UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
BUKET AYDENİZ GÜNEŞER

  • Lisans

    2002 - 2006

    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2009 - 2012

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Bazı doğal antioksidanların yer fıstığı yağının kızartma kalitesi üzerine etkileri
  • Doktora

    2012 - 2016

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Soğuk pres tekniğiyle üretilen narenciye çekirdek yağlarının karakterizasyonu
  • ÜDS - İngilizce

    2009 - Bahar

    İngilizce - 75
  • YÖKDİL - İngilizce

    2017 -

    İngilizce - 58.75
  • Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2016 -

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ -
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

    2009 - 2016

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Staj Komisyon Başkanlığı

    2016 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Teknoloji Transfer Ofisi TTO Modül 5 Şirketleşme ve Girişimcilik Hizmetleri Birim Koordinatörü

    2016 - 2019

  • 2019

    Yüksek Lisans - ÖZGE ÇAM
    Uşak ilinde hazır yemek hizmeti alan farklı sosyoekonomik düzeye sahip kişilerin yeme davranışlarının ve menü tercihlerinin değerlendirilmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - SUZAN ÖZCAN
    Bitkisel kaynaklı silika materyallerinin kızartma yağlarının rejenerasyonunda adsorban olarak kullanım potansiyelinin belirlenmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - BARIŞ AKLALE
    Farklı tohum türlerini içeren krem peynir formülasyonlarının geliştirilmesi ve kalite parametrelerinin değerlendirilmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ VE BESLEYİCİ ÖĞELER - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • PROJE ÇALIŞMASI - Lisans, 2019-2020
  • GIDA İŞLEMEDE KAYIPLAR VE ÖNLEME - Lisans, 2019-2020
  • YAĞ TEKNOLOJİSİ - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL KAVRAMLAR - Lisans, 2019-2020
  • DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANLARI VE ANTİMİKROBİYALLER - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ VE BESLEYİCİ ÖĞELER - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ İSTATİSTİK UYGULAMALARI - Lisans, 2018-2019
  • GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - Lisans, 2018-2019
  • Proje Çalışması - Lisans, 2018-2019
  • Gıda İşlemede Kayıplar ve Önleme - Lisans, 2018-2019
  • Proje Hazırlama ve Sunma Teknikleri - Lisans, 2018-2019
  • Yağ teknolojisi - Lisans, 2018-2019
  • Gıda mühendisliğinde temel kavramlar - Lisans, 2018-2019
  • Doğal gıda antioksidanları ve antimikrobiyaller - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - Lisans, 2017-2018
  • GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mühendisliği İstatistik Uygulamaları - Lisans, 2017-2018
  • Gıda İşlemede Kayıplar ve Önleme - Lisans, 2017-2018
  • Genel Kimya Laboratuarı - Lisans, 2016-2017
  • İstatistik Değerlendirme Teknikleri - Lisans, 2016-2017
  • Gıda Teknolojisi - Lisans, 2016-2017
  • Gıda kalite Kontrol ve Mevzuatı - Lisans, 2016-2017
  • Gıda makine ve Ekipmanları - Lisans, 2016-2017
  • analitik kimya laboratuvarı - Lisans, 2016-2017
  • Lipid Kimyası ve Biyokimyası - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • Fonksiyonel Gıda Bileşenleri ve Besleyici Öğeler - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • Genel Kimya Laboratuvarı - Lisans, 2016-2017
  • Biyoistatistiğe Giriş - Lisans, 2016-2017
  • Genel Kimya - Lisans, 2016-2017
  • Uluslararası Hakemli 2020, Çam özge, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Hazir Yemek Hizmeti Alan Farkli Sosyo-Ekonomik Düzeye Sahip Kişilerin Yeme Davranişlarinin ve Menü Tercihlerinin Belirlenmesi., Food and Health
  • Uluslararası Hakemli 2020, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, GÜNEŞER ONUR, Prediction of shelf-life and kinetics of quality changes in canned stuffed grape leaves, LWT- Food Science and Technology
  • Ulusal Hakemli 2019, Aklale Barış,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2019, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Comparing the effects of conventional and microwave roasting methods for bioactive composition and the sensory quality of cold-pressed orange seed oil, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
  • Uluslararası Hakemli 2018, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,Demirel Zorba Nükhet Nilüfer,YILMAZ EMİN, Antimicrobial activity of cold pressed citrus seeds oils, some citrus flavonoids and phenolic acids, Rivista Italiana delle Sostanze Grasse
  • Uluslararası Hakemli 2018, YILMAZ EMİN,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,OK SELÇUK, Valorization of Grapefruit Seeds: Cold Press Oil Production, Waste and Biomass Valorization
  • Uluslararası Hakemli 2018, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Bitterness Reduction of Cold Pressed Grapefruit Seed Oil by Adsorbent Treatment, EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
  • Uluslararası Hakemli 2017, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN,OK SELÇUK, Cold pressed versus refined winterized corn oils: quality, composition and aroma, Grasas y Aceites
  • Uluslararası Hakemli 2017, YILMAZ EMİN,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Cold pressed versus solvent extracted lemon (Citrus limon L.) seed oils: yield and properties, Journal of Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2017, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Bioactives, Aromatics and Sensory Properties of Cold-Pressed and Hexane-Extracted Lemon (Citrus Limon L.) Seed Oils, Journal of the American Oil Chemists’xx Society
