UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
BUKET AYDENİZ GÜNEŞER

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yök Akademisyen Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
  • Lisans

    2002 - 2006

    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2009 - 2012

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Bazı doğal antioksidanların yer fıstığı yağının kızartma kalitesi üzerine etkileri
  • Doktora

    2012 - 2016

    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Soğuk pres tekniğiyle üretilen narenciye çekirdek yağlarının karakterizasyonu
  • YÖKDİL - İngilizce

    2017 - 09 Temmuz 2017

    İngilizce - 58.75
  • YÖKDİL - İngilizce

    2019 - 2019 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları

    İngilizce - 80,00000
  • Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • DOÇENT - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2023 -

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ -
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2016 -

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ -
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

    2009 - 2016

    - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mevlana Bölüm Koordinatörü

    2022 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Danışma kurulu üyeliği

    2020 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Staj Komisyon Başkanlığı

    2016 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Teknoloji Transfer Ofisi TTO Modül 5 Şirketleşme ve Girişimcilik Hizmetleri Birim Koordinatörü

    2016 - 2018

  • 2022

    Yüksek Lisans - PINAR ANKARALIGİL
    Kanola yağı-pirinç kepeği mumunun kızartma performansının izlenmesi
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - ÖZGE ÇAM
    Uşak ilinde hazır yemek hizmeti alan farklı sosyoekonomik düzeye sahip kişilerin yeme davranışlarının ve menü tercihlerinin değerlendirilmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - SUZAN ÖZCAN
    Bitkisel kaynaklı silika materyallerinin kızartma yağlarının rejenerasyonunda adsorban olarak kullanım potansiyelinin belirlenmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - BARIŞ AKLALE
    Farklı tohum türlerini içeren krem peynir formülasyonlarının geliştirilmesi ve kalite parametrelerinin değerlendirilmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • PROJE ÇALIŞMASI - Lisans, 2022-2023
  • GIDA İŞLEMEDE KAYIPLAR VE ÖNLEME - Lisans, 2022-2023
  • YAĞ TEKNOLOJİSİ - Lisans, 2022-2023
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL KAVRAMLAR - Lisans, 2022-2023
  • KARİYER PLANLAMA - Lisans, 2021-2022
  • GIDA KATKI MADDELERİ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ - Lisans, 2021-2022
  • GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT - Lisans, 2021-2022
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ İSTATİSTİK UYGULAMALARI - Lisans, 2021-2022
  • Gıda Katkı Maddelerine Karşı Tüketicilerin Sağlık Algısı - Lisans, 2021-2022
  • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER - Lisans, 2020-2021
  • FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ VE BESLEYİCİ ÖĞELER - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • PROJE ÇALIŞMASI - Lisans, 2019-2020
  • GIDA İŞLEMEDE KAYIPLAR VE ÖNLEME - Lisans, 2019-2020
  • YAĞ TEKNOLOJİSİ - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL KAVRAMLAR - Lisans, 2019-2020
  • DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANLARI VE ANTİMİKROBİYALLER - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • FONKSİYONEL GIDA BİLEŞENLERİ VE BESLEYİCİ ÖĞELER - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ İSTATİSTİK UYGULAMALARI - Lisans, 2018-2019
  • GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - Lisans, 2018-2019
  • Proje Çalışması - Lisans, 2018-2019
  • Gıda İşlemede Kayıplar ve Önleme - Lisans, 2018-2019
  • Proje Hazırlama ve Sunma Teknikleri - Lisans, 2018-2019
  • Yağ teknolojisi - Lisans, 2018-2019
  • Gıda mühendisliğinde temel kavramlar - Lisans, 2018-2019
  • Doğal gıda antioksidanları ve antimikrobiyaller - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI - Lisans, 2017-2018
  • GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mühendisliği İstatistik Uygulamaları - Lisans, 2017-2018
  • Gıda İşlemede Kayıplar ve Önleme - Lisans, 2017-2018
  • Genel Kimya Laboratuarı - Lisans, 2016-2017
  • İstatistik Değerlendirme Teknikleri - Lisans, 2016-2017
