UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

DOÇENT
GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ

EŞME MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
Yök Akademisyen Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
  • Lisans

    2004 - 2008

    CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Lisans

    2005 - 2012

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2009 - 2012

    EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Sumak ekstraktı tozu eldesi
  • Doktora

    2012 - 2018

    EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA TEKNOLOJİSİ (DR)
    Püskürtmeli kurutucu ile ıspanak ve havuç sularının kurutulması ve örnek gıda sisteminde denenmesi
  • ÜDS - İngilizce

    2010 -

    İngilizce - 67.500
  • KPDS - İngilizce

    2012 -

    İngilizce - 72.50
  • YÖKDİL - İngilizce

    2017 -

    İngilizce - 80.0
  • YÖKDİL - İngilizce

    2022 - 2022/2 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları

    İngilizce - 78,75000
  • YÖKDİL - İngilizce

    2023 - 2023/1 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları

    İngilizce - 75,00000
  • Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • DOÇENT - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2021 -

    - GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ - GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2021 - 2021

    - GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ - GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ - ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ

    2018 - 2019

    - GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ - GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. (İNGİLİZCE) (TAM BURSLU)
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - EGE ÜNİVERSİTESİ

    2011 - 2018

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) -
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

    2010 - 2011

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Üyeliği

    2022 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Kalite Kurulu Üyeliği

    2021 -

  • ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ Erasmus Koordinatörü

    2018 - 2019

  • ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ Enstitü Yönetim Kurulu üyeliği

