UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

DOÇENT
ONUR GÜNEŞER

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yök Akademisyen Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
  • Lisans

    2001 - 2005

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2006 - 2009

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Farklı katkı maddeleri kullanımının tahin helvası emulsiyon stabilitesi ve kalitesine olan etkilerinin belirlenmesi üzerine bir çalışma
  • Doktora

    2009 - 2014

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tarımsal atıklar kullanılarak biyoaroma üretimi ve optimizasyonu
  • YÖKDİL - İngilizce

    2020 - 2020 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları

    İngilizce - 83,75000
  • Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • DOÇENT - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2017 -

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2014 - 2017

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ -
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

    2006 - 2014

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ -
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Dekan Yardımcısı

    2019 - 2022

  • DİĞER (KURUMLAR, HASTANELER VB.) BAP koordinatörlüğü

    2016 - 2017

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Üyeliği

    2015 - 2023

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Bölüm Başkan Yardımcısı

    2014 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı

    2014 - 2015

  • 2021

    Yüksek Lisans - BÜŞRA AYDIN
    Manda ve inek sütlerinden üretilen probiyotik taze peynirin karakteristik özelliklerinin incelenmesi
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - ATİLLA TAŞ
    Fermentasyon ve enzimatik hidroliz uygulanan peynir altı suyunun bazı biyoaktif özelliklerinin incelenmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - OSMAN MELİH SEÇER
    Depolama süresince yaprak sarma konservesinde meydana gelen fiziksel ve kimyasal değişimlerin reaksiyon kinetiği açısından değerlendirmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2018

