UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
BURÇİN BOZ

ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ PR.
Yök Akademisyen Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
  • Lisans

    2005 - 2009

    BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2012 - 2014

    BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ)
    Sosyal sorumluluk projelerinin işletme imajına etkisi: Yerli turistler üzerinde bir araştırma
  • Doktora

    2017 - 2022

    BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
  • Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
    Turizm

  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2021 -

    - SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ - TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ PR.
  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ - BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

    2019 - 2021

    - OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ - AŞÇILIK PR.
  • ÖĞRETİM GÖREVLİSİ - BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

    2017 - 2019

    - OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ - TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
  • Turistik Ürün Çeşitlendirmesi - Önlisans, 2022-2023
  • Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi - Önlisans, 2022-2023
  • Turizm Coğrafyası - Önlisans, 2022-2023
  • Tur Programları - Önlisans, 2022-2023
  • Alternatif Turizm - Önlisans, 2022-2023
  • Turizme Giriş - Önlisans, 2022-2023
  • Turizmde Rehberlik - Önlisans, 2022-2023
  • Turizm Sosyolojisi - Önlisans, 2022-2023
  • Turizm Pazarlaması - Önlisans, 2022-2023
  • Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı - Önlisans, 2022-2023
  • Hizmet Pazarlaması - Önlisans, 2022-2023
  • Satış Teknikleri - Önlisans, 2021-2022
  • Turizmde Rehberlik - Önlisans, 2021-2022
  • Turizm Pazarlaması - Önlisans, 2021-2022
  • Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı - Önlisans, 2021-2022
  • Turizme Giriş - Önlisans, 2021-2022
  • Turizm Ekonomisi - Önlisans, 2021-2022
  • Tur Programları - Önlisans, 2021-2022
  • Alternatif Turizm - Önlisans, 2021-2022
  • Turizm Coğrafyası - Önlisans, 2021-2022
  • Karşılayıcı (Incoming) Acenta Otomasyonu - Önlisans, 2020-2021
  • Mezuniyet Projesi - Önlisans, 2020-2021
  • Ön Büro Hizmetleri - Önlisans, 2020-2021
  • Turizm Coğrafyası - Önlisans, 2020-2021
  • Sosyal Davranış ve Protokol - Önlisans, 2020-2021
  • Gıda Hijyeni ve Sanitasyon - Önlisans, 2020-2021
  • Ekmek Yapım Teknikleri - Önlisans, 2020-2021
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş - Önlisans, 2020-2021
  • Genel Turizm - Önlisans, 2020-2021
  • İnsan Kaynakları Yönetimi - Önlisans, 2019-2020
  • Büro Yönetimi - Önlisans, 2019-2020
  • Kongre ve Fuar Organizasyonu - Önlisans, 2019-2020
  • Gastronomi ve Medya - Önlisans, 2019-2020
  • Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı - Önlisans, 2019-2020
  • Menü Planlama - Önlisans, 2019-2020
  • Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri - Önlisans, 2019-2020
  • Büro Yönetimi - Önlisans, 2019-2020
  • Gıda Hijyeni ve Sanitasyon - Önlisans, 2019-2020
  • Genel Turizm - Önlisans, 2019-2020
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş - Önlisans, 2019-2020
  • Rekreasyon ve Turizm Animasyonu Yönetimi - Önlisans, 2018-2019
  • Reklamcılık - Önlisans, 2018-2019
  • İnsan Kaynakları Yönetimi - Önlisans, 2018-2019
  • Otel İşletmeciliği - Önlisans, 2018-2019
  • Servis ve Bar Teknikleri - Önlisans, 2018-2019
  • Büro Yönetimi - Önlisans, 2018-2019
  • Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı - Önlisans, 2018-2019
  • Menü Planlama - Önlisans, 2018-2019
  • Turizm Coğrafyası - Önlisans, 2018-2019
  • Turizm Mevzuatı - Önlisans, 2017-2018