    2018 - 2019

  • EGE ÜNİVERSİTESİ Komisyon Üyeliği

    2011 - 2018

  • 2019

    Yüksek Lisans - NESLİHAN ÖZÇIRA
    Buğday rüşeyminin protein içeriği arttırılmış tarhana üretiminde kulanım olanaklarının araştırılması
    Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - SELMA LUBABE ERDOĞAN
    Farklı tahıl ve baklagil unlarının glutensiz tarhana üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
    Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü
  • Tahıl Teknolojisi - Önlisans, 2022-2023
  • Gıda Endüstri Makineleri - Önlisans, 2022-2023
  • Gıdalarda Temel İşlemler II - Önlisans, 2022-2023
  • Seminer - Önlisans, 2022-2023
  • Genel Matematik - Önlisans, 2022-2023
  • Hijyen ve Sanitasyon - Önlisans, 2022-2023
  • Meyve ve Sebze Teknolojisi - Önlisans, 2022-2023
  • Temel Matematik - Önlisans, 2022-2023
  • Gıdalarda Temel İşlemler I - Önlisans, 2022-2023
  • Matematik - Önlisans, 2022-2023
  • Gıda Endüstri Makineleri - Önlisans, 2021-2022
  • Beslenme - Önlisans, 2021-2022
  • Gıdalarda Temel İşlemler II - Önlisans, 2021-2022
  • Ticari Matematik - Önlisans, 2021-2022
  • Temel Matematik - Önlisans, 2021-2022
  • Genel Matematik - Önlisans, 2021-2022
  • Matematik - Önlisans, 2021-2022
  • Gıdalarda Temel İşlemler I - Önlisans, 2021-2022
  • Graduation Project - Lisans, 2018-2019
  • Sensory Analysis and Laboratory Techniques - Lisans, 2018-2019
  • Introduction to Gastronomy and Culinary Arts - Lisans, 2018-2019
  • Industrial Kitchen Design - Lisans, 2018-2019
  • Fermented Food Products - Lisans, 2018-2019
  • Foods for Special Groups - Lisans, 2018-2019
  • Food Hygiene - Lisans, 2018-2019
  • Culinary Operations - Lisans, 2018-2019
  • Culinary Calculations - Lisans, 2018-2019
  • Hazır Yemek Teknolojisi - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • Gastronomide Duyusal Analiz - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • Nutrition Science - Lisans, 2018-2019
  • Food and Beverage Management - Lisans, 2018-2019
  • Statistic - Lisans, 2018-2019
  • Uluslararası Hakemli 2024, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Yüksel Sarıoğlu Hira, DİRİM SAFİYE NUR, PANDİSELVAM RAVİ, Storage of spinach juice agglomerates: Physical, flow, structural, and thermal properties, Wiley
  • Uluslararası Hakemli 2023, TEKGÜL BARUT YELİZ, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, RAYMAN ERGÜN AHSEN, BOZKIR HAMZA, PANDİSELVAM RAVİ, Effect of different roasting methods on the proximate by composition, flow properties, amino acid compositions, colour, texture, and sensory profile of the chickpeas, Wiley
  • Uluslararası Hakemli 2023, DEMİRAY ENGİN, Yazar Julide Gamze, Aktok Özgür, Çulluk Burçin, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, PANDİSELVAM RAVİ, The Effect of Drying Temperature and Thickness on the Drying Kinetic, Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, and Color Values of Apple Slices, Journal of Food Quality
  • Uluslararası Hakemli 2023, Candemir Ahmet, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, PANDİSELVAM RAVİ, Effect of ultrasound pretreatment and drying air temperature on the drying characteristics, physicochemical properties, and rehydration capacity of raisins, Springer Science and Business Media LLC
  • Uluslararası Hakemli 2023, ALTAY KADRİYE, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, AKDOĞAN ARDA, ZEYTİN PİRİNASININ MİKRODALGA KURUTULMASINDA ULTRASES ÖN İŞLEMİNİN ÜRÜNÜN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ, Association of Food Technology, Turkey
  • Ulusal Hakemli 2022, ERDOĞAN SELMA LUBABE, TEKGÜL BARUT YELİZ, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, The Effect of Different Fruit Seed Oils on Quality Characteristics of Cakes, International Journal of Pure and Applied Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2022, ERDOĞAN SELMA LUBABE, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, UTILIZATION OF DIFFERENT LEGUME AND CEREAL FLOURS IN THE GLUTEN- FREE TARHANA PRODUCTION, Latin American Applied Research
  • Uluslararası Hakemli 2022, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, PANDİSELVAM RAVİ, Evaluation of Physicochemical, Functional, and Sensorial Characteristics of Gluten-Free Turkish Noodle “Erişte” Formulated with Oat and Quinoa Flours, Journal of Food Quality
  • Uluslararası Hakemli 2022, SALAMA Heba H., Mahmoud Kholif Adel, Fouad Mohamed Tawfeek, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Properties of Novel Ultra-Filtrated Soft Cheese Supplemented with Sumac Extract, Egyptian Journal of Chemistry
  • Uluslararası Hakemli 2022, PANDİSELVAM RAVİ, Barut Gök Sıla, YÜKSEL AYŞE NUR, TEKGÜL YELİZ, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Kothakota Anjineyulu, Evaluation of the impact of UV radiation on rheological and textural properties of food, Journal of Texture Studies
  • Uluslararası Hakemli 2022, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, TEKGÜL YELİZ, YÜKSEL AYŞE NUR, Khanashyam Anandu Chandra, Kothakota Anjineyulu, PANDİSELVAM RAVİ, Recent development in foam‐mat drying process: Influence of foaming agents and foam properties on powder properties, Journal of Surfactants and Detergents
  • Uluslararası Hakemli 2021, PANDİSELVAM RAVİ, TAK YAMİNİ, OLUM EMİNE, SUJAYASREE O.J., TEKGÜL YELİZ, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, KAUR MANPREET, NAYİ PRATİK, Kothakota Anjineyulu, Kumar Manoj, Advanced osmotic dehydration techniques combined with emerging drying methods for sustainable food production: Impact on bioactive components, texture, color, and sensory properties of food, Wiley
  • Uluslararası Hakemli 2021, DEMİRAY ENGİN, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Effect of vacuum drying temperature and pressure on the drying and desorption characteristics, and lovastatin content of the oyster mushroom (\n Pleurotus\n ostreatus\n ) slices, Journal of Food Processing and Preservation
