisans, 2020-2021
  • Proje Çalışması I - Lisans, 2020-2021
  • Besin Destekleri - Lisans, 2020-2021
  • Mesleki İngilizce III - Lisans, 2020-2021
  • Mesleki İngilizce I - Lisans, 2020-2021
  • Proses Tasarım ve Kontrol - Lisans, 2020-2021
  • Enstrümental Analiz - Lisans, 2020-2021
  • TEZ ÇALIŞMASI - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • UZMANLIK ALAN DERSİ - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • SEMİNER - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • İLERİ ENSTRÜMENTAL ANALİZ - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • PROJE ÇALIŞMASI II - Lisans, 2019-2020
  • MESLEKİ İNGİLİZCE IV - Lisans, 2019-2020
  • MESLEKİ İNGİLİZCE II - Lisans, 2019-2020
  • ISI VE KÜTLE TRANSFERİ - Lisans, 2019-2020
  • AKIŞKANLAR MEKANİĞİ - Lisans, 2019-2020
  • PROJE ÇALIŞMASI I - Lisans, 2019-2020
  • YAZILI VE GÖRSEL BASINDA GIDA VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONULARI - Lisans, 2019-2020
  • PROSES TASARIMI VE KONTROLÜ - Lisans, 2019-2020
  • MESLEKİ İNGİLİZCE III - Lisans, 2019-2020
  • MESLEKİ İNGİLİZCE I - Lisans, 2019-2020
  • GIDA PROTEİNLERİ VE ELEKTROFORETİK YÖNTEMLERLE AYRILMASI - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ LAB - Lisans, 2019-2020
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ - Lisans, 2019-2020
  • Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • Proje Çalışması II - Lisans, 2018-2019
  • Meyve ve Sebze Teknolojisi - Lisans, 2018-2019
  • Mesleki İngilizce IV - Lisans, 2018-2019
  • Mesleki İngilizce II - Lisans, 2018-2019
  • Gıda Ambalajlama - Lisans, 2018-2019
  • Kütle ve Isı Aktarımı - Lisans, 2018-2019
  • Akışkanlar Mekaniği - Lisans, 2018-2019
  • BİLİMSEL YAYIN HAZIRLAMA VE SUNMA TEKNİKLERİ - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • GIDA PROTEİNLERİ VE ELEKTROFORETİK YÖNTEMLERLE AYRILMASI - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • PROJE ÇALIŞMASI I - Lisans, 2018-2019
  • PROSES TASARIMI VE KONTROLÜ - Lisans, 2018-2019
  • YAZILI VE GÖRSEL BASINDA GIDA VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONULARI - Lisans, 2018-2019
  • MESLEKİ İNGİLİZCE I - Lisans, 2018-2019
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ LAB - Lisans, 2018-2019
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ - Lisans, 2018-2019
  • AKIŞKANLAR MEKANİĞİ - Lisans, 2017-2018
  • Mesleki İngilizce II - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Ambalajlama - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Biyoteknolojisi - Lisans, 2017-2018
  • Kütle ve Isı Aktarımı - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Proteinleri ve Elektroforetik Yöntemlerle Ayrılması - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mikrobiyolojisi Lab - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Kimyası Lab - Lisans, 2017-2018
  • Enstrümental Analiz Lab - Lisans, 2017-2018
  • Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları - Lisans, 2017-2018
  • Mesleki İngilizce I - Lisans, 2017-2018
  • Temel İşlemler I - Lisans, 2017-2018
  • Enstrümental Analiz - Lisans, 2017-2018
  • Akışkanlar Mekaniği - Lisans, 2016-2017
  • Gıda Proteinlerinin Elektroforetik Yöntemlerle Ayrılması - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • Yenilikçi Gıda Ambalajlama Teknolojileri - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları - Lisans, 2016-2017
  • Analitik Kimya Lab - Lisans, 2016-2017
  • Gıda Mikrobiyolojisi Lab I - Lisans, 2016-2017
  • Ticari Besin Destek Ürünleri - Lisans, 2016-2017
  • Genel Kimya II - Lisans, 2016-2017
  • Uluslararası Hakemli 2022, Garavand Farhad, Cacciotti Ilaria, Vahedikia Nooshin, Rehman Abdur, TARHAN ÖZGÜR, Akbari Alavijeh Safoura, Shaddel Rezvan, Rashidinejad Ali, Nejatian Mohammad, Jafarzadeh Shima, Azizi Lalabadi Maryam, KhoshnoudiNia Sara, Jafari Seid Mahdi, A comprehensive review on the nanocomposites loaded with chitosan nanoparticles for food packaging, Critical Reviews in Food Science and Nutrition