    Yüksek Lisans - EZGİ GÜNAY
    Çeşitli şeker ikamelerinin düşük kalorili dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • Gıdalarda Tekstür ve Reoloji - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • Bilimsel Yayın Hazırlama ve Sunma Teknikleri - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mühendisliğinde Temel Kavramlar - Lisans, 2017-2018
  • Kütle ve Enerji Denklikleri - Lisans, 2017-2018
  • Enstrümantal Analiz Laboratuvarı - Lisans, 2017-2018
  • Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Kimyası Laboratuvarı - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Kimyası - Lisans, 2017-2018
  • Reaksiyon Kinetiği - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Katkı Maddeleri ve Analiz Yöntemleri - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Biyokimyası - Lisans, 2017-2018
  • Analitik Kimya Laboratuvar - Lisans, 2016-2017
  • Termodinamik - Lisans, 2016-2017
  • Genel Kimya Laboratuvarı - Lisans, 2016-2017
  • Gıda Mühendisliğinde Temel Kavramlar - Lisans, 2016-2017
  • Kütle ve Enerji Denklikleri - Lisans, 2016-2017
  • FONKSİYONEL GIDA POLİMERLERİ VE UYGULAMALARI - Yüksek Lisans, 2015-2016
  • GIDALARDA NANOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI - Yüksek Lisans, 2015-2016
  • TEKNİK UYGULAMALARDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ - Yüksek Lisans, 2015-2016
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL KAVRAMLAR - Lisans, 2015-2016
  • TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI - Lisans, 2015-2016
  • TOKSİKOLOJİ - Önlisans, 2015-2016
  • BİYOTEKNOLOJİ - Lisans, 2014-2015
  • Ulusal Hakemli 2023, GÜNEŞER ONUR, ERDOĞAN SANEM, Ultrases Uygulamasının Süt Bileşenleri Üzerine Etkisi, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2023, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, AKLALE BARIŞ, GÜNEŞER ONUR, Characterization of physicochemical, rheological, aroma, and sensory properties of spreadable processed cheese supplemented with chia, quinoa, and teff seeds, Croatian Dairy Union-Mljekarstvo
  • Uluslararası Hakemli 2023, KURT HABİBE, İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, Influence of Different Bacteria Species in Chemical Composition and Sensory Properties of Fermented Spirulina, Elsevier BV
  • Uluslararası Hakemli 2022, Duran Ecem Nur, ÖZDEMİR NİLGÜN, GÜNEŞER ONUR, KÖK TAŞ TUĞBA, Prominent strains of kefir grains in the formation of volatile compound profile in milk medium; the role of Lactobacillus kefiranofaciens subsp. kefiranofaciens, Lentilactobacillus kefiri and Lentilactobacillus parakefiri, European Food Research and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2022, Şahin Büşra, İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, Fermented Spirulina Products with Saccharomyces and non- Saccharomyces yeasts: Special Reference to their microbial, Physico-chemical and sensory Characterizations, Food Bioscience
  • Uluslararası Hakemli 2022, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE, ÖZMEN TOĞAY SİNE, ELİBOL MURAT, Production of flavor compounds from rice bran by yeasts metabolisms of Kluyveromyces marxianus and Debaryomyces hansenii, Brazilian Journal of Microbiolgy
  • Uluslararası Hakemli 2022, GÜNEŞER ONUR, AYDIN BÜŞRA, Characterization of Quark-like probiotic cheese produced from a mixture of buffalo milk and cow milk, MLJEKARSTVO (Croatian Dairy Union)
  • Ulusal Hakemli 2021, TAŞ ATİLLA, GÜNEŞER ONUR, Fermentasyon ve Enzimatik Hidroliz Uygulanan Peynir Altı Sularının Bazı Biyoaktif Özellikleri, Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2021, KILMANOĞLU HİLAL, İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, Optimization of pretreatment and enzymatic hydrolysis conditions of tomato pomace for production of alcohols and esters by Kluyveromyces marxianus, LWT
  • Uluslararası Hakemli 2021, Günay Emine, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, A comparative study of amino acid, mineral and vitamin profiles of milk from Turkish Saanen, Hair and Maltese goat breeds throughout lactation, International Journal of Dairy Technology
  • Uluslararası Hakemli 2021, GÜNEŞER ONUR, Kinetic Modelling of Betalain Stability and Color Changes in Yogurt During Storage, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
  • Ulusal Hakemli 2021, AYDIN BÜŞRA, GÜNEŞER ONUR, MANDA SÜTÜNDEN ÜRETİLEN BAZI ÜRÜNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2020, Akyüz Sinem,GÜNEŞER ONUR,Esen Büşra Nur, Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanmış Hindi Göğüs Etlerinin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri, Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2020, Esen Büşra Nur,GÜNEŞER ONUR,Akyüz Sinem, Evaluation of Physico-chemical, Microbiological and Sensory Properties with Aroma Profile of Analogue Cheeses Produced from Plant and Dairy Based Protein Sources, Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2020, İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,YÜCEER YONCA,GÜNEŞER ONUR, Aroma characterization of heterotrophic microalgae Crypthecodinium cohnii using solid-phase microextraction and gas chromatography–mass spectrometry/olfactometry during different growth phases, Algal Research