  • Uluslararası Hakemli 2021, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, TEKGÜL YELİZ, ERTEN EDİBE SEDA, AKDOĞAN ARDA, Mineral content, fatty acid composition, and volatile compounds of gluten free tarhana formulated with different cereal and pulse flours, Journal of Food Science
  • Uluslararası Hakemli 2021, Ergün Kadriye, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, The effect of freeze dried fruit powders on some of the physicochemical properties of the layer cake, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2021, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Physicochemical, reconstitution, and morphological properties of red pepper juice (Capsicum annuum L.) powder, Journal of Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2021, TEKGÜL YELİZ,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,ERTEN EDİBE SEDA,AKDOĞAN ARDA, Determination of the effect of wheat germ on the mineral and fatty acid composition and aroma compounds of tarhana: A traditional fermented cereal food, Journal of Food Processing and Preservation
  • Uluslararası Hakemli 2020, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,YÜKSEL AYŞE NUR, Foam-Mat Convective And Microwave Dried Avocado Powder: Physical, Functional, and Powder Properties, LATIN AMERICAN APPLIED RESEARCH
  • Uluslararası Hakemli 2020, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, YÜKSEL AYŞE NUR, BAŞ ERMAN, ERDOĞAN SELMA LUBABE, Foam mat drying of taro (Colocasia esculenta): The effect of ultrasonic pretreatment and drying techniques on the drying behavior, flow, and reconstitution properties of taro flour, Journal of Food Process Engineering
  • Ulusal Hakemli 2020, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,ÇABUK BURCU, KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2020, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, TEKGÜL YELİZ, ÇOBAN SONGÜL, Physicochemical properties, fatty acid composition, cooking quality, and sensory evaluation of pasta enriched with different oleiferous powders, Journal of Food Measurement and Characterization
  • Uluslararası Hakemli 2020, TEKGÜL YELİZ,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ARAPSAÇI OTUNUN (FOENİCULUM VULGARE) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KURUMA DAVRANIŞININ MODELLENMESİ, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2020, Burak Çınar Şenay,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR,ÜNAL GÜLFEM,AKALIN AYŞE SİBEL, Textural and sensorial characteristics of set-type yogurt containing Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 and quince powder, Journal of Food Measurement and Characterization
  • Uluslararası Hakemli 2020, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Determination of The Drying Kinetics and Energy Efficiency of Red Pepper (Capsicum Annuum L.) Using Different Drying Methods and Microwave Finish Drying, LATIN AMERICAN APPLIED RESEARCH
  • Uluslararası Hakemli 2020, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, The effect of different drying techniques and microwave finish drying on the powder properties of the red pepper powder (Capsicum annuum L.), Journal of Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2019, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,ERBAKAN TUĞÇE,ARICI ELİF,DİRİM SAFİYE NUR, ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Ulusal Hakemli 2019, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,ÇABUK BURCU, FARKLI MİKRODALGA GÜÇLERİNİN KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KURUMA KİNETİĞİ VE TOZ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2019, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Functional properties of parsley fortified homemade Turkish noodles (Erişte), Croatian journal of food science and technology
  • Uluslararası Hakemli 2019, DİRİM SAFİYE NUR,TALİH MERYEM,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2019, YÜKSEL HİRA,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Physical characterization of spray-dried milk powders and their agglomerates with the addition of carob, cinnamon, and ginger powders, Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2019, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,Özçıra Neslihan, Chemical composition, functional, powder, and sensory properties of tarhana enriched with wheat germ, Journal of Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2018, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Spray dried spinach juice: powder properties, Journal of Food Measurement and Characterization
  • Uluslararası Hakemli 2018, BAYKAL HALE,KARAİS KÜBRA,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, THE PROPERTIES OF CINNAMON, CAROB AND GINGER ENRICHED GOAT MILK POWDER ENRICHED GOAT MILK POWDER, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2017, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Spray Drying of Spinach Juice: Characterization, Chemical Composition, and Storage, Journal of Food Science
  • Uluslararası Hakemli 2017, TALİH MERYEM,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Determination of the Drying Characteristics of Black Carrot Pulp During Drying in a Microwave Oven, Journal of Food Physics
  • Uluslararası Hakemli 2017, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Enhancement of the Functional Properties of Home-Made StyleTurkish Noodles (Erişte) with the Addition of Fresh Mints., Journal of Food Physics
  • Uluslararası Hakemli 2017, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Drying characteristics of pumpkin (Cucurbita moschata) slices in convective and freeze dryer, Heat and Mass Transfer