  • Uluslararası Hakemli 2022, Falsafi Seid Reza, Rostamabadi Hadis, Babazadeh Afshin, TARHAN ÖZGÜR, Rashidinejad Ali, Boostani Sareh, KhoshnoudiNia Sara, Akbari Alavijeh Safoura, Shaddel Rezvan, Jafari Seid Mahdi, Lycopene nanodelivery systems; recent advances, Trends in Food Science & Technology
  • Uluslararası Hakemli 2022, Garavand Farhad, Jafarzadeh Shima, Cacciotti Ilaria, Vahedikia Nooshin, Sarlak Zahra, TARHAN ÖZGÜR, Yousefi Shima, Rouhi Milad, Castro-Muñoz Roberto, Jafari Seid Mahdi, Different strategies to reinforce the milk protein-based packaging composites, Trends in Food Science & Technology
  • Uluslararası Hakemli 2022, İNCE YARDIMCI ATİKE, Yağmurcukardeş Nesli, YAĞMURCUKARDEŞ MEHMET, ÇAPAN İNCİ, ERDOĞAN MATEM, ÇAPAN RİFAT, TARHAN ÖZGÜR, AÇIKBAŞ YASER, Electrospun polyacrylonitrile (PAN) nanofiber: preparation, experimental characterization, organic vapor sensing ability and theoretical simulations of binding energies, Applied Physics A
  • Uluslararası Hakemli 2022, TARHAN ÖZGÜR, ŞEN RANA, Heat-denatured and alcalase-hydrolyzed protein films/coatings containing marjoram essential oil and thyme extract, Food Bioscience
  • Ulusal Hakemli 2022, İNCE YARDIMCI ATİKE, KAYHAN MEHMET, Durmuş Aslı, AKSOY MEHMET, TARHAN ÖZGÜR, Synthesis and air permeability of electrospun PAN/PVDF nanofibrous membranes, Research on Engineering Structures and Materials
  • Uluslararası Hakemli 2022, Bahrami Akbar, Cacciotti Ilaria, Delshadi Rana, Esfanjani Afshin Faridi, Rezaei Atefe, TARHAN ÖZGÜR, LEE CHI-CHING, Assadpour Elham, TOMAŞ MERVE, VAHAPOĞLU BEYZA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, Williams Leonard, Jafari Seid Mahdi, Targeting foodborne pathogens via surface-functionalized nano-antimicrobials, Advances in Colloid and Interface Science
  • Uluslararası Hakemli 2021, TARHAN ÖZGÜR, Spotti M. Julia, Nutraceutical delivery through nano-emulsions: General aspects, recent applications and patented inventions, Colloids and Surfaces B: Biointerfaces
  • Uluslararası Hakemli 2021, GÖZLER MUSTAFA, İNCE YARDIMCI ATİKE, TARHAN ÖZGÜR, Structural and Thermal Properties of Electrospun Whey Protein/PEO Nanofibers, Bulletin of Biotechnology
  • Uluslararası Hakemli 2021, TARHAN ÖZGÜR, KAYA AHMET, Investigation of the compositional and structural changes in the proteins of cow milk when processed to cheese, LWT
  • Ulusal Hakemli 2021, Gündem Ayşegül, TARHAN ÖZGÜR, Collagen/Gelatin Extraction from Poultry Skin and Mechanically Deboned Meat (MDM) Residues, Akademik Gıda
  • Uluslararası Hakemli 2021, KAYA AHMET, GÖZLER MUSTAFA, TARHAN ÖZGÜR, Effect of Fermentation on the Milk Allergen Proteins During Yogurt-making, Usak University Journal of Engineering Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2021, Rashidinejad Ali, TARHAN ÖZGÜR, Rezaei Atefe, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, Boostani Sareh, KhoshnoudiNia Sara, Samborska Katarzyna, Garavand Farhad, Shaddel Rezvan, Akbari Alavijeh Safoura, Jafari Seid Mahdi, Addition of milk to coffee beverages; the effect on functional, nutritional, and sensorial properties, Critical Reviews in Food Science and Nutrition
  • Uluslararası Hakemli 2021, Ashaolu Tolulope Joshua, Samborska Katarzyna, Lee Chi Ching, TOMAŞ MERVE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, TARHAN ÖZGÜR, HAKGÜDER TAZE BENGİ, Jafari Seid Mahdi, Phycocyanin, a super functional ingredient from algae; properties, purification characterization, and applications, International Journal of Biological Macromolecules
  • Uluslararası Hakemli 2021, TARHAN ÖZGÜR, Hamaker Bruce R, Campanella Osvaldo H, Structure and binding ability of self‐assembled α‐lactalbumin protein nanotubular gels, Biotechnology Progress
  • Ulusal Hakemli 2021, Diker Ayşegül, Akar Ebru, Akgün Rümeysa, TARHAN ÖZGÜR, Farklı Sirke Türleri ile Yapılan Hıyar Turşularının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi, Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2020, TARHAN ÖZGÜR, GÖZLER MUSTAFA, Yavuz Rahmi Can, Şimşek Melike, Effect of Heat Treatment on Protein Fractions of Edible Poultry Eggs, Akademik Gıda