  • Uluslararası Hakemli 2020, Seçer Osman Melih,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Prediction of shelf-life and kinetics of quality changes in canned stuffed grape leaves, LWT
  • Uluslararası Hakemli 2020, ŞANLI SENEM,GÜNEŞER ONUR,Kılıcarslan Sinem,ŞANLI NURULLAH, Screening of eighteen polyphenolic compounds in different carob pekmez by green capillary electrophoresis method, SN Applied Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2019, GÜN İLHAN,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,SEYDİM ZEYNEP BANU,Torun F,Çakıcı S, Aromatic and Sensorial Properties of Çökelek Cheese Produced by Different Methods, Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2018, Diler Mehmet,Akbağ Erhan,Işık Volkan,Avşar Günay Emine,Erkayacan Hakan,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, EFFECTS OF THE DURATION OF HEAT TREATMENT AND RIPENING ON THE FORMATION OF BIOGENIC AMINES IN EZINE CHEESE, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2018, UZKUÇ HASAN,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, EFFECTS OF LIPASE ENZYME AND ADJUNCT CULTURE ON GOAT CHEESE RIPENING, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2017, YALMAN MUSA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Evaluation of Some Physical, Chemical and Sensory Properties of Kasar Cheese and Its Processed and Analogue Types, Journal of Agricultural Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2017, GÜNEŞER ONUR,DEMİRKOL ASLI,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, Production of flavor compounds from olive mill waste by Rhizopus oryzae and Candida tropicalis, Brazilian Journal of Microbiology
  • Uluslararası Hakemli 2017, ÖZMEN TOĞAY SİNE,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Evaluation of Physico-chemical, Microbiological, Sensory Properties and Aroma Profiles of Goat Cheeses Provided from Canakkale., International Journal of Dairy Technology
  • Uluslararası Hakemli 2017, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Biosynthesis of eight-carbon volatiles from tomato and pepper pomaces by fungi: Trichoderma atroviride and Aspergillus sojae, Journal of Bioscience and Bioengineering
  • Uluslararası Hakemli 2017, ÖZMEN TOĞAY SİNE,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Evaluation of physicochemical, microbiological, sensory properties and aroma profiles of goat cheeses provided from Canakkale, International Journal of Dairy Technology
  • Uluslararası Hakemli 2016, ÖZMEN TOĞAY SİNE,AY MUSTAFA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Investigation of antimicrobial activity and entA and entB genes in Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis strains isolated from naturally fermented Turkish white cheeses, Food Science and Biotechnology
  • Uluslararası Hakemli 2016, DEMİRKOL ASLI,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Volatile Compounds Chemical and Sensory Properties of Butters Sold in Çanakkale, Tarım bilimleri dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2016, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,Wilkowska Agnieszka,Kreigel Dorota, Volatile metabolites produced from agro industrial wastes by Na alginate entrapped Kluyveromyces marxianus, Brazilian Journal of Microbiology
  • Uluslararası Hakemli 2016, GÜNEŞER ONUR, PIGMENT AND COLOR STABILITY OF BEETROOT BETALAINS IN COW MILK DURING THERMAL TREATMENT, FOOD CHEMISTRY
  • Uluslararası Hakemli 2015, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,GÜNEŞER ONUR,SEVGİ ARSUNAR EMEL, SENSORY AND PHYSICO CHEMICAL PROPERTIES OF COLD PRESS PRODUCED TOMATO LYCOPERSICON ESCULENTUM L SEED OILS, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2015, YILMAZ EMİN,SEVGİ ARSUNAR EMEL,AYDENİZ BUKET,GÜNEŞER ONUR, COLD PRESSED CAPIA PEPPERSEED CAPSICUM ANNUUM L OILS COMPOSITION AROMA AND SENSORY PROPERTIES, European Journal of Lipid Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2015, ÖĞÜTÇÜ MUSTAFA,YILMAZ EMİN,GÜNEŞER ONUR, INFLUENCE OF STORAGE ON PHYSICOCHEMICAL AND VOLATILE FEATURES OF ENRICHED AND AROMATIZED WAX ORGANOGELS, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2015, GÜNEŞER ONUR,DEMİRKOL ASLI,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, BIOFLAVOUR PRODUCTION FROM TOMATO AND PEPPER POMACES BY KLUYVEROMYCES MARXIANUS AND DEBARYOMYCES HANSENII, BIOPROCESS AND BIOSYSTEMS ENGINEERING
  • Uluslararası Hakemli 2015, GETHINS LOUGHLIN,GÜNEŞER ONUR,DEMİRKOL ASLI, REA MARY,STANTON CATHERINE,ROSS PAUL,YÜCEER YONCA,MORRISSEY JOHN, INFLUENCE OF CARBON AND NITROGEN SOURCE ON PRODUCTION OF VOLATILE FRAGRANCE AND FLAVOUR METABOLITES BY THE YEAST KLUYVEROMYCES MARXIANUS, Yeast
  • Uluslararası Hakemli 2015, ARGAN ECE,GÜNEŞER ONUR,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL,YÜCEER YONCA, PEYNİALTI SUYU TOZU İLAVE EDİLMİŞ MEYVELİ İÇECEK ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ, TÜRK TARIM- GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİSİ DERGİSİ