  • Uluslararası Hakemli 2017, AKDOĞAN ARDA,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Mathematical modeling of thin-layer microwave drying of corn husk and investigation of powder properties, Bulgarian Chemical Communications
  • Uluslararası Hakemli 2016, BEKTAŞ BURCU,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, A Survey on the Centrifugal Freeze Concentration Method for Mulberry Molasses, Journal of Food Physics
  • Uluslararası Hakemli 2016, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, The effect of different drying processes and the amounts of maltodextrin addition on the powder properties of sumac extract powders, Powder Technology
  • Uluslararası Hakemli 2016, Ergün Kadriye,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Determination of the drying and rehydration kinetics of freeze dried kiwi Actinidia deliciosa slices, HEAT AND MASS TRANSFER
  • Uluslararası Hakemli 2016, TÜRKOĞLU TUĞÇE,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, The Determination of The Effects of Soaking as a Pretreatment for Soybeans, Journal of Food Physics
  • Uluslararası Hakemli 2015, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,Ergün Kadriye,DİRİM SAFİYE NUR, Freeze Drying of Kiwi (Actinidia deliciosa) Puree and the Powder Properties, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
  • Uluslararası Hakemli 2015, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,Aaron SL Lim,Roos Yrjo H, Beta-Carotene Stability in Extruded Snacks Produced Using Interface Engineered Emulsions, International Journal of Food Properties
  • Uluslararası Hakemli 2015, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,ERGÜN KADRİYE, Dondurularak Kurutulmuş Bazı Meyve Tozlarının Toz Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi, GIDA
  • Uluslararası Hakemli 2015, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Freeze Drying KIinetics of Persimmon Puree, GIDA
  • Uluslararası Hakemli 2014, DİRİM SAFİYE NUR,Ergün Kadriye,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,Özalp Hazal ,Balkesen Neşe, Farklı Unların Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi, Akademik Gıda
  • Uluslararası Hakemli 2013, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, The effects of the different drying conditions and the amounts of maltodextrin addition during spray drying of sumac extract, Food and Bioproducts Processing
  • Uluslararası Hakemli 2012, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Determination Of The Effect Of Freeze Drying Process On The Production Of Pumpkin Cucurbita Moschata Puree Powder And The Powder Properties, GIDA
  • 28.12.2023, Uluslararası, 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES DECEMBER, KARAKUŞ ZEYNEP NUR, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇELEBİ YASEMİN, SUMAK: BESİN DEĞERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, Tam metin bildiri
  • 28.12.2023, Uluslararası, 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, KARAKUŞ ZEYNEP NUR, ÇELEBİ YASEMİN, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, KIZILCIK: BESİN DEĞERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, Tam metin bildiri
  • 28.11.2023, Uluslararası, 13 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE AND RURAL DEVELOPMENT, KARAKUŞ ZEYNEP NUR, ÇELEBİ YASEMİN, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DUT YAPRAKLARININ İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEKİ FARMAKOLOJİK ETKİLERİ , Tam metin bildiri
  • 28.11.2023, Uluslararası, 13 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE AND RURAL DEVELOPMENT, KARAKUŞ ZEYNEP NUR, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇELEBİ YASEMİN, ARONYA: BESİN DEĞERLERİ VE POTANSİYEL SAĞLIK ETKİLERİ, Tam metin bildiri
  • 28.11.2018, Uluslararası, International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), ÇABUK BURCU, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, KISA HİLMİYE, YILMAZ MEHMET BURAK, BAŞ ERMAN, TARHAN ASLI, Duyusal Algıların Etkisi: Gastrofizik, Özet bildiri
  • 28.11.2018, Uluslararası, International Conference on Food,Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,ÇABUK BURCU,ÖZÇIRA NESLİHAN, Yeni Anadolu Mutfağı, Özet bildiri
  • 28.11.2018, Uluslararası, International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇABUK BURCU, ERDOĞAN SELMA LUBABE, Glutensiz Tarhana Üretimi, Özet bildiri
  • 28.11.2018, Uluslararası, International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), ÇABUK BURCU,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,Aslan Ulaşcan,Karagöl Kıvanç, Gıda Katkısı Olarak Muz Kabuğunun Kullanımı, Özet bildiri
  • 28.11.2018, Uluslararası, International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), ÇABUK BURCU, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Serbest Deren, Microwave Heat Treatment Impact On Proximate, Powder and FunctionalProperties of Bean Flour, Özet bildiri
  • 28.11.2018, Uluslararası, International Conference on Food,Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇABUK BURCU, Sivri Mustafa Berke, Foam Mat Dried Egg White Powder: Drying Kinetic, Physical, Powder and Functional Properties, Özet bildiri
  • 28.09.2022, Ulusal, 4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, YÜKSEL AYŞE NUR, TEKGÜL BARUT YELİZ, Gluten Free Tarhana: A Review, Özet bildiri
  • 28.04.2015, Ulusal, İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Kahvaltılık Gevreklerde Yaygın Olarak Kullanılan Kuru Meyvelerin Farklı Ortamlar Ve Sıcaklıklarda Rehidrasyon Özelliklerinin Belirlenmesi, Özet bildiri
  • 26.10.2018, Uluslararası, Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Meyve Suyu Tozu Üretimi: Köpük Kurutma, Özet bildiri
  • 26.10.2018, Uluslararası, Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Tarım Atıklarından Musilaj Eldesi, Özet bildiri