  • Uluslararası Hakemli 2020, İNCE YARDIMCI ATİKE, TARHAN ÖZGÜR, ELECTROSPUN PROTEIN NANOFIBERS AND THEIR POTENTIAL FOOD APPLICATIONS, Mugla Journal of Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2020, Gündem Ayşegül, TARHAN ÖZGÜR, Extraction of collagen and gelatine from animal wastes, Bulletin of Biotechnology
  • Ulusal Hakemli 2020, TARHAN ÖZGÜR, Campanella Osvaldo H, Microstructure and Rheology of Whey Protein Based Hydrogels, Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
  • Uluslararası Hakemli 2017, Spotti Maria Julia, TARHAN ÖZGÜR, Schaffter Sam, Corvalan Carlos, Campanella Osvaldo H, Whey protein gelation induced by enzymatic hydrolysis and heat treatment: Comparison of creep and recovery behavior, Food Hydrocolloids
  • Uluslararası Hakemli 2016, TARHAN ÖZGÜR, Spotti M Julia, Sam Schaffter, Corvalan Carlos M, Campanella Osvaldo H, Rheological and structural characterization of whey protein gelation induced by enzymatic hydrolysis, Food Hydrocolloids
  • Uluslararası Hakemli 2014, TARHAN ÖZGÜR, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Nanotubular structures developed from whey-based α-lactalbumin fractions for food applications, Biotechnology Progress
  • Uluslararası Hakemli 2013, TARHAN ÖZGÜR, TARHAN ENVER, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Investigation of the structure of alpha-lactalbumin protein nanotubes using optical spectroscopy, Journal of Dairy Research
  • Ulusal Hakemli 2010, TARHAN ÖZGÜR, GÖKMEN VURAL, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, NANOTEKNOLOJİNİN GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİSİALANINDAKİ UYGULAMALARI, Gıda
  • Uluslararası Hakemli 2008, TARHAN ÖZGÜR, Çınar Çelenk, TURANLI FERİT, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, GÜNEŞ HATİCE, Identification and bioactivity of native strains of Bacillus thuringiensis from grain-related habitats in Turkey, Biological Control
  • Uluslararası Hakemli 2007, Çınar Çelenk, TARHAN ÖZGÜR, YENİDÜNYA ALİ FAZIL, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, GÜNEŞ HATİCE, Isolation and characterization of Bacillus thuringiensis strains from olive-related habitats in Turkey, Journal of Applied Microbiology
  • Uluslararası Hakemli 2005, TARHAN ÖZGÜR, Yenidünya A Fazıl, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, GÜNEŞ HATİCE, Isolation and characterization of Bacillus thuringiensis strains from different grain habitats in Turkey, World Journal of Microbiology and Biotechnology
  • 26.05.2011, Uluslararası, 11.Novel Approaches in Food Industry, TARHAN ÖZGÜR, GÖKMEN VURAL, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Alpha-Lactalbumin Protein Nanotubes, Tam metin bildiri
  • 26.05.2011, Uluslararası, 11. Novel Approaches in Food Industry, TARHAN ÖZGÜR, GÖKMEN VURAL, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Purification of Major Proteins in Whey, Özet bildiri
  • 24.11.2021, Uluslararası, 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), İNCE YARDIMCI ATİKE, TARHAN ÖZGÜR, KAYHAN MEHMET, Durmuş Aslı, Morphological and Structural Properties of PAN/PVDF Electrospun Nanofibers, Özet bildiri
  • 24.11.2021, Uluslararası, 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), GÖZLER MUSTAFA, İNCE YARDIMCI ATİKE, TARHAN ÖZGÜR, Composite Protein Nanofibers Obtained Through Electrospinning, Özet bildiri
  • 22.11.2018, Uluslararası, International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, TARHAN ÖZGÜR, KAYA AHMET, GÖZLER MUSTAFA, Analysis of Protein Allergy in Cow Milk and Cheese, Tam metin bildiri
  • 22.11.2018, Uluslararası, International Eurasian Conferance on Science, Engineering and Technology, TARHAN ÖZGÜR, ŞEN RANA, Characterization and Application of Food-based Protein Hydrogels, Tam metin bildiri
  • 22.10.2017, Uluslararası, 13th Nanoscience and Nanotechnology Conference, TARHAN ÖZGÜR, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Structure of Whey Based Protein Nanotubes, Özet bildiri
  • 22.05.2011, Uluslararası, 11. International Congress on Engineering and Food, TARHAN ÖZGÜR, GÖKMEN VURAL, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Protein Nanotubes constructed from whey-based alpha-lactalbumin, Özet bildiri
