UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
TUBA ŞAHİN ÖREN

BANAZ MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
Yök Akademisyen Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
  • Lisans

    2004 - 2010

    ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR.
  • Yüksek Lisans

    2010 - 2012

    DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Web tabanlı pazarlama yapan havayolu yolcu taşıma işletmelerinin etik davranışları üzerine bir araştırma
  • Doktora

    2014 - 2018

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (DR)
    Spor turizmi aracılığı ile sürdürülebilir destinasyon geliştirme: Hava sporları açısından Uşak ili potansiyeli
  • YÖKDİL - İngilizce

    2018 - 22 Eylül 2018

    İngilizce - 81.25
  • Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
    Turizm

  • DOÇENT - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2022 -

    - OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ - TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2012 - 2022

    - OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ - TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
  • SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ - Lisans, 2021-2022
  • TÜRK VE DÜNYA MUTFAKLARI - Önlisans, 2020-2021
  • TURİZM COĞRAFYASI - Önlisans, 2020-2021
  • TURİZM PAZARLAMASI - Önlisans, 2020-2021
  • BİLGİSAYAR BÜRO PROGRAMLARI - Önlisans, 2020-2021
  • TURİZM VE REKREASYON - Önlisans, 2020-2021
  • DÜNYA MUTFAKLARI VE TURİZM - Lisans, 2020-2021
  • İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ - Önlisans, 2020-2021
  • MENÜ PLANLAMA - Önlisans, 2020-2021
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2020-2021
  • YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ - Önlisans, 2020-2021
  • DÜNYA MUTFAKLARI VE TURİZM - Lisans, 2019-2020
  • TURİZMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR - Önlisans, 2019-2020
  • TURİZM COĞRAFYASI - Önlisans, 2019-2020
  • TURİZM VE REKREASYON - Önlisans, 2019-2020
  • TURİZM PAZARLAMASI - Önlisans, 2019-2020
  • MENÜ PLANLAMA - Önlisans, 2019-2020
  • İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ - Önlisans, 2019-2020
  • YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ - Önlisans, 2019-2020
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2019-2020
  • BİLGİSAYAR BÜRO PROGRAMLARI - Önlisans, 2019-2020
  • BİLGİSAYAR BÜRO PROGRAMLARI - Önlisans, 2018-2019
  • İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ - Önlisans, 2018-2019
  • YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ - Önlisans, 2018-2019
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2018-2019
  • MENÜ PLANLAMA - Önlisans, 2018-2019
  • BİLGİSAYAR BÜRO PROGRAMLARI - Önlisans, 2017-2018
  • İKRAM VE SERVİS TEKNİKLERİ - Önlisans, 2017-2018
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2017-2018
  • TURİZMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR - Önlisans, 2017-2018
  • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTEL YÖNETİMİ - Önlisans, 2017-2018
  • TURİZM VE REKREASYON - Önlisans, 2017-2018
  • TURİZM PAZARLAMASI - Önlisans, 2017-2018
  • TURİZM COĞRAFYASI - Önlisans, 2017-2018
  • İkram ve Servis Teknikleri - Önlisans, 2017-2018
  • Bilgisayar Büro Programları - Önlisans, 2017-2018
  • Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi - Önlisans, 2017-2018
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2017-2018
  • MENÜ PLANLAMA - Önlisans, 2017-2018
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2016-2017
  • YİYECEK İÇECEK SERVİSİ - Önlisans, 2016-2017
  • MENÜ PLANLAMA - Önlisans, 2016-2017
  • MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ - Önlisans, 2016-2017
  • TUrizm İşletmeciliği ve Otel Yönetimi - Önlisans, 2016-2017
  • Uluslararası turizm hareketleri - Önlisans, 2016-2017
  • TURİZM VE REKREASYON - Önlisans, 2016-2017
  • TURİZM PAZARLAMASI - Önlisans, 2016-2017
  • TURİZM COĞRAFYASI - Önlisans, 2016-2017