  • Uluslararası Hakemli 2015, BOZDEMİR SEDA,GÜNEŞER ONUR,YILMAZ EMİN, PROPERTIES AND STABILITY OF DEEP FAT FRIED CHICKPEA PRODUCTS, Grasas y Aceites
  • Uluslararası Hakemli 2015, WILKOWSKA AGNIESZKA,KREGIEL DOROTA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, GROWTH AND BY PRODUCT PROFILES OF KLUYVEROMYCES MARXIANUS CELLS IMMOBILIZED IN FOAMED ALGINATE, Yeast
  • Uluslararası Hakemli 2014, DÜNDAR EMİR DİLEK,GÜNEŞER ONUR,YILMAZ EMİN, COLD PRESSED POPPY SEED OILS SENSORY PROPERTIES AROMATIC PROFILES AND CONSUMER PREFERENCES, Grasas y Aceites
  • Uluslararası Hakemli 2014, GÜNEŞER ONUR,ZORBA MURAT, EFFECT OF EMULSIFIERS ON OIL SEPARATION PROBLEM AND QUALITY CHARACTERISTICS OF TAHIN HELVA DURING STORAGE, Journal of Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2014, AYDENİZ BUKET,GÜNEŞER ONUR,YILMAZ EMİN, PHYSICO CHEMICAL SENSORY AND AROMATIC PROPERTIES OF COLD PRESS PRODUCED SAFFLOWER OIL, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2014, SULEJMANİ ERHAN,RAFAJLOVSKA VESNA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,HAYALOĞLU ALİ ADNAN, VOLATILE COMPOUNDS AND PROTEOLYSIS IN TRADITIONAL BEATEN BIENO SIRENJE EWE S MILK CHEESE, International Journal of Dairy Technology
  • Uluslararası Hakemli 2014, SULEJMANİ ERHAN,VESNA RAFAJLOVSKA,GÜNEŞER ONUR, CHARACTERIZATION OF VOLATILES IN BEATEN CHEESES BIENO SIRENJE BY SPME GC MC INFLUENCE OF GEOGRAPHICAL ORIGIN, Journal of the Serbian Chemical Society
  • Ulusal Hakemli 2014, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, TORULASPORA DELBRUECKİİ VE TRİCHODERMA ATROVİRİDE KULLANILARAK PRİNİNADAN ZEYTİN KATI ATIĞI BİYOAROMA ÜRETİMİ, AKADEMİK GIDA
  • Uluslararası Hakemli 2013, GÜNEŞER ONUR,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL,YÜCEER YONCA, FORMATION KINETICS OF HYDROXYMETHYLFURFURAL AND BROWN COLOURED COMPOUNDS IN GOAT MILK DURING HEATING, International Journal of Dairy Technology
  • Ulusal Hakemli 2013, DELİCE NALAN YÜKSEL,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, CONSUMER EXPECTATION AND PREFERENCE OF EZINE CHEESE, NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
  • Uluslararası Hakemli 2012, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, EFFECT OF ULTRAVIOLET LIGHT ON WATER AND FAT SOLUBLE VITAMINS IN COW AND GOAT MILK, Journal of Dairy Science
  • Uluslararası Hakemli 2011, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, CHARACTERISATION OF AROMA ACTIVE COMPOUNDS CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF ACID COAGULATED CHEESE CIRCASSIAN CHEESE, International Journal of Dairy Technology
  • Ulusal Hakemli 2011, ARSLAN NUREL,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, GELENEKSEL VE ENDÜSTRİYEL TEREYAĞLARININ BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ, HASAD GIDA
  • Ulusal Hakemli 2011, YİĞİT KADİR,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, FARKLI TİCARİ KÜLTÜRLER KULLANILARAK ÜRETİLEN YAĞSIZ YOĞURTLARIN FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ, HASAD GIDA
  • Ulusal Hakemli 2011, ÖZMEN TOĞAY SİNE,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, ÇANAKKALE DE SATILAN KEÇİ PEYNİRLERİNİN HİJYENİK KALİTESİNİN BELİRLENMESİ, HASAD GIDA
  • Ulusal Hakemli 2010, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, GIDALARDA AROMA MADDELERİNİN BELİRLENMMESİNDE GAZ KROMATOGRAFİSİ OLFAKTOMETRİ GC O TEKNİKLERİNİN KULLANILMASI, GIDA
  • Uluslararası Hakemli 2009, YÜCEER YONCA,TUNCEL NECATİ BARIŞ,GÜNEŞER ONUR,ENGİN BURCU,YAŞAR KURBAN,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,MENDEŞ MEHMET, CHARACTERIZATION OF AROMA ACTIVE COMPOUNDS SENSORY PROPERTIES AND PROTEOLYSIS IN EZINE CHEESE, Journal of Dairy Science
  • Ulusal Hakemli 2009, TUNCEL NECATİ BARIŞ,GÜNEŞER ONUR,ENGİN BURCU,YAŞAR KURBAN,ZORBA NÜKHET NİLÜFER,YÜCEER YONCA, EZİNE PEYNİRİ II OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE PROTEOLİZ DÜZEYİ, GIDA
  • Ulusal Hakemli 2009, ENGİN BURCU,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, ULTRAVİYOLE IŞINLARININ SÜTÜN MİKROBİYEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ, GIDA
  • Ulusal Hakemli 2007, GÜVEN SELMA,GÜNEŞER ONUR, BİYOETANOL ÜRETİMİ VE ÖNEMİ, GIDA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK DERGİSİ
  • Ulusal Hakemli 2006, ARSLAN ESRA,GÜNEŞER ONUR,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL, MEVLEVİ TATLISI ÜRETİMİ VE KİMYASAL BİLEŞİMİ, AKADEMİK GIDA
  • Ulusal Hakemli 2006, KAYNAK KAYHAN,GÜNEŞER ONUR,CANER CENGİZ, BESİN PRAMİDLERİ, AKADEMİK GIDA
  • Ulusal Hakemli 2004, YILMAZ EMİN,GÜNEŞER ONUR, GIDA BİLEŞENLERİNİN LEZZET MADDELERİYLE ETKİLEŞİMİ, GIDA TEKNOLOJİSİ
  • Uluslararası Hakemli , GÜNEŞER ONUR,Demirkol Asli,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, Production of flavor compounds from olive mill waste by Rhizopus oryzae and Candida tropicalis, Brazilian Journal of Microbiology
  • 29.09.2016, Uluslararası, International Conference: 10th Aegean Analytical Chemistry Days, GÜNEŞER ONUR,ŞANLI SENEM,ŞANLI NURULLAH, Mineral Content of Carob Pekmez Molasses from Different Regions in Turkey, Özet bildiri