  • 21.06.2004, Ulusal, 17. Ulusal Biyoloji Kongresi, TARHAN ÖZGÜR, YENİDÜNYA ALİ FAZIL, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, GÜNEŞ HATİCE, Tahıl ortamlarından Bacillus thuringiensis izolasyonu ve genotipik karakterizasyonu, Özet bildiri
  • 20.04.2015, Uluslararası, Nanoparticle Synthesis and Assembly, Faraday Discussion, TARHAN ÖZGÜR, Hamaker Bruce R, Campanella Osvaldo H, Self-assembled protein nanotubes triggering gelation, Özet bildiri
  • 19.03.2020, Uluslararası, 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), TARHAN ÖZGÜR, İNCE YARDIMCI ATİKE, Food-based protein nanofibers produced by electrospinning, Tam metin bildiri
  • 19.03.2020, Uluslararası, 3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020), Gündem Ayşegül, TARHAN ÖZGÜR, Extraction of collagen and gelatin from animal wastes, Özet bildiri
  • 15.06.2010, Uluslararası, 6. Nanoscience and Nanotechnology Conference, TARHAN ÖZGÜR, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Development of alpha-lactalbumin protein nanotubes by self-assembly, Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest and Food Sciences and Technologies, TARHAN ÖZGÜR, Campanella Osvaldo H, Mechanical and Structural Characterization of Whey Based Protein Gels, Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest and Food Sciences and Technologies, TARHAN ÖZGÜR, Campanella Osvaldo H, Whey Protein Hydrogels: Food and Non-food (Biomedical) Applications, Özet bildiri
  • 14.10.2019, Uluslararası, I. Health Sciences and Biotechnology Conference, Gözler Mustafa, Yavuz Rahmi Can, Şimşek Melike, TARHAN ÖZGÜR, Isıl İşlemin Yumurta Proteinleri Üzerinde Etkisi, Özet bildiri
  • 14.10.2019, Uluslararası, I. International Health Science and Biotechnology Congress, TARHAN ÖZGÜR, Gündem Ayşegül, Hayvansal Atıklardan Protein Eldesi, Tam metin bildiri
  • 14.10.2019, Uluslararası, I. International Health Sciences and Biotechnology, TARHAN ÖZGÜR, ŞEN RANA, Characterization of Heat Denaturated and Enzyme Hydrolyzed Protein Edible Films, Tam metin bildiri
  • 14.10.2019, Uluslararası, I. International Health Sciences and Biotechnology Congress, TARHAN ÖZGÜR, Protein Hydrogels, Tam metin bildiri
  • 07.10.2020, Uluslararası, 2nd International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), GÖZLER MUSTAFA, TARHAN ÖZGÜR, Elektroeğirme yöntemiyle elde edilen kompozit protein nanofiberlerin gıda uygulamaları, Tam metin bildiri
  • 06.11.2009, Ulusal, 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, TARHAN ÖZGÜR, Arcan İskender, Baysal Handan, Ceylan Çağatay, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Türkiye’xxde ve Dünyada Gıda Mühendisliği Eğitimi, Tam metin bildiri
  • 03.10.2013, Uluslararası, PPM, International Porous Powdered Materials Symposium and Exhibition, TARHAN ÖZGÜR, HARSA HAYRİYE ŞEBNEM, Analysis of the Growth of Alpha-Lactalbumin Protein Nanotubes Functional for Food Applications, Özet bildiri
  • 01.10.2020, Uluslararası, 2nd International Congress of Medical Sciences, and Biotechnology, Uşak, 2020, TARHAN ÖZGÜR, Potential Health Concerns of Food Nanoparticles, Tam metin bildiri
  • Uluslararası 2021, Bilimsel Kitap, TARHAN ÖZGÜR, İNCE YARDIMCI ATİKE, Safety and Regulatory Issues of Nanoencapsulated Food Ingredients, 2021, Academic Press_Elsevier, 978-0-12-815725-1
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, TARHAN ÖZGÜR, Handbook of Nanotechnology, 2020, Academic Press, Elsevier Inc., 978-0-12-815866-1
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, TARHAN ÖZGÜR, Jafari Seid Mahdi, Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients, 2020, Academic Press, Elsevier Inc., 978-0-12-815667-4
Academic Food Journal , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Journal of Pharmacy , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Gıda , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gazi UJournal of Science , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Gıda , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
  • Diğer