  • YİYECEK İÇECEK SERVİSİ - Önlisans, 2016-2017
  • Mesleki Uygulama 1 - Önlisans, 2016-2017
  • Menü Planlama - Önlisans, 2016-2017
  • Kongre ve Fuar Organızasyonu - Önlisans, 2015-2016
  • Turizm Coğrafyası - Önlisans, 2015-2016
  • Turizm ve Rekreasyon - Önlisans, 2015-2016
  • Turizm Pazarlaması - Önlisans, 2015-2016
  • Mutfak Hizmetleri Yönetimi - Önlisans, 2015-2016
  • Yiyecek-İçecek Servisi - Önlisans, 2015-2016
  • Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı - Önlisans, 2015-2016
  • Mesleki Uygulamalar 1 - Önlisans, 2015-2016
  • Menü Planlama - Önlisans, 2015-2016
  • Turizmde Güncel Yaklaşımlar - Önlisans, 2015-2016
  • ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ - Önlisans, 2014-2015
  • YİYECEK İÇECEK SERVİSİ - Önlisans, 2014-2015
  • TURİZMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR - Önlisans, 2014-2015
  • TURİZM VE REKREASYON - Önlisans, 2014-2015
  • TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ - Önlisans, 2014-2015
  • MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ - Önlisans, 2014-2015
  • MENÜ PLANLAMA - Önlisans, 2014-2015
  • KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU - Önlisans, 2014-2015
  • ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ - Önlisans, 2014-2015
  • TURİZM PAZARLAMASI - Önlisans, 2014-2015
  • Turizm Coğrafyası - Önlisans, 2014-2015
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2013-2014
  • İNSAN KAYNAKLARI - Önlisans, 2013-2014
  • KAT HİZMETLERİ - Önlisans, 2013-2014
  • TURİZM COĞRAFYASI - Önlisans, 2013-2014
  • TURİZM PAZARLAMASI - Önlisans, 2013-2014
  • Ziyafet Servisi Yönetimi - Önlisans, 2013-2014
  • Turizmde Tüketici Davranışları - Önlisans, 2013-2014
  • Turizmde Güncel Yaklaşımlar - Önlisans, 2013-2014
  • Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği - Önlisans, 2013-2014
  • Kongre ve Fuar Organizasyonu - Önlisans, 2013-2014
  • Turizm ve Rekreasyon - Önlisans, 2013-2014
  • Yiyecek-İçecek Servisi - Önlisans, 2013-2014
  • Menü Planlama - Önlisans, 2013-2014
  • Mutfak Hizmetleri Yönetimi - Önlisans, 2013-2014
  • Araştırma Yöntemleri - Önlisans, 2013-2014
  • ULUSLARARASI TURİZM HAREKETLERİ - Önlisans, 2012-2013
  • Kongre ve Fuar Organizasyonu - Önlisans, 2012-2013
  • Turizm ve Rekreasyon - Önlisans, 2012-2013
  • Mutfak Hizmetleri Yönetimi - Önlisans, 2012-2013
  • Menü Planlama - Önlisans, 2012-2013
  • Yiyecek-İçecek Servisi - Önlisans, 2012-2013
  • Uluslararası Hakemli 2023, MUTLU ÇİĞDEM, ŞAHİN ÖREN TUBA, DARK TURİZM ÜZERİNE BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZ, International Journal of Contemporary Tourism Research
  • Uluslararası Hakemli 2022, ŞAHİN ÖREN TUBA, MUTLU ÇİĞDEM, Ön Lisans Eğitimi Alan Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğrencileri Açısından Nomofobinin Etkisi Üzerine Bir Araştırma: İzmir Meslek Yüksekokulu Örneği, Journal of Tourism and Gastronomy Studies
  • Ulusal Hakemli 2021, ŞAHİN ÖREN TUBA, ARMAN ADEM, ERDEM ÖZKAN, Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri, Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2021, ARMAN ADEM, ŞAHİN ÖREN TUBA, Yiyecek İçecek İşletmeleri Çalışanlarında Sanal Kaytarma ve Nomofobi İlişkisi Üzerine Ampirik Bir Araştırma, Journal of Tourism and Gastronomy Studies
  • Uluslararası Hakemli 2021, ŞAHİN ÖREN TUBA, ÇATIR OZAN, ÖREN VELİ ERDİNÇ, Dijital Pazarlama Açısından Gastronomi Kenti Afyonkarahisar: Dijital Mutfak Kültürü Geleneksel Mutfak Kültürüne Karşı, Journal of Tourism and Gastronomy Studies
  • Uluslararası Hakemli 2021, MUTLU ÇİĞDEM, ŞAHİN ÖREN TUBA, Gecekondu Turizmi Üzerine Sistematik Bir Derleme, International Journal of Contemporary Tourism Research