  • 26.05.2014, Uluslararası, International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Determination of the Freeze Drying Kinetics of Persimmon (Diospyros kaki L.) Puree, Özet bildiri
  • 26.05.2011, Uluslararası, International Food Congress Novel Approaches In Food Industry, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,GÜNDÜZ GÜLTEN,DİRİM SAFİYE NUR, Freeze Drying of Sumac Extract and Determination of Its Antimicrobial Properties, Özet bildiri
  • 26.02.2013, Uluslararası, 4th MoniQA International Conference, AKDOĞAN ARDA,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Production of Corn Husk Powder That Containing High Fiber A Feasibility Survey, Özet bildiri
  • 25.06.2012, Uluslararası, IFT, Annual Meeting Food Expo, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Powder Properties of Dried Sumac Extract, Özet bildiri
  • 25.05.2010, Uluslararası, ICAST-The 4th International Student Conference on Advanced Science and Technology, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,GÜNDÜZ GÜLTEN,DİRİM SAFİYE NUR, Potential Use of Spray Dried Sumac Extract as an Antimicrobial Agent Feasibility Survey, Tam metin bildiri
  • 24.11.2011, Ulusal, 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,Ergün Kadriye,DİRİM SAFİYE NUR, Dondurarak Kurutulmuş Kivi Püresi Tozunun Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi, Özet bildiri
  • 24.10.2013, Uluslararası, 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ergün Kadriye, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Investigation of the Quality Characteristics of Cakes Prepared by the Addition of Freeze Dried Fruits Puree Powder, Özet bildiri
  • 24.10.2013, Uluslararası, 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR,AKDOĞAN ARDA, Investigation of the Effect of Different Amounts of Water and Cooking Processes on the Cooking Time of Turkish Homemade Pasta Erişte, Özet bildiri
  • 24.08.2014, Uluslararası, 19th International Drying Symposium, AKDOĞAN ARDA, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, The Effect of Selected Microwave Powers on the Drying Kinetics of Corn Husk, Tam metin bildiri
  • 24.08.2014, Uluslararası, 19th International Drying Symposium, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Determination Of The Freeze Drying Kinetics Of Pumpkin (Cucurbita Moschata) Puree, Tam metin bildiri
  • 24.08.2014, Uluslararası, 19th International Drying Symposium, Ergün Kadriye,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Determination Of The Freeze Drying Kinetics Of Kiwi (Actinidia Deliciosa) Puree With And Without The Addition Of Maltodextrin, Tam metin bildiri
  • 24.01.2014, Uluslararası, International Conference on Food Properties, Lim Aaron SL, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Roos Yrjö H, Beta carotene stability in extruded snacks produced using interface engineered emulsions, Tam metin bildiri
  • 23.10.2018, Uluslararası, XIIIth International Conference of Food Physicists, Candemir Ahmet,DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, The Effect of Ultrasound Pretreatment on Color Properties of Raisins, Özet bildiri
  • 23.10.2018, Uluslararası, XIIIth International Conference of Food Physicists (ICFP), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, The Effect of Different Drying Processes on the Drying Characteristics, Physical and Powder Properties of Red Pepper Pulp, Özet bildiri
  • 23.10.2018, Uluslararası, XIIIth International Conference of Food Physicists, DİRİM SAFİYE NUR, RUOFF DEBORAH A.S., ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, The Effect of different drying Processes on the Powder Properties of Red beet Puree Powders, Özet bildiri
  • 23.05.2012, Uluslararası, 6th Central European Congress on Food (CEFood- 2012), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Determination of the Drying Kinetics of Pumpkin Puree Powder and the Powder Properties, Özet bildiri
  • 23.05.2012, Uluslararası, 6th Central European Congress on Food (CEFood- 2012), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Antioxidant Activity of Sumac, Özet bildiri
  • 23.04.2017, Uluslararası, FIFTH INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES – INOPTEP 2017, DİRİM SAFİYE NUR, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Enhancement of the Spray Dried Cow Milk Powder with the Addition of Carob, Cinnamon, and Ginger Powders, Özet bildiri
  • 23.04.2017, Uluslararası, FIFTH INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES – INOPTEP 2017, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Rehydration of Sun Dried Raisin: Characterization and Modelling, Özet bildiri
  • 23.04.2012, Uluslararası, 1st North European Congress on Food (NEFood -2012), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Determination of the Drying Kinetics During Freeze Drying of Pumpkin Slices, Özet bildiri
  • 22.05.2020, Uluslararası, INSAC Natural and Health Sciences (INHS-2020), TEKGÜL YELİZ, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Microwave-Assisted Roasting of Seeds and Grains: A Review, Özet bildiri
  • 22.04.2012, Uluslararası, 1st North European Congress on Food (NEFood -2012), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Spray Drying of Sumac Extract, Özet bildiri
  • 20.06.2020, Uluslararası, Izmir Demokrasi University International Congress of Health Sciences 2020 (ICHES-IDU 2020), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Celiac Disease: Development of Gluten-Free Food Formulations, Özet bildiri
  • 20.06.2019, Uluslararası, International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), Güvener Sibel, Erdoğan Selma Lubabe, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, ÇABUK BURCU, Utilization of different bean flour and rice flour combinations in the gluten-free tarhana formulation., Özet bildiri