  • 29.09.2016, Uluslararası, International Conference: 10th Aegean Analytical Chemistry Days, KILIÇASLAN SENEM,ŞANLI SENEM,GÜNEŞER ONUR,ŞANLI NURULLAH, Development of a Capillary Electrophoretic Method for Determination of Phenolic Compounds in Carob Molasses, Özet bildiri
  • 29.05.2012, Ulusal, I. ULUSAL TİM AR-GE GIDA PROJE PAZARI, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, İNSAN METABOLİZMASINDA FONKSİYONEL ÖZELLİKLERE SAHİP BİYOLOJİK AKTİF PEPTİDLERİN ÜRETİMİ, Özet bildiri
  • 29.05.2012, Ulusal, I. ULUSAL TİM AR-GE GIDA PROJE PAZARI, ÖZMEN TOĞAY SİNE,AY MUSTAFA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, SÜT ENDÜSTRİSİ İÇİN YEREL FONKSİYONEL KÜLTÜR ÜRETİMİ, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Biyoaktif Bileşenlerin Gıda Atıklarından Ekstraksiyonunda Modern Tekniklerin Kullanımı, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, GÜNEŞER ONUR,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, GÜNEŞER ONUR, DOĞAL RENK PİGMENTLERİ OLARAK BETALAİNLER KAYNAKLARI STABİLİTELERİ ve FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ, Özet bildiri
  • 28.10.2010, Uluslararası, COST ACTION FA0907, EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, YÜCEER YONCA,GÜNEŞER ONUR,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, PRODUCTION AND OPTIMIZATION OF NATURAL FLAVOR COMPOUNDS FROM AGRICULTURAL WASTE USING BIOTECHNOLOGY, Özet bildiri
  • 27.05.2009, Ulusal, II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, GÜNEŞER ONUR,PALA ÇİĞDEM,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL,ENGİN BURCU, ERİK MACUNU ÜRETİMİ VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, Tam metin bildiri
  • 27.05.2009, Ulusal, II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, PALA ÇİĞDEM,GÜNEŞER ONUR,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL, GELENEKSEL BİR İÇECEĞİMİZ AHLAT TURŞUSU VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, Tam metin bildiri
  • 26.05.2011, Uluslararası, COST ACTION FA0907, 2ND. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, YÜCEER YONCA,GÜNEŞER ONUR,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, POTENTIAL USE OF OLIVE POMACE TO PRODUCE BIOAROMA, Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences,, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, A Green Chemistry Technique: Solvent Free Microwave Extraction of Bioactive Compounds in Food, Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Congress on Engineering and Life Science, GÜNEŞER ONUR,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Cereal and Legumes Protein Hydrolysates and Their Functional Properties., Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, ınternational Congress on Engineeringand Life Science, GÜNEŞER ONUR,NACAK BERKER, Biochemistry of Warm-Over Flavour in Muscle Foods, Özet bildiri
  • 24.10.2013, Uluslararası, 2. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, ÖZMEN TOĞAY SİNE,AY MUSTAFA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, PHENOTYPIC AND GENOTYPIC INVESTIGATIONS OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY POTENTIAL ENTEROCCOUS STRAINS ISOLATED FROM TRADITIONAL TURKISH CHEESES, Özet bildiri
  • 24.06.2010, Ulusal, ULSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, KEÇİ SÜTÜNÜN KEFİR ÜRETİMİNDE KULLANILMASI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER, Sözlü Bildiri
  • 24.06.2010, Ulusal, ULUSAL KEÇİÇİLİK KONGRESİ, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,KONYALI AYNUR, ÇANAKKALE DE YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPILAN BAZI KEÇİ IRKLARINA AİT SÜTLERİN YAĞ ASİDİ PROFİLİ, Tam metin bildiri
  • 24.05.2012, Ulusal, KAZDAĞLARI 3. ULUSAL SEMPOZYUMU, YÜKSEL DELİCE NALAN,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, TÜKETİCİLERİN EZİNE PEYNİRİ BEĞENİ ANALİZİ, Özet bildiri
  • 23.08.2015, Ulusal, 27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ, GÜNEŞER ONUR, KIRMIZI PANCR BETALAİNLERİNİN STABİLİTESİNİN SÜTTE İNCELENMESİ, Özet bildiri
  • 22.11.2007, Uluslararası, V. PACKAGING CONGRESS, CANER CENGİZ,GÜNEŞER ONUR,ADAY MEHMET SEÇKİN, CONSUMER COMPLAINTS AND ACCIDENTS RELATED TO FOODS AND DRINKS PACKAGING, Özet bildiri
  • 22.07.2013, Uluslararası, 4.EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, OPTIMIZATION OF BIOFLAVOR PRODUCTION FROM WHEY BY USING KLUYVEROMYCES MARXIANUS A RESPONSE SURFACE APPROACH, Özet bildiri
  • 22.07.2013, Uluslararası, 4. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, BIOFLAVOUR PRODUCTION FROM RICE BRAN BY USING KLUVEROMYCES MARXIANUS AND DEBAROYMYCES HANSENII, Özet bildiri
  • 22.07.2013, Uluslararası, 4. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, BIOFLAVOR PRODUCTION FROM AGRO WASTES TOMATO AND RED PEPPER POMACES, Sözlü Bildiri
  • 20.06.2012, Uluslararası, 3RD EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, PRODUCTION OF NATURAL FLAVOR COMPOUNDS BY RHIZOPUS ORYZAE AND CANDIDA TROPICALIS GROWN ON OLIVE POMACE, Sözlü Bildiri