  • Ulusal Hakemli 2021, ŞAHİN ÖREN TUBA, ARMAN ADEM, ERDEM ÖZKAN, Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri, Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2020, ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Turistler Açısından Sürdürülebilir Bir Destinasyondan Beklentilerin Belirlenmesi, Ankara Haci Bayram Veli Universitesi Turizm Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2019, ŞAHİN ÖREN TUBA,YÜZBAŞIOĞLU NEDİM, Paydaşlar Açısından Hava Sporları Aracılığı ile Sürdürülebilir Destinasyon Geliştirme: Uşak Destinasyonu Örneği, Journal of Recreation and Tourism Research
  • Uluslararası Hakemli 2019, ŞAHİN ÖREN TUBA,YÜZBAŞIOĞLU NEDİM, Sürdürülebilir Destinasyon Geliştirme: Hava Sporları Uzmanları Açısından Değerlendirme, MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2019, ŞAHİN ÖREN TUBA,YÜZBAŞIOĞLU NEDİM, Hava Sporları Açısından Uşak Destinasyonunun Sürdürülebilirliğinin ve Pazarlama Potansiyelinin GZFT Analizi Aracılığı İle Değerlendirilmesi, Türkiye Sosyal Araştırmalar Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2019, ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, Gastronomi Turizmi Kapsamında Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği, Journal of Turkish Studies
  • Uluslararası Hakemli 2018, ÇAKAR KADİR,kalbaska nadzeya,İNANIR ALİ,ŞAHİN ÖREN TUBA, eVisa’s impacts on travel and tourism: the case of Turkey, Journal of Hospitality and Tourism Technology
  • Ulusal Hakemli 2018, ARMAN ADEM,ERDEM ÖZKAN,ŞAHİN ÖREN TUBA, Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience, Journal of Tourism and Gastronomy Studies
  • Uluslararası Hakemli 2018, ÇAKAR KADİR,Kalbaska Nadzeya,İNANIR ALİ,ŞAHİN ÖREN TUBA, eVisa’s impacts on travel and tourism: the case of Turkey, Journal of Hospitality and Tourism Technology
  • Uluslararası Hakemli 2018, ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3+1 Eğitim Modelinden Tatmin Derecelerinin Belirlenmesi: Banaz Meslek Yüksekokulu Örneği, Yükseköğretim ve Bilim Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2017, ŞAHİN ÖREN TUBA,ARMAN ADEM, Aşçılık Programı Ön Lisans Seviyesinde Verilmesi Gereken Derslerin Kategorilerine İlişkin Değerlendirme, Yükseköğretim Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2017, ŞAHİN ÖREN TUBA, Web Tabanlı Pazarlama Yapan Seyahat Acentalarının Pazarlama Faaliyetlerinin Etik Açıdan Değerlendirilmesi, İstanbul Journal of Social Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2016, ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, Investigation of Curriculum of Associate Level in Tourism and Hospitality Programs Turkey Case Study, SHS Web of Conferences
  • Ulusal Hakemli 2016, ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, 3+1 Eğitim Modelinden Beklentiler Banaz Meslek Yüksekokulu Örneği, Yükseköğretim Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2016, YÜZBAŞIOĞLU NEDİM,ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, Turizm Kümelenmesi Uşak İli Turizm Kümelenme Potansiyeli, Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2014, ŞAHİN ÖREN TUBA,ARMAN ADEM, Ön Lisans Seviyesinde Aşçilik Eğitimini Tercih Etme Nedenlerinin Değerlendirilmesi, Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2014, ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, Alternatif Turizm Kapsaminda Uşak Ulubey Kanyonu’nun Swot Analizi, Uluslararası Hakemli Beşeri ve Akademik Bilimler Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2014, MUTLU ÇİĞDEM, ŞAHİN ÖREN TUBA, Spor Pazarlaması Açısından Futbol Kulüplerine Taraftar Olma Nedenleri, Turizm ve Araştırma Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2013, ARMAN ADEM,ŞAHİN ÖREN TUBA, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Öğrencilerinin Stajlarında İşletmelerden Beklentileri Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Örneği, Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2012, ŞAHİN ÖREN TUBA, Otel İşletmelerine Ait Web Sitelerinin Türkiye de Faaliyet Gösterdikleri Bölgelere Göre Değerlendirilmesi, Turizm ve Araştırma Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2012, AKBABA ATİLLA, ŞAHİN ÖREN TUBA, MUTLU ÇİĞDEM, Otel İşletmelerinin Tüketicilere Yönelik Kullandıkları Satış Geliştirme Araçları Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma, Turizm ve Araştırma Dergisi