  • Uluslararası Hakemli 2017, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Effects of Microwave Roasting on the Yield and Composition of Cold Pressed Orange Seed Oils Grasas y Aceites DOI, Grasa y Aceites
  • Uluslararası Hakemli 2016, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Performance of Different Natural Antioxidant Compounds in Frying Oils, Food Technology and Biotechnology
  • Ulusal Hakemli 2016, YILMAZ EMİN,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Limon Çekirdeği Soğuk Pres Yağlı Keklerinden Ekstrakte Edilen Yağların Fizikokimyasal ve Kompozisyonel Karakterizasyonu, Akademik Bilim Fen Bilimleri Dergisi (ABFED)
  • Uluslararası Hakemli 2015, DİLEK DÜNDAR EMİR,AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Effects of roasting and enzyme pretreatments on yield and quality of cold pressed poppy seed oils, TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
  • Uluslararası Hakemli 2015, YILMAZ EMİN,EMEL SEVGİ ARSUNAR,AYDENİZ BUKET,GÜNEŞER ONUR, Cold pressed capia pepperseed Capsicum AnnuumL oils Composition aroma and sensory properties, Eur. J. Lipid Sci. Technol
  • Uluslararası Hakemli 2015, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,GÜNEŞER ONUR,EMEL SEVGİ ARSUNAR, Sensory and Physico Chemical Properties of Cold Press Produced Tomato Lycopersicon esculentum L Seed Oils, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2014, AYDENİZ BUKET,GÜNEŞER ONUR,YILMAZ EMİN, Physico chemical Sensory and Aromatic Properties of Cold Press Produced Safflower Oil, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Ulusal Hakemli 2014, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri, AKADEMİK GIDA
  • Ulusal Hakemli 2013, MUSTAFA ÖĞÜTÇÜ,AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Comparison Of The Virgin Olive Oils Obtained From Different Points Of Common Oil Production Systems, Gıda Teknolojisi Derneği
  • Uluslararası Hakemli 2013, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Phytostanol Supplementation Through Frying Dough in Enriched Canola Oil, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2012, MUSTAFA ÖĞÜTÇÜ,AYDENİZ BUKET,M BURAK BÜYÜKCAN,YILMAZ EMİN, Determining Frying Oil Degradation by Near Infrared Spectroscopy Using Chemometric Techniques, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2012, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Sensory evaluation and consumer perception of some commercial green table olives, British Food Journal
  • Uluslararası Hakemli 2012, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Enrichment of frying oils with plant phenolic extracts to extend the usage life, European Journal of Lipid Science and Technology
  • Ulusal Hakemli 2011, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,NUREL ARSLAN, Zencefil Kimyası Etken Bileşenleri ve Fonksiyonel İngrediyen Olarak Kullanımı, DÜNYA GIDA
  • Ulusal Hakemli 2011, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants, Gıda Teknolojisi Derneği
  • Ulusal Hakemli 2011, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Nano Emülsiyonlar Gıda endüstrisinde önemi ve kullanımı, HASAD GIDA
  • Ulusal Hakemli 2011, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Soğuk pres yağlarının üretimi ve fonksiyonel özellikleri, HASAD GIDA
  • Ulusal Hakemli 2010, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Unutulmuş bir şifa kaynağımız geleneksel şurup ve şerbetlerimiz Dünya Gıda 9 28 31, DÜNYA GIDA
  • 30.05.2013, Uluslararası, II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmes, Tam metin bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, GÜNEŞER ONUR,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Biyoaktif Bileşenlerin Gıda Atıklarından Ekstraksiyonunda Modern Tekniklerin Kullanımı, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Biyoaktif Bileşenlerin Doğal Kaynakları Gıda Endüstrisi Atık ve Yan Ürünleri, Özet bildiri
  • 27.11.2013, Uluslararası, 11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Solid Lipid Nanoparticles SLNS A New Tool To Transport Of Bioactive Compounds, Poster
  • 27.11.2013, Uluslararası, 11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future",, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, The Role of Nanoemulsions in Functional New Food Products Development, Poster
  • 27.05.2009, Ulusal, i. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,, BELKIS TEKGÜLER,İLKAY KOCA,AYDENİZ BUKET, Ceviz Yağı ve Bileşimi, Tam metin bildiri
  • 27.05.2009, Ulusal, II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,, İLKAY KOCA,BELKIS TEKGÜLER,AYDENİZ BUKET, Çam Fıstığının Özellikleri, Tam metin bildiri
  • 26.08.2019, Uluslararası, I. International Science and Innovation Congress (INSI 2019), Seydan Sinem,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Popular Sources of Valuable Nutrients: New Generation Cereal Grains, Tam metin bildiri
  • 26.08.2019, Uluslararası, I. International Science and Innovation Congress (INSI 2019), Aydoğan Ayşe Merve,Şener Fatma,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Imitation and Adulteration Risks in Different Food Chains., Tam metin bildiri
  • 26.05.2011, Uluslararası, International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry,, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, The effects of enrichment with olive and hazelnut leaf and hazelnut green leafy cover extracts on frying oils, Poster
  • 26.05.2011, Uluslararası, International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry,, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, The quality and stability of frying oils enriched with phytostanol ester mixtures, Poster