  • 20.06.2012, Uluslararası, 3RD EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, DEMİRKOL ASLI,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, BIOAROMA COMPOUNDS PRODUCED FROM ORANGE PEEL, Sözlü Bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Corn Silk: A Corn Processing Waste in Therapeutic Purposes., Özet bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Occupational Health and Safety Applications in Food Industry., Özet bildiri
  • 16.05.2011, Uluslararası, IDF INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK, GÜNEŞER ONUR,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL,YÜCEER YONCA, FORMATION KINETICS OF 5 HYDROXYMETHYLFURFURAL HMF AND COLOURED COMPOUNDS IN GOAT MILK DURING HEATING, Özet bildiri
  • 16.05.2011, Uluslararası, IDFT INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK, YÜCEER YONCA,GÜNEŞER ONUR,ÖZMEN TOĞAY SİNE, GOAT CHEESE AROMA ACTIVE COMPOUNDS SENSORY PROPERTIES AND LACTIC ACID BACTERIA, Özet bildiri
  • 16.05.2011, Uluslararası, IDF INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK, DİLER MEHMET,AKBAĞ ERHAN,AVŞAR EMİNE,ERKAYACAN HAKAN,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, INVESTIGATION OF BIOGENIC AMINE FORMATION AND SOME QUALITY PARAMETERS IN EZINE CHEESE DURING STORAGE, Özet bildiri
  • 16.05.2011, Uluslararası, IDF INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, EFFECT OF ULTRAVIOLET LIGHT ON WATER AND FAT SOLUBLE VITAMINS OF GOAT MILK, Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Recent Perspectives on 3-MCPD and 1,3-DCP Levels in Various Food Groups., Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, GÜNEŞER ONUR, The Flavor and Sensory Characteristics of Some Herbs and Spices, Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, . International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, GÜNEŞER ONUR, The Using of Nanomaterials to Milk and Dairy Products., Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, . International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, DEMİRKOL ASLI,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,ELİBOL MURAT, Biosynthesis of Higher Alcohols and Acetate Esters from Orange Peel Waste by Kluyveromyces marxianus., Özet bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, 1. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, GÜNEŞER ONUR,ZORBA MURAT, THE EFFECTS OF USING DIIFFERENT FOOD ADDITIVES ON OIL SEPARATION OF TAHIN HELVA, Özet bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, 1. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, TRADITIONAL CIRCASSIAN CHEESE CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES, Özet bildiri
  • 12.11.2013, Ulusal, TGDF GIDA KONGRESİ, BÖLEK OĞUZ,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, UHT SÜTLERİN BAZI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ, Özet bildiri
  • 12.10.2011, Uluslararası, TUBITAK-4. INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, EFFECT OF ULTRAVIOLET LIGHT ON WATER AND FAT SOLUBLE VITAMINS IN MILK, Sözlü Bildiri
  • 12.10.2011, Uluslararası, TUBITAK-4. INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, ENCAPSULATION AND CONTROLLED RELEASE OF FLAVORS, Özet bildiri
  • 10.11.2010, Uluslararası, EFFOST MEETING, FOOD AND HEALTH, GÜNEŞER ONUR,PALA ÇİĞDEM,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL,YÜCEER YONCA, DEVELOPMENT OF A FUNCTIONAL BEVERAGE WITH APPLE JUICE AND WHEY PROTEIN ISOLATE, Özet bildiri
  • 10.10.2012, Ulusal, 11. GIDA KONGRESİ, GÜNEŞER ONUR,DEMİRKOL ASLI,YÜCEER YONCA, FARKLI TİP SİYAH TÜRK ÇAYLARININ BAZI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ, Özet bildiri
  • 10.10.2012, Ulusal, 11. GIDA KONGRESİ, DEMİRKOL ASLI,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, GELENEKSEL VE ENDÜSTRİYEL TEREYAĞLARINDA BAZI FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ, Özet bildiri
  • 10.10.2012, Ulusal, 11. GIDA KONGRESİ, YALMAN MUSA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, KAŞAR BENZERİ PEYNİR ÜRETİMİ FİZİKSEL KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ, Özet bildiri
  • 10.05.2012, Ulusal, III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, GÜN İLHAN,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,SEYDİM ZEYNEP BANU,TORUN FARUK,SEVDA ÇAKICI, FARKLI YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN ÇÖKELEK PEYNİRİNİN AROMA AKTİF BİLEŞENLERİNİN GAZ KROMATOGRAFİ OLFAKTOMETRİ GCO YÖNTEMİYLE BELİRLENMESİ, Özet bildiri
  • 08.11.2007, Ulusal, 5. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, TUNCEL NECATİ BARIŞ,YÜCEER YONCA,GÜNEŞER ONUR, OLGUNLAŞMA SÜRESİNİN EZİNE PEYNİRİNİN BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI, Özet bildiri
  • 08.11.2007, Ulusal, 5. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, ZORBA NÜKHET NİLÜFER,GÜNEŞER ONUR,ZORBA MURAT, ÇANAKKALE İLİNDE SATILAN TAHİN HELVALARININ KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ, Özet bildiri