  • 19.04.2019, Uluslararası, International Science and Academic Congress, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Development of Gluten-Free Erişte Formulations by Using Quinoa, Oat, and Their Combinations, Özet bildiri
  • 16.03.2023, Uluslararası, 2nd Food Chemistry Congress, ERDOĞAN SELMA LUBABE, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, The Importance of 3D Printing Technology For The Food Industry, Özet bildiri
  • 13.05.2015, Ulusal, Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Dondurarak Kurutulmuş Karadut Meyvesinin Bazı Fiziksel Ve Kimyasal Özelliklerinin Değerlendirilmesi, Özet bildiri
  • 13.05.2015, Ulusal, Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, DİRİM SAFİYE NUR, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Talih Meryem, BEKTAŞ BURCU, Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Ispanak Posasının Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi, Özet bildiri
  • 13.05.2015, Ulusal, Pamukkale Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu, DİRİM SAFİYE NUR,ERGÜN KADRİYE,ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Dondurarak Kurutma Yönteminin Ürünün Kalite Özelliklerine Etkisi, Özet bildiri
  • 11.09.2018, Uluslararası, 21. st International Drying Symposium, ÜNLÜEROĞLUGİL ÖZLE, yüksel hira, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Freeze Dried Quince (Cydonia oblonga) Puree with The Addition of Different Amounts of Maltodextrin: Physical and Powder Properties, Tam metin bildiri
  • 11.09.2018, Uluslararası, 21. st Internatinal Drying Symposium, DİRİM SAFİYE NUR,YÜKSEL HİRA,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Agglomeration of Spray Dried Milk Powder With The Addition of Carob, Cınnamon And Ginger Powders, Özet bildiri
  • 11.09.2018, Uluslararası, 21.st International Drying Symposium, DİRİM SAFİYE NUR,yüksel hira,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Fluidised Bed Agglomeratıon of Black Carrot Juice Powders, Özet bildiri
  • 11.09.2018, Uluslararası, 21.st International Drying Symposium, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR,yüksel hira, Agglomeratıon of Spray Dried Spinach Juices Powder: Powder Properties, Özet bildiri
  • 11.09.2018, Uluslararası, 21.st International Drying Symposium, Türkoğlu Tuğçe,Baykal Hale,YÜKSEL HİRA,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, The Intermittent Drying of Wheat by Microwave and Fluidized Bed Drying, Tam metin bildiri
  • 11.09.2018, Uluslararası, 21.st International Drying Symposium, KIZILALP GÜLŞAH,Türkoğlu Tuğçe,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, The Effect of Intermittent: Microwave and Fluidized Bed Drying on Quality and Energy Consumption of Buckwheat, Özet bildiri
  • 10.12.2023, Uluslararası, INTERNATIONAL CONFERENCE ON GLOBAL PRACTICE OF MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES-V, ERDOĞAN SELMA LUBABE, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, CRANBERRY TARHANA: PRODUCTION METHODS AND CHEMICAL COMPOSITION , Özet bildiri
  • 10.12.2023, Uluslararası, INTERNATIONAL CONFERENCE ON GLOBAL PRACTICE OF MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES-V, ERDOĞAN SELMA LUBABE, GÜLDEN EMİN, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, INVESTIGATING THE UTILIZATION OF AQUAFABA IN THE FOOD INDUSTRY , Tam metin bildiri
  • 10.10.2012, Ulusal, Türkiye 11. Gıda Kongresi, Ergün Kadriye, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, BENZER Duygu, Yüksek A. Erdem, Dondurarak Kurutulmuş Kivi Dilimlerinin Kurutma Kinetiklerinin ve Rehidrasyon Davranışlarının Belirlenmesi, Özet bildiri
  • 10.05.2017, Uluslararası, Innovations in Food Science & Technology IFST 2017, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Influence of the Different Drying Agents on the Production of Spinach Powder by Spray Drying, Özet bildiri
  • 10.05.2017, Uluslararası, Innovations in Food Science & Technology IFST 2017, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Enhancement of the Functional Properties of Home-Made Style Turkish Noodles (Erişte) with the Addition of Fresh Dills, Özet bildiri
  • 10.05.2012, Ulusal, 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Sumak Ekstraktı Tozu Kullanılarak Sumak Ekşisi Üretimi, Özet bildiri
  • 10.04.2021, Uluslararası, IV. International Ankara Conference On Scientific Research, ALTAY KADRİYE, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, HAYALOĞLU ALİ ADNAN, FARKLI UN ÇEŞİTLERİ İLE ÜRETİLEN TARHANA CORBALARININ REOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ, Özet bildiri
  • 09.11.2017, Ulusal, 10.Gıda Mühendisliği Kongresi, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Aglomerasyon Teknolojisi ve Gıda Sanayiinde Kullanımı, Özet bildiri
  • 09.05.2017, Uluslararası, I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ’Natural and Healthy Life’, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, GÜNDÜZ GÜLTEN, DİRİM SAFİYE NUR, Antimicrobial Activity of Spray Dried Sumac Extract Powder on Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium, Özet bildiri
  • 07.11.2013, Ulusal, 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ergün Kadriye, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Kivi, Ayva Ve Balkabağı Tozlarının Toz Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi, Özet bildiri
  • 07.11.2013, Ulusal, 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, AKDOĞAN ARDA,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Mısır Atıklarının Değerlendirilmesi, Özet bildiri
  • 06.07.2016, Uluslararası, XIIth International Conference of Food Physicists, DİRİM SAFİYE NUR, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Enhancement of the Functional Properties of Home Made Style Turkish Noodles (Erişte) with the Addition of Fresh Mints, Özet bildiri