    2014

    Doktora Sonrası Araştırma Bursu
    TÜBİTAK 2219/2014-II, Purdue Universitesi’xxnde (Amerika) Doktora sonrası çalışmalar için 1 yıllık burs ödülü
  • Süt Ürünlerinde Antibiyotik Tayini için Moleküler Baskılama Temelli Rezonans Sensörlerin Hazırlanması

    27.12.2017 - 27.12.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Proje İzleyiciliği
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı : 0
    Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) - Tamamlandı
  • Süt ve Süt Mamüllerinde Bulunan Alerjen Protein/Peptit Fraksiyonlarının Yenilikçi Yöntemlerle Tanımlanması

    23.06.2017 - 24.03.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • İşleme Esnasında Sütte Bulunan Alerjen Proteinlerin Yapısındaki Değişikliklerin Belirlenmesi

    16.10.2017 - 17.04.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Peyniraltı suyundan gıda endüstrisinde uygulanabilir protein ve peptit nanotüplerin geliştirilmesi ve karakterizasyonu

    01.04.2010 - 01.04.2011

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    TÜBİTAK PROJESİ - Tamamlandı
  • Protein nanotupler geliştirmek üzere peyniraltı suyundan alfa Laktalbumin in saflaştırılması

    01.03.2009 - 01.03.2011

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Filtre Uygulamaları için Elektrolif Çekim Yöntemi ile Antibakteriyel Poliakrilonitril (PAN)/ Polivinilidin Florür (PVDF) Nanolif Üretimi

    24.03.2021 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 34141,07 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Devam Ediyor