  • Bilimsel ve Mesleki Etik - Önlisans, 2017-2018
  • Dünya Mutfakları - Önlisans, 2017-2018
  • Genel Turizm - Önlisans, 2017-2018
  • Büro Yönetimi - Önlisans, 2017-2018
  • Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı - Önlisans, 2017-2018
  • Yönetim ve Organizasyon - Önlisans, 2017-2018
  • Turizmde Çalışan İlişkileri Yönetimi - Önlisans, 2017-2018
  • Satış Yönetimi - Önlisans, 2017-2018
  • Turizm Coğrafyası - Önlisans, 2017-2018
  • Turistik Ürün Çeşitlendirmesi - Önlisans, 2017-2018
  • Sanat, Tarih ve Kültür - Önlisans, 2016-2017
  • İnsan Kaynakları Yönetimi - Önlisans, 2016-2017
  • Satış Yönetimi - Önlisans, 2016-2017
  • Turistik Ürün Çeşitlendirmesi - Önlisans, 2016-2017
  • Ulusal Hakemli 2021, BOZ BURÇİN, ŞAHİN BAYRAM, KOÇ ERDOĞAN, BAĞLANMA TÜRLERİ İLE YİYECEK NEOFOBİSİ (YENİLİKTEN KORKMA) VE YİYECEK NEOFİLİSİ (YENİLİK ARAMA) ARASINDAKİ İLİŞKİ, Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2019, KOÇ ERDOĞAN,BOZ HAKAN,BOZ BURÇİN, The Influence of Employee Attractiveness on Service Recovery Paradox: Facial Recognition and Eye Tracker Analyses, Broad Research in Artificial Intelligence and Neuroscience
  • Ulusal Hakemli 2017, ŞAHİN BAYRAM,Kazoğlu İbrahim Halil,SÖNMEZ BURÇİN, KONAKLAMA İŞLETMELERİNE YÖNELİK SEYAHAT SİTELERİNDE YERALAN ŞİKAYETLER ÜZERİNE BİR İNCELEME: BİŞKEK ÖRNEĞİ, MANAS Journal of Social Studies
  • Ulusal Hakemli 2017, ARSLAN AYTUĞ,BOZ HAKAN,YILMAZ ÖZER,BOZ BURÇİN, The Relationship Between Risk Avoidance and Novelty Seeking Behaviour in Destination Decision Making, Yönetim, Ekonomi, Edebiyat, İslami ve Politik Bilimler Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2017, ARSLAN AYTUĞ,BOZ HAKAN,YILMAZ ÖZER,SÖNMEZ BURÇİN, The Relatıonship Between Risk Avoidance And Novelty Seeking Behaviour in Destination Decision Making, Yönetim, Ekonomi, Edebiyat, İslami ve Politik Bilimler Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2016, ŞAHİN BAYRAM,BOZ BURÇİN,ERASLAN HÜLYA, Otel İşletmelerinde Yöneticilerin Çalışanlara Karşı Etik Tutumları, Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2014, ŞAHİN BAYRAM,SÖNMEZ BURÇİN,KAHVECİ HÜLYA, Kişilerin Uluslararası Seyahat Engellerini Ölçmeye Yönelik Bir Araştırma, Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
  • 30.10.2020, Uluslararası, 12th International Conference Competitiveness and Stability in the Knowledge-Based Economy, BOZ BURÇİN, BOZ HAKAN, NEUROMARKETING APPLICATIONS IN GASTRONOMY: NEUROGASTRONOMY, Özet bildiri
  • 29.10.2021, Uluslararası, 13th International Conference Competitiveness and Stability in the Knowledge – Based Economy (iCOnEc 2021), BOZ BURÇİN, COGNITIVE BIASES AND HEURISTICS IN FOOD AND BEVERAGE CHOICE, Özet bildiri
  • 25.09.2014, Uluslararası, 9th International Conference: New Perspectives In Tourism and Hospitality, ŞAHİN BAYRAM,BOZ BURÇİN,Saygı Aslı Ceren, Pazarlama Etiği Çerçevesinde İzinli Pazarlama: Turistler Üzerine Bir Araştırma, Tam metin bildiri
  • 21.09.2017, Uluslararası, INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS(IASOS), ACUN AYŞEN,SÖNMEZ BURÇİN, Hizmet Atmosferinin Tüketicilere Etkisi: Psikonörobiyokimyasal Perspektif, Özet bildiri
  • 21.09.2017, Uluslararası, INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS(IASOS), BİLİR YAPRAKLI MERVE,SÖNMEZ BURÇİN, Söğüt’ün Marka Kent Olma Potansiyeli: Kavramsal Bir İnceleme, Özet bildiri
  • 21.09.2017, Uluslararası, INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS(IASOS), SÖNMEZ BURÇİN,BOZ HAKAN, Destinasyon Özelliklerinin Destinasyonu Ziyaret Etme Niyetine Etkisi: Bilecik Örneği, Özet bildiri
  • 20.09.2018, Uluslararası, International Gastronomy Tourism Studies Congress, ŞAHİN BAYRAM,BOZ BURÇİN, Gastronomide Gösterişçi Tüketim ve Etik Tüketim İlişkisi Üzerine Kavramsal Bir İnceleme, Tam metin bildiri