  • 06.07.2016, Uluslararası, XIIth International Conference of Food Physicists, DİRİM SAFİYE NUR, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Bektaş Burcu, A Survey on the Centrifugal Freeze Concentration Method for Mulberry Molasses, Özet bildiri
  • 06.07.2016, Uluslararası, XIIth International Conference of Food Physicists, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN GÜLŞAH,Türkoğlu Tuğçe, Determination the Effects of the Soaking Pretreatment of The Soybeans, Özet bildiri
  • 06.07.2016, Uluslararası, XIIth International Conference of Food Physicists, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN GÜLŞAH,Talih Meryem, Determination of the Drying Characteristics of Black Carrot Pulp During Microwave Drying, Özet bildiri
  • 05.10.2016, Ulusal, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Bektaş Burcu, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Üzüm Pekmezİnİn Santrİfüj İle Dondurarak Konsantrasyonu, Özet bildiri
  • 05.10.2016, Ulusal, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Talih Meryem, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, Farklı Mikrodalga Güçlerinin ve Ürün Kalınlıklarının Kırmızı Pancar Püresinin Kuruma Süresi ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkisi, Özet bildiri
  • 05.10.2016, Ulusal, Türkiye 12. Gıda Kongresi, DİRİM SAFİYE NUR, ÇALIŞKAN GÜLŞAH, Gıdaların Dondurulmasında Manyetik Alan Uygulamasının Kullanılabilirliği, Özet bildiri
  • 05.10.2016, Ulusal, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkoğlu Tuğçe,ÇALIŞKAN GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Kuru fasulyenin suda ıslatma ön işlem parametrelerinin optimize Edilmesi, Özet bildiri
  • 01.11.2023, Uluslararası, 100th ANNIVERSARY OF THE REPUBLIC TURKEY INTERNATIONAL EGE AGRICULTURE CONGRESS, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Ekinci Akpınar Canan, Boyacı Sevcihan, DİRİM SAFİYE NUR, RESEARCH ON THE UTILIZATION OF WHEY IN KEFIR PRODUCTION , Tam metin bildiri
  • 01.11.2023, Uluslararası, 100th ANNIVERSARY OF THE REPUBLIC TURKEY INTERNATIONAL EGE AGRICULTURE CONGRESS, DİRİM SAFİYE NUR, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Utilization of red lentil puree in bread production and determination of bread quality, Tam metin bildiri
  • 01.10.2015, Uluslararası, The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN GÜLŞAH,BEKTAŞ BURCU,TALİH MERYEM,TUNCER AYBALA, Investigation of the Quality Characteristics of Bread Prepared by the Addition of Microwave Dried Spinach Powder, Özet bildiri
  • 01.10.2015, Uluslararası, The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, DİRİM SAFİYE NUR,ÇALIŞKAN GÜLŞAH,TÜRKOĞLU TUĞÇE ,BAŞARAN ELİF, Investigation of the Quality Characteristics of Cakes Prepared by the Addition of Microwave Dried Spinach Powder, Özet bildiri
  • 01.10.2015, Uluslararası, The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ergün Kadriye,ÇALIŞKAN GÜLŞAH,DİRİM SAFİYE NUR, Determination Of The Rehydration Behaviour Of Some Sun Dried Fruit Slices, Özet bildiri
  • 01.06.2017, Uluslararası, 3rd International Conference on Food and Biosystems Engineering (FABE), ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, DİRİM SAFİYE NUR, The effect of different drying processes and the amounts of maltodextrin addition on the physical and powder properties of carrot juice powders, Özet bildiri
  • Uluslararası 2023, Bilimsel Kitap, TEKGÜL BARUT YELİZ, ERTEN EDİBE SEDA, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Natural Food Preservatives, 2023, Jenny Stanford Publishing Pte. Ltd., 9781003367765
  • Ulusal 2022, Ansiklopedi Maddesi, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, 2022, Detay Yayıncılık, 978-605-254-563-8
  • Uluslararası 2022, Bilimsel Kitap, ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Handbook of Fruit Wastes and By-Products, 2022, CRC Press, 9781003164463
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, ÇABUK BURCU,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Academic Studies in Agriculture, Forestry and Aquaculture – II, 2020, Gece Yayınları, 978-625-7884-54-9
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, YÜKSEL AYŞE NUR,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH, Theory and Research in Engineering, 2020, Gece Kitaplığı, 978-625-7243-79-7
Food and Bioprocess Technology , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
POWDER TECHNOLOGY , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
JOURNAL OF MICROENCAPSULATION , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
TRENDS IN FOOD SCIENCE TECHNOLOGY , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
POWDER TECHNOLOGY , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gemi Mühendisliği
Journal of Food and Nutrition Research , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Food and Bioprocess Technology , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
International Journal of Food Engineering , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Innovative Food Science & Emerging Technologies , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Bulgarian Chemical Communications , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Journal of Food Science and Technology , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
African Journal of Microbiology Research , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Journal of Food Processing and Preservation , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
The Philippine Agricultural Scientist , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
African Journal of Food Science , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Journal of Medicinal Plant Research , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Food Science and Technology International , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
International Journal of Food Properties , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
  • Diğer