  • Gıda Teknolojisi - Lisans, 2016-2017
  • Gıda kalite Kontrol ve Mevzuatı - Lisans, 2016-2017
  • Gıda makine ve Ekipmanları - Lisans, 2016-2017
  • analitik kimya laboratuvarı - Lisans, 2016-2017
  • Lipid Kimyası ve Biyokimyası - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • Fonksiyonel Gıda Bileşenleri ve Besleyici Öğeler - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • Genel Kimya Laboratuvarı - Lisans, 2016-2017
  • Biyoistatistiğe Giriş - Lisans, 2016-2017
  • Genel Kimya - Lisans, 2016-2017
  • Uluslararası Hakemli 2023, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, AKLALE BARIŞ, GÜNEŞER ONUR, Characterization of physicochemical, rheological, aroma, and sensory properties of spreadable processed cheese supplemented with chia, quinoa, and teff seeds, Mljekarstvo
  • Ulusal Hakemli 2023, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, kahraman azime miray, Holistik Beslenme Yaklaşımı: Ruhsal, Zihinsel ve Fiziksel Beslenme, Bursa Uludag University
  • Uluslararası Hakemli 2022, ÖZCAN SUZAN, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Regeneration Behaviours of Agro-Industrial Based Waste Materials – Barley Husk, Wheat Bran And Oat Husk: An Frying Oil Study., Rivista Italiana delle Sostanze Grasse
  • Uluslararası Hakemli 2022, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YILMAZ EMİN, Sunflower Oil-Polyglycerol Stearate Oleogels: Alternative Deep-fat Frying Media for Onion Rings, Journal of Oleo Science
  • Uluslararası Hakemli 2021, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YILMAZ EMİN, Keskin Uslu Eda, Sunflower Oil-Beeswax Oleogels Are Promising Frying Medium for Potato Strips, European Journal of Lipid Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2021, Aydeniz Güneşer Buket, Yöresel Bazı Bitkiler ile Aromatize Edilen Zeytinyağlarının Stabilitelerinin Araştırılması, Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2021, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YILMAZ EMİN, KESKİN USLU EDA, Sunflower Oil-Beeswax Oleogels Are Promising Frying Medium for Potato Strips, European Journal of Lipid Science and Technology
  • Ulusal Hakemli 2021, Şen Dağ İrem, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YÜCEER YONCA, Assessment of Quality and Aroma Characteristics of Kefir Produced by Using Grain and Lyophilized Culture, Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
  • Ulusal Hakemli 2021, Aydeniz Güneşer Buket, Ankaralıgil Pınar, Fonksiyonel Gıda Bileşenlerinin Tespit Edilmesinde Enstrümental Analiz Tekniklerinin Önemi, Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2020, Çam özge, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Hazir Yemek Hizmeti Alan Farkli Sosyo-Ekonomik Düzeye Sahip Kişilerin Yeme Davranişlarinin ve Menü Tercihlerinin Belirlenmesi., Food and Health
  • Uluslararası Hakemli 2020, seçer osman melih, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, GÜNEŞER ONUR, Prediction of shelf-life and kinetics of quality changes in canned stuffed grape leaves, LWT- Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2020, Seçer Osman Melih,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Prediction of shelf-life and kinetics of quality changes in canned stuffed grape leaves, LWT
  • Uluslararası Hakemli 2019, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Comparing the effects of conventional and microwave roasting methods for bioactive composition and the sensory quality of coldpressed orange seed oil, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
  • Uluslararası Hakemli 2019, YILMAZ EMİN, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, OK SELÇUK, Valorization of Grapefruit Seeds: Cold Press Oil Production, Waste and Biomass Valorization
  • Ulusal Hakemli 2019, Aklale Barış, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2018, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, ZORBA NÜKHET NİLÜFER, YILMAZ EMİN, Antimicrobial activity of cold pressed citrus seeds oils, some citrus flavonoids and phenolic acids., Rivista Italiana delle Sostanze Grasse
  • Uluslararası Hakemli 2018, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,Demirel Zorba Nükhet Nilüfer,YILMAZ EMİN, Antimicrobial activity of cold pressed citrus seeds oils, some citrus flavonoids and phenolic acids, Rivista Italiana delle Sostanze Grasse
  • Uluslararası Hakemli 2018, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YILMAZ EMİN, Bitterness Reduction of Cold Pressed Grapefruit Seed Oil by Adsorbent Treatment, EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
  • Uluslararası Hakemli 2017, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YILMAZ EMİN, Bioactives, Aromatics and Sensory Properties of Cold-Pressed and Hexane-Extracted Lemon (Citrus Limon L.) Seed Oils, Journal of the American Oil Chemists’xx Society
  • Uluslararası Hakemli 2017, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YILMAZ EMİN, Effects of Microwave Roasting on the Yield and Composition of Cold Pressed Orange Seed Oils, Grasas y Aceites
  • Uluslararası Hakemli 2017, YILMAZ EMİN, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Cold pressed versus solvent extracted lemon (Citrus limon L.) seed oils: yield and properties, Journal of Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2017, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, YILMAZ EMİN, OK SELÇUK, Cold pressed versus refined winterized corn oils: quality, composition and aroma, Grasas y Aceites
  • Uluslararası Hakemli 2016, AYDENİZ BUKET, YILMAZ EMİN, Performance of Different Natural Antioxidant Compounds in Frying Oils, Food Technology and Biotechnology
  • Uluslararası Hakemli 2015, YILMAZ EMİN, EMEL SEVGİ ARSUNAR, AYDENİZ BUKET, GÜNEŞER ONUR, Cold pressed capia pepperseed Capsicum AnnuumL oils Composition aroma and sensory properties, Eur. J. Lipid Sci. Technol
  • Uluslararası Hakemli 2015, YILMAZ EMİN, AYDENİZ BUKET, GÜNEŞER ONUR, EMEL SEVGİ ARSUNAR, Sensory and Physico Chemical Properties of Cold Press Produced Tomato Lycopersicon esculentum L Seed Oils, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2015, DİLEK DÜNDAR EMİR, AYDENİZ BUKET, YILMAZ EMİN, Effects of roasting and enzyme pretreatments on yield and quality of cold-pressed poppy seed oils, TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
  • Uluslararası Hakemli 2015, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,GÜNEŞER ONUR,Emel Arsunar, Cold Pressed Capia Pepperseed Capsicum Annuum L Oils Composition Aroma and Sensory Properties, Eur. J. Lipid Sci. Techno
  • Uluslararası Hakemli 2014, AYDENİZ BUKET, GÜNEŞER ONUR, YILMAZ EMİN, Physico chemical Sensory and Aromatic Properties of Cold Press Produced Safflower Oil, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Ulusal Hakemli 2013, MUSTAFA ÖĞÜTÇÜ,AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Comparison Of The Virgin Olive Oils Obtained From Different Points Of Common Oil Production Systems, GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Uluslararası Hakemli 2013, AYDENİZ BUKET, YILMAZ EMİN, Phytostanol Supplementation Through Frying Dough in Enriched Canola Oil, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Ulusal Hakemli 2013, ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, COMPARISON OF THE VIRGIN OLIVE OILS OBTAINED FROM DIFFERENT POINTS OF COMMON OIL PRODUCTION SYSTEMS, GIDA
  • Uluslararası Hakemli 2013, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Phytostanol Supplementation Through Frying Dough in Enriched Canola Oil, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2012, YILMAZ EMİN, AYDENİZ BUKET, Sensory evaluation and consumer perception of some commercial green table olives, British Food Journal
  • Uluslararası Hakemli 2012, AYDENİZ BUKET, YILMAZ EMİN, Enrichment of frying oils with plant phenolic extracts to extend the usage life, European Journal of Lipid Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2012, MUSTAFA ÖĞÜTÇÜ, AYDENİZ BUKET, M BURAK BÜYÜKCAN, YILMAZ EMİN, Determining Frying Oil Degradation by Near Infrared Spectroscopy Using Chemometric Techniques, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2012, YILMAZ EMİN,ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,AYDENİZ BUKET,BÜYÜKCAN MEHMET BURAK, Determining Frying Oil Degradation by Near Infrared Spectroscopy Using Chemometric Techniques, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Uluslararası Hakemli 2012, ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,AYDENİZ BUKET,BÜYÜKCAN MEHMET BURAK,YILMAZ EMİN, Determining Frying Oil Degradation by Near Infrared Spectroscopy Using Chemometric Techniques, JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY
  • Ulusal Hakemli 2011, YILMAZ EMİN, AYDENİZ BUKET, Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants, Gıda Teknolojisi Derneği
  • Ulusal