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Congress on Engineering and Life Science, GÜNEŞER ONUR,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Cereal and Legumes Protein Hydrolysates and Their Functional Properties., Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences,, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, A Green Chemistry Technique: Solvent Free Microwave Extraction of Bioactive Compounds in Food, Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences,, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Industrial Importance of the AmorphousSilica Obtained from Agro Waste-Based Materials, Özet bildiri
  • 25.05.2017, Uluslararası, V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,Çam Danyıldız Özge, Dıospyros Lotus (Kara Hurma) Meyvesinin Gıda ve İlaç Endüstrisinde Kullanımının Değerlendirilmesi, Tam metin bildiri
  • 25.05.2017, Uluslararası, V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Limon, Portakal ve Greyfurt Çekirdeği Soğuk Pres Fonksiyonel Yağlarının Endüstriyel Boyutta Üretilmesi ve Değerlendirilmesi, Tam metin bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Occupational Health and Safety Applications in Food Industry., Özet bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Occupational Health and Safety Applications in Food Industry., Özet bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Corn Silk: A Corn Processing Waste in Therapeutic Purposes., Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Edible Insects: Nutritional Advantages and Risk Assesment., Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Recent Perspectives on 3-MCPD and 1,3-DCP Levels in Various Food Groups., Özet bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, he 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri, Tam metin bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,ERDİM BULUT, Ev Yapımı Geleneksel Kırmızı Pancar Turşusu ve Bazı Özellikleri, Tam metin bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Geleneksel Şurup ve Şerbetlerimizin Fonksiyonel Gıda Potansiyelleri p 1009 1010 15 17 April 2010, Tam metin bildiri
  • 13.04.2017, Ulusal, YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Greyfurt Çekirdek Yağlarından Acılığın Gideriminde Doğal ve Sentetik Adsorbanların Etkinliğinin Araştırılması, Özet bildiri
  • 13.04.2017, Ulusal, YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, YILMAZ EMİN,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Narenciye Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yağ Üretimi, Özet bildiri
  • 12.10.2011, Uluslararası, 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety,, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Effects of Oryzanol Extract on Frying Quality of The Peanut Oil, Poster
  • 12.10.2011, Uluslararası, 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety,, YILMAZ EMİN,MUSTAFA ÖĞÜTÇÜ,AYDENİZ BUKET, Determination of the Physico Chemical Properties Bitterness Value and NIR Spectra of Virgin Olive Oils Obtained from Different Sites within Different Oil Production Systems, Poster
  • 12.04.2012, Ulusal, YABITED - I. Bitkisel Yağ Kongresİ, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Yeşil Çay Yaprağı Ekstraktının Yer Fıstığı Yağının Kızartma Kalitesi Üzerine Etkisi, Tam metin bildiri
  • 07.05.2015, Ulusal, YABITED - II. Bitkisel Yağ Kongresi,, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,ZİŞAN HÜRİYET, Kapya Biber Tohumu Unlarının Bileşimi Ve Fonksiyonel Özellikleri, Poster
  • 07.05.2015, Ulusal, YABITED – II. Bitkisel Yağ Kongresi, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, İşleme Atığı Olarak Açığa Çıkan Narenciye Çekirdeklerinin Soğuk Pres Yağ Üretiminde Değerlendirilmesi, Poster
  • 05.10.2016, Ulusal, Türkiye 12. Gıda Kongresi,, Şen İrem,YÜCEER YONCA,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi, Özet bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018),, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Emulsion Systems and Their Roles in Food Applications, Özet bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018),, Gezgel Hakan,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, A Valuable Aromatic Plant Mahaleb (Prunus mahaleb): Functional Components and Therapeutic Potentials, Özet bildiri
  • 02.10.2013, Ulusal, İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi,, BELKIS TEKGÜLER,İLKAY KOCA,AYDENİZ BUKET,IH ODABAŞI, Cevizin Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkisi 2 4 Ekim 2013 Niğde, Poster
  • 01.06.2016, Uluslararası, International Sunflower Oil Quality Symposium, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,YILMAZ EMİN, Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils, Özet bildiri
  • 01.06.2016, Uluslararası, International Sunflower Oil Quality Symposium,, ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Characterization of Sunflower Oil Oleogels Prepared with Beeswax and Sunflower Wax, Özet bildiri
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, 2020, Elsevier, Academic Press, Paperback ISBN: 9780128181881 eBook ISBN: 9780128181898
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, GÜNEŞER ONUR, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, 2020, Elsevier, Academic Press, Paperback ISBN: 9780128181881 eBook ISBN: 9780128181898
  • Uluslararası 2019, Bilimsel Kitap, GÜNEŞER ONUR,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YÜCEER YONCA, Milk-Based Beverages, 2019, Elsevier, 9780128155042
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Blimleri Enstitüsü Dergisi , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
  • Bazı doğal antioksidanların yerfıstığı yağının kızartma kalitesi üzerine etkileri