  • 27.05.2010, Ulusal, V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, SELVİ MURAT SELİM,MUTLU ÇİĞDEM,ŞAHİN ÖREN TUBA, Kırsal Alandaki Turizm Eğitim Kurumlarının Endüstriyel Kuruluşlar Açısından Değerlendirilmesi, Tam metin bildiri
  • 27.04.2017, Uluslararası, 3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research (ICTTR), ŞAHİN ÖREN TUBA,ARMAN ADEM, Suggestions for The Curriculum Plan of Tourism and Hotel Management Program at Associate Degree Level, Özet bildiri
  • 27.04.2017, Uluslararası, 3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research (ICTTR), ÖREN VELİ ERDİNÇ,ARMAN ADEM,ŞAHİN ÖREN TUBA, Investigation of Kitchen Managers’ Motivational Tools Used In Their Managerial Activities and Leadership Style, Özet bildiri
  • 27.03.2014, Uluslararası, Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), ŞAHİN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Canyon Tourism within the Scope of Alternative Tourism, Tam metin bildiri
  • 27.03.2014, Uluslararası, Belgrade International Tourism Conference 2014 (BITCO 2014), ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, An Evaluation of Thematic Hotels Web Sites in Turkey, Tam metin bildiri
  • 26.10.2019, Uluslararası, 29 Ekim Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu, ŞAHİN ÖREN TUBA,YÜZBAŞIOĞLU NEDİM, Air Sports Tourist Expectations From A Sustainable Destination: Exploratory And Confirmatory Factor Analysis, Tam metin bildiri
  • 23.08.2017, Uluslararası, XIV. European Conference on Social and Behavioral Sciences, ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA,EKİN YAKIN, The attitudes of instructors towards innovation in gastronomy education: The example of Turkey, Özet bildiri
  • 21.05.2015, Uluslararası, 4. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, ŞAHİN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Eğitim Aldıkları Bölümü Tercih Etme Nedenlerinin İncelenmesi Banaz Meslek Yüksekokulu Örneği, Tam metin bildiri
  • 17.09.2020, Uluslararası, 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, ARMAN ADEM,ŞAHİN ÖREN TUBA, Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemekleri: Mısır Unu Temelli Yemek Örnekleri, Özet bildiri
  • 15.04.2010, Ulusal, Geleneksel 9. Turizm Paneli, ŞAHİN ÖREN TUBA,GÜNGÖR ARİF, Meslek Seçimi Açısından Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokullarının Tercih Nedenleri Akçakoca TİOYO Örneği, Tam metin bildiri
  • 13.11.2020, Uluslararası, 3rdInternational Congress of Human Studies, ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Türkiye’de Kadın Turistlere Yönelik Saldırıların Incelenmesi, Tam metin bildiri
  • 11.04.2018, Uluslararası, 1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, Comparison of Expectations and Satisfaction of Vocational Students from Training Model, Özet bildiri
  • 11.04.2018, Uluslararası, 1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Sustainability Within The Context of Gastronomy Tourism: The Case of Ebem Köftesi, Özet bildiri
  • 04.11.2016, Uluslararası, 2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, ŞAHİN ÖREN TUBA, Investigation for Ethical Attitudes of Travel Agencies That Use Web Based Marketing, Özet bildiri
  • 04.11.2016, Uluslararası, 2nd International Conference on Tourism: Theory, Current Issues and Research, ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, The Impact of Wi Fi Internet Connection to The Customer Satisfaction in Accommodation Establishments A 5 Star Hotel Business Case, Özet bildiri
  • 04.06.2015, Uluslararası, ERPA International Congresses on Education 2015, ÖREN VELİ ERDİNÇ, ŞAHİN ÖREN TUBA, Investigation of Curriculum of Associate Level in Tourism and Hospitality Programs: Turkey Case Study, Özet bildiri
  • 04.06.2015, Uluslararası, ERPA International Congresses on Education 2015, ŞAHİN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3 1 Eğitim Modelinden Beklentilerinin İncelenmesi Banaz MYO Örneği, Özet bildiri