  • 07.05.2015, Uluslararası, 5. GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, ŞAHANSOY HAKAN,GÜNEŞER ONUR,PALA ÇİĞDEM,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL, TAZE SIKILMIŞ PORTAKAL SUYUNA ULTRAVİYOLE IŞINLARI UYGULAMASI, Özet bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018),, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Emulsion Systems and Their Roles in Food Applications, Özet bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Kaynak Süheyla Sena,Şahin Merve,GÜNEŞER ONUR,TETİK GAMZE, Eksipiyan Gıda Olarak Sarı Kantaron Yağı Yüklü İpek Fibroini Nanoliflerinin Gıda Model Sisteminde Değerlendirilmesi, Tam metin bildiri
  • 05.07.2006, Ulusal, III. ULUSAL ANALİTİK KİMYA KONGRESİ, TUNCEL NECATİ BARIŞ,YÜCEER YONCA,GÜNEŞER ONUR, FARKLI SÜTLERİN KAZEİN FRAKSİYONLARININ BELİRLENMESİNDE ÜRE PAGE YÖNTEMİNİN KULLANILMASI, Özet bildiri
  • 05.07.2006, Ulusal, III.ULUSAL ANALİTİK KİMYA KONGRESİ, TUNCEL NECATİ BARIŞ,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, EZİNE PEYNİRİNİN ÜRE PAGE YÖNTEMİ İLE KAZEİN FRAKSİYONLARİNİN BELİRLENMESİ, Özet bildiri
  • 05.05.2014, Uluslararası, 5. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, WIKOWSKA AGNIESZKA,KREGIEL DOROTA,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,AMBROZIAK WOJCIECH, UTILIZATION OF WASTE AGROMATERIALS BY KLUYVEROMYCES MARXIANUS PART I CHARACTERISTICS OF AGRO WASTE MATERIALS AND THEIR UTILIZATION BY IMMOBILIZED YEAST KLUYVEROMYCES MARXIANUS, Sözlü Bildiri
  • 05.05.2014, Uluslararası, 5.EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,WILKOWSKA AGNIESZKA,KREGIEL DOROTA,AMBROZIAK WOJCIECH, UTILIZATION OF WASTE AGRO MATERIALS BY KLUYVEROMYCES MARXIANUS PART II PRODUCTION OF BIOFLAVORS BY FREE AND IMMOBILIZED YEAST KLUYVEROMYCES MARXIANUS, Özet bildiri
  • 05.05.2014, Uluslararası, 5. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, GÜNEŞER ONUR,DEMİRKOL ASLI,YÜCEER YONCA,ÖZMEN TOĞAY SİNE,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,ELİBOL MURAT, PRODUCTION OF BIOFLAVORS BY FUNGAL METABOLISMS THE CONCEPTS OF TRICODERMA ATROVIRIDE AND ASPERGILLUS SOJAE, Sözlü Bildiri
  • 05.05.2014, Uluslararası, 5. EUROPEAN YEAST FLAVOUR WORKSHOP, LOUGHLIN GETHINS,GÜNEŞER ONUR,REA MARY,STANTON CATHERINE,ROSS PAUL,YÜCEER YONCA,MORRISSEY JOHN, FLAVOUR PRODUCTION BY THE YEAST KLUYVEROMYCES MARXIANUS, Özet bildiri
  • 03.08.2007, Ulusal, BAYRAMİÇ SEMPOZYUMU, ZORBA NÜKHET NİLÜFER,ZORBA MURAT,GÜNEŞER ONUR,GÜVEN SELMA, GELENEKSEL BAYRAMİÇ TAHİN HELVASI, Tam metin bildiri
  • 03.06.2013, Uluslararası, II. ULUSLARARASI TİM AR-GE PROJE PAZARI, GÜNEŞER ONUR,DEMİRKOL ASLI,YÜCEER YONCA, FINDIK GEVREĞI ÜRETIMI, Özet bildiri
  • 02.10.2013, Ulusal, İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, ISIL OLMAYAN GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİNİN GIDALARIN MİNÖR BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ, Sözlü Bildiri
  • 02.10.2013, Ulusal, İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, GÜNEŞER ONUR,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL,YÜCEER YONCA, GIDA AMBALAJLAMADA YENİ BİR YAKLAŞIM ESANSİYEL YAĞLARIN BUHAR UYGULAMASI, Özet bildiri
  • 02.10.2013, Ulusal, İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, DALMIŞ GİZEM,GÜNEŞER ONUR,KIRCA TOKLUCU AYŞEGÜL,YÜCEER YONCA, TÜKETİME HAZIR TAZE DOĞRANMIŞ MEYVELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTIRILMASINDA UYGULANAN YENİ TEKNİKLER, Özet bildiri
  • 02.10.2013, Ulusal, İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM VE GIDA KONGRESİ, DEMİRKOL ASLI,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, BİYOAROMA ÜRETİMİ, Özet bildiri
  • 01.06.2016, Uluslararası, 19th sunflower quality symposium, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Aroma Profile and Sensory Characterization of Oxidized Sunflower Oil, Özet bildiri
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Cold Pressed Oils Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, 2020, Elsevier, Academic Press, 978-0-12-818188-1
  • Uluslararası 2019, Bilimsel Kitap, GÜNEŞER ONUR,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YÜCEER YONCA, Milk-Based Beverages, 2019, Elsevier, eBook ISBN: 9780128157114 Paperback ISBN: 9780128155042
  • Uluslararası 2018, Bilimsel Kitap, İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Role of Materials Science in Food Bioengineering, 2018, Elsevier, 9780128114483
  • Ulusal 2016, Bilimsel Kitap, GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA, Fonksiyonel Beslenme, 2016, SİDAŞ YAYINLARI, 9786055267315
Food Chemistry , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology. , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Innovative Food Science Emerging Technologies , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Industrial Crops and Products , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
FOOD CHEMISTRY , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Food Chemistry , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY(TURJAF) , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
FOOD CHEMISTRY , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
  • Diğer