  • 20.04.2017, Uluslararası, 3. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU, ŞAHİN BAYRAM,SÖNMEZ BURÇİN,KAZOĞLU Halil İbrahim, KONAKLAMA İŞLETMELERİNE YÖNELİK SEYAHAT SİTELERİNDE YERALAN ŞİKAYETLER ÜZERİNE BİR İNCELEME: BİŞKEK ÖRNEĞİ, Tam metin bildiri
  • 19.04.2018, Uluslararası, II. INTERNATIONAL APPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS (C-IASOS), ŞAHİN BAYRAM,BOZ BURÇİN, Yöneticilerin Sosyal Zeka Düzeylerinin İncelenmesi, Özet bildiri
  • 19.04.2018, Uluslararası, II. INTERNATIONALAPPLIED SOCIAL SCIENCES CONGRESS (C-IASOS), ARSLAN AYTUĞ,BOZ HAKAN,BOZ BURÇİN, Turistlerin Bergama’daki Turistik Ürün Fiyat Algıları, Tam metin bildiri
  • 13.11.2019, Uluslararası, GLOSTOUR- Global Congress on Smart Tourism, ŞAHİN BAYRAM,BOZ BURÇİN, The Relationship Between Social Loafing and Organizational Justice: Research on the Hospitality Employees, Özet bildiri
  • 13.11.2014, Ulusal, 15. Ulusal Turizm Kongresi “Engelsiz Turizm”, ŞAHİN BAYRAM,BOZ BURÇİN,KAZOĞLU İBRAHİM HALİL,Saygı Aslı Ceren, Kadın İşgörenlerde Algılanan Kariyer Engelleri ve Kariyer Sonlandırma Eğilimi İlişkisi: Konaklama İşletmelerinde Bir Araştırma, Tam metin bildiri
  • 10.12.2012, Ulusal, IV. Ulusal Verimlilik Kongresi, ŞAHİN BAYRAM,SÖNMEZ BURÇİN,KAHVECİ HÜLYA, Konakalama İşletmelerinde Ergonomi ve Verimlilik İlişkisi: İşgörenler Üzerine Bir araştırma, Özet bildiri
  • 05.12.2018, Uluslararası, İzmir International Congress on Economics and Administrative Sciences İZCEAS 2018, KOÇ ERDOĞAN,BOZ HAKAN,BOZ BURÇİN, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite’nin Tatil ReklamlarındaSatın Alma Kararına Etkisi: Bir Nöropazarlama Çalışması, Tam metin bildiri
  • 05.12.2013, Ulusal, 14. Ulusal Turizm Kongresi, ŞAHİN BAYRAM,KAHVECİ HÜLYA,SÖNMEZ BURÇİN, İşletmelerde İtibar Yönetimi Faaliyetleri ve Turizm İşletmelerinde Kurumsal İtibar: Müşteri Otel Tercihleri Üzerine Bir Araştırma, Tam metin bildiri
  • 05.06.2013, Uluslararası, International Conferance ‘Balkans Between East and West- Doğunun batısı Batının doğusu Uluslararası Balkanlar Konferansı, ŞAHİN BAYRAM, KAHVECİ HÜLYA, SÖNMEZ BURÇİN, The Destination of Balkans in Terms of Turkish Tourists: A SWOT Analysis, Özet bildiri
  • 04.06.2014, Uluslararası, Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi, ŞAHİN BAYRAM,BOZ BURÇİN,Saygı Aslı Ceren, Mevsimsel Duygu Durumunun İşgören Performansına Etkisi: Konaklama İşletmelerinde Bir Araştırma, Tam metin bildiri
  • 04.04.2019, Uluslararası, III. Congress of International Applied Social Sciences-Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi C-iasos, BOZ BURÇİN,FINDIK EDA,ŞAHİN BAYRAM, Turistik Tüketicilerin Kişilik Tiplerinin Yiyecek Neofobisine Etkisi Var mıdır?, Özet bildiri
  • 04.04.2014, Ulusal, III. Disiplinler Arası Turizm Araştırmaları Kongresi, ŞAHİN BAYRAM,SÖNMEZ BURÇİN,KAHVECİ HÜLYA, Turistik Bilgi Kaynağı Olarak Seyahatnameler: Merak Yaratma Boyutuyla Bir İnceleme, Tam metin bildiri
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, KAZOĞLU İBRAHİM HALİL,BOZ BURÇİN, Temel Kavramları ve Örneklerle Modern Otel İşletmeciliği, 2020, Paradigma Akademi, 978-605-7691-35-4
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, BOZ BURÇİN, 1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, 2020, Nobel Bilimsel Eseler, 978-625-7258-67-8
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, BOZ BURÇİN,GÜVEN SELDA, Uluslararası Turizm ve Seyahat Endüstrisi, 2020, Detay Yayıncılık, 978-605-254-288-0
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, BOZ BURÇİN,MAZLUM BERNA, Uluslararası Turizm ve Seyahat Endüstrisi, 2020, Detay Yayıncılık, 978-605-254-288-0
  • Ulusal 2017, Bilimsel Kitap, SÖNMEZ BURÇİN, Yiyecek ve İçecek Paradoksu (Kavramlar / Süreçler), 2017, Detay Yayıncılık,
  • Ulusal 2016, Bilimsel Kitap, ŞAHİN BAYRAM,SÖNMEZ BURÇİN, Genel Turizm, 2016, Paradigma Akademi,