  • 01.09.2020, Uluslararası, 5th International Scientific Research E-Congress (IBAD - 2020), ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarının Gastronomi Turizmine Bir Değer Olarak Kazandırılması: Karıkoca Aşı (Garıgoca Aşı) Örneği ve Reçete Uygulaması, Özet bildiri
  • 01.04.2021, Uluslararası, Conference on Managing Tourism Across Continents, ŞAHİN ÖREN TUBA, ÖREN VELİ ERDİNÇ, Investigation of Tourism Education Staff in Terms of Resistance to Change During the Pandemic Process, Özet bildiri
  • Uluslararası 2023, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, Kurtuluşun 100. Yılında Uşak, 2023, Palet Yayınları, 978-605-6775-26-8
  • Uluslararası 2023, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, 2023, Nobel Yayınevi, 978-625-371-050-7
  • Uluslararası 2022, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, Gastronomide Bibliyometrik Araştırmalar, 2022, Eğitim Yayınevi, 978-625-6382-44-2
  • Uluslararası 2022, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, MUTLU ÇİĞDEM, Ekonomi, İdari ve Sosyal Bilimler Araştırmaları, 2022, Livre de Lyon, 978-2-38236-279-2
  • Uluslararası 2022, Ansiklopedi Maddesi, ŞAHİN ÖREN TUBA, Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt 6, 2022, Detay Yayıncılık, 978-605-254-557-7
  • Uluslararası 2022, Ansiklopedi Maddesi, ŞAHİN ÖREN TUBA, Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt 1, 2022, Detay Yayıncılık, 978-605-254-552-2
  • Uluslararası 2022, Ansiklopedi Maddesi, ŞAHİN ÖREN TUBA, Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt 5, 2022, Detay Yayıncılık, 978-605-254-556-0
  • Ulusal 2021, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, ÖREN VELİ ERDİNÇ, Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar, 2021, NEÜ, 978-625-7517-78-2
  • Uluslararası 2021, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, ÖREN VELİ ERDİNÇ, Sosyal Bilimlerde Akademik Araştırma ve Derlemeler 2.Cilt, 2021, Duvar Yayınevi, 978-625-7680-74-5
  • Ulusal 2021, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, Gastronomide Sistematik Araştırmalar, 2021, Oğlak Yayıncılık, 978 - 625 - 413 - 005 - 2
  • Uluslararası 2021, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, The Evaluations and Researches in Social Sciences and Humanities, 2021, Livre de Lyon, 978-2-38236-187-0
  • Uluslararası 2021, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA, MUTLU ÇİĞDEM, Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler-III, 2021, Gece Kitaplığı, 978-625-8002-22-5
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, ARMAN ADEM, ŞAHİN ÖREN TUBA, Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, 2020, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 978-605-389-365-3
  • Uluslararası 2020, Ansiklopedi Maddesi, ŞAHİN ÖREN TUBA, Gastronomi Sözlüğü, 2020, Detay Yayıncılık, 978-605-254-253-8
  • Uluslararası 2020, Ansiklopedi Maddesi, ŞAHİN ÖREN TUBA, Gastronomi Sözlüğü, 2020, Detay Yayıncılık, 978-605-254-253-8
  • Uluslararası 2020, Ansiklopedi Maddesi, ŞAHİN ÖREN TUBA, Gastronomi Sözlüğü, 2020, Detay Yayıncılık, 978-605-254-253-8
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Current Studies in Social Science, 2020, Iksad Publications, 978-625-7139-72-4
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, ÖREN VELİ ERDİNÇ,ŞAHİN ÖREN TUBA, Sosyal Bilimler Alanında Akademik Araştırmalar, 2020, Duvar Yayınları, 978-625-7767-65-1
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, MUTLU ÇİĞDEM,ŞAHİN ÖREN TUBA, Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt 2, 2020, Gece Kitaplığı, 978-625-7243-45-2
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Güncel Sosyal Bilimler Araştırmaları II, 2020, Akademisyen Kitabevi, 978-625-7795-54-8
  • Uluslararası 2017, Bilimsel Kitap, ŞAHİN ÖREN TUBA,EKİN YAKIN,ÖREN VELİ ERDİNÇ, Research on Education, 2017, E-BWN, 978-83-948896-3-0