    2017

    Certificate of Outstanding Contribution in Reviewing for Innovative Food Science and Emergining Technologies

    Elsevier
  • Diğer

    2016

    Certificate of outstanding contribution in Reviewing for Food Chemistry

    Elsevier
  • 2013

    KATILIM BURSU
    "Designing Food Structures Wıth Health Benefits-From Concept To Commercialisation" adlı yaz okuluna aday olup seçilerek katılım bursu
    UCD Institute of Food and Health-Irland COST ACTION FA 1001
  • 2013

    KATILIM BURSU
    "Innovative Packaging for Fresh And Lightly Processed Fruits and Vegetables" aday olup seçilerek katılım bursu
    CHIEAM
  • 2013

    STSM GRANT
    "Aroma Compounds Produced by Yeast in Solid-State and in Alginate-immobilized Fermentation of Pomace" adlı çalışmayı yapabilmek için bursu
    Lodz University, COST, Cost Action FA 0907
  • 2012

    KATILIM BURSU
    "Metabolite profiling approaches in microorganisms and higher plants" kursa aday olup seçilerek katılım bursu
    BIOFLAVOUR COST ACTION FA0907
  • 2010

    KATILIM BURSU
    "Advanced Food Analysis Course" adlı kursu aday olup seçilerek katılım bursu
    Graduate School VLAG- FP7 EC PROJECT CONffIDENCE
  • 2009

    KATILIM BURSU
    "Development of New Agro-Food Products" ADLI BURSA ADAY OLUP SEÇİLEREK, KATILIM BURSU
    CHIEAM
  • 2005

    MEZUNİYET-BÖLÜM ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
  • 2004

    Gıda, Sağlık ve Gıda Güvenliği:Yeni Ürün, Proses ve Sistem Tasarımları-Mansiyon ödülü
    "Kaktüs Meyveli Diyabetik Dondurma"
    İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ VE DÜNYA GIDA DERGİSİ
  • 2004

    BAŞARI BURSU

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
  • 2004

    Gıda, Sağlık ve Gıda Güvenliği: Yeni Ürün, Proses ve Sistem Tasarımları-2. Ödülü
    "Çölyak hastaları için Glutensiz Pufi Şöbik Kek" 2.'lik Ödülü
    İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ve DÜNYA GIDA DERGİSİ
  • Keçiboynuzu Harnup Pekmezinde Bulunan Bazı Fenolik Maddelerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Yönteminin Geliştirilmesi

    01.07.2015 - 24.11.2016

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 30000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı : 27
    TÜBİTAK PROJESİ - Tamamlandı
  • Mıkrodalga Ekstraksiyonu ve Hidro Destilasyon Teknikleri Kullanılarak Ekstrakte Edilen Tohum Esansiyel Yağlarının Uçucu Bileşen Kompozisyonu Ve Antioksidan Aktivitelerının Belirlenmesi

    08.06.2017 - 07.06.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 18.650 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Fermentasyon Yöntemiyle Biyoaktif Peptitlerce Zenginleştirilmiş İşlevsel Spirulina Ürünü Geliştirilmesi

    01.01.2020 - 06.07.2023

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı : 8
    -Tübitak 1001 - Tamamlandı
  • Kırmızı Pancar Betalainlerinin Isıl Stabilitelerinin Süt ve Yoğurtta İncelenmesi

    29.12.2014 - 04.08.2017

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 49,789.26 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı : 10.5
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Çeşitli Şeker İkamelerinin Düşük Kalorili Dondurma Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

    02.10.2017 - 01.12.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 18750 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • NEW HORIZONS Ulusal Ajans Projesi Konsorsiyum

    01.01.2016 - 01.01.2018

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 130.000 EURO
    Proje Teşvik Puanı : 4
    Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) - Tamamlandı
  • Esansiyel Yağ Oleojellerinin Aroma Verici Olarak Gıda Formülasyonlarında Kullanım Olanağının Araştırılması

    01.01.2024 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    -Tübitak 1002 - Devam Ediyor
  • Ultrases Uygulamasının Sütteki Bazı Vitaminler Üzerine Etkisinin İncelenmesi

    01.03.2023 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    -Tübitak 1002 - Devam Ediyor
  • Mikroorganizmalar Kullanılarak Doğal Aroma Maddelerinin Tarımsal Atıklardan Üretimi ve Optimizasyonu

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 278.760,33 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    TÜBİTAK PROJESİ - Tamamlandı
  • Keçiboynuzu Harnup Pekmezinde Bulunan Bazı Fenolik Maddelerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Yönteminin Geliştirilmesi

    02.10.2016 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 30.000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    TÜBİTAK PROJESİ - Devam Ediyor
  • Ultraviyole Işınlarının Sütün Yağda ve Suda Çözünen Vitaminleri Üzerine Etkisi

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 6.000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    BAP - Tamamlandı
  • Farklı Katkı Maddeleri Kullanımının Tahin Helvası Emülsiyon Stabilitesi ve Kalitesine Olan Etkilerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 4.500 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    BAP - Tamamlandı
  • Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Üretim Aşamalarının Etkisi

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 56.400 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    TÜBİTAK PROJESİ - Tamamlandı
  • Ezine Peynirinin Duyusal ve Kimyasal Aroma Profilinin Belirlenmesi DPT projesi

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı :
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    DİĞER - Tamamlandı
  • Sensory Preference Mappings of Different Cooking Processes of Selected Plant and Animal Foods Scientific Project in Hamburg University of Applied Science

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı :
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    DİĞER - Tamamlandı
  • Method Optimization For the Determination of Polar Compounds Derived from Deep Frying Oil Scientific Project in Hamburg University of Applied Science

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı :
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    DİĞER - Tamamlandı