    10.10.2010 - 09.01.2012

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 14000
    Proje Teşvik Puanı :
    ARAŞTIRMA PROJESİ - Tamamlandı
  • BİTKİSEL KAYNAKLI SİLİKA MATERYALLERİNIN KIZARTMA YAĞLARININ REJENERASYONUNDA ADSORBAN OLARAK KULLANIM POTANSİYELINİN BELİRLENMESİ

    27.10.2017 - 07.08.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 5.950,00 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    ARAŞTIRMA PROJESİ - Tamamlandı
  • Zeytin ve Fındık Yaprağı ile Fındık Meyve Yeşil Kabuğu Ekstraktlarının Kızartma Yağları Üzerine Etkileri

    01.11.2009 - 01.11.2010

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 5500 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    TÜBİTAK PROJESİ - Tamamlandı
  • Narenciye Çekirdeklerinden Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretilmesi ve Değerlendirilmesi

    01.12.2014 - 01.01.2017

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSLARARASI
    Projenin Bütçesi : 296,870 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Diğer (Uluslararası) - Tamamlandı
  • 3. Mıkrodalga Ekstraksiyonu ve Hidro Destilasyon Teknikleri Kullanılarak Ekstrakte Edilen Tohum Esansiyel Yağlarının Uçucu Bileşen Kompozisyonu Ve Antioksidan Aktivitelerının Belirlenmesi

    08.06.2017 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 18.650 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    ARAŞTIRMA PROJESİ - Devam Ediyor