    2019

    Publons Peer Review Awards, Top 1 of reviewers in Agricultural Science, 2018-2019, Publons, Clarivate Analytics.
    Publons Peer Review Awards, Top 1 of reviewers in Agricultural Science, 2018-2019, Publons, Clarivate Analytics.
    Publons, Clarivate Analytics
  • Diğer

    2019

    Publons Peer Review Awards, Top 1 of reviewers in Cross-Field, 2018-2019, Publons, Clarivate Analytics.
    Publons Peer Review Awards, Top 1 of reviewers in Cross-Field, 2018-2019, Publons, Clarivate Analytics.
    Publons, Clarivate Analytics.
  • Diğer

    2018

    Publons Peer Review Awards, Top 1 of reviewers in Agricultural Science, 2017-2018,
    Publons Peer Review Awards, Top 1 of reviewers in Agricultural Science, 2017-2018,
    Publons, Clarivate Analytics
  • Diğer

    2016

    2211C Öncelikli alanlar Doktora Bursu

    TÜBİTAK
  • Bilim - Sanat Ödülleri

    2014

    Best Paper Award

    1st International Conference on Food Properties (iCFP2014)
  • Bazı Çekirdeksiz Üzüm Çeşitlerinin Kuruma Karakteristiklerinin Belirlenmesi

    01.01.2019 - 30.11.2023

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 85000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı : 2
    Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) - Tamamlandı
  • Farklı Kavurma Tekniklerinin Leblebinin Kimyasal, Besleyici ve Toz Ürün Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi

    13.03.2020 - 28.10.2022

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 27.462,68 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Kivili Keklerde Kivi Miktarı ve Farklı Pişirme Yöntemlerinin Kalite Özelliklerine Etkilerinin İncelenmesi

    01.11.2012 - 22.05.2014

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 4623 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Püskürtmeli Kurutucu ile Elde Edilen Sumak Ekstraktı Tozunun Antimikrobiyal Aktivitesinin Belirlenmesi

    16.03.2010 - 11.10.2012

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 12180 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Ekmek Üretiminde Haşlanmış Baklagillerin Kullanılması Ve Ekmeğin Kalite Özelliklerin İncelenmesi

    01.12.2015 - 06.12.2016

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: EGE ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 3000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Dondurarak Kurutma Yöntemi İle Taflan (karayemiş) (prunus Laurocerasus L.) meyvesinin Kurutulması Ve Örnek Gıda sisteminde Denenmesi

    01.11.2016 - 06.11.2017

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 3600 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Sebze Suyu Tozu ve Aglomeratları Elde Etmek Amacıyla Püskürtmeli Kurutma ve Aglomerasyon Yöntemlerinin Kullanılması

    01.06.2017 - 01.06.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 94,975 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı : 7
    -Tübitak 3001 - Tamamlandı
  • Sebze Suyu Tozu ve Aglomeratları Elde Etmek Amacıyla Püskürtmeli Kurutma ve Aglomerasyon Yöntemlerinin Kullanılması

    01.04.2018 - 01.01.2020

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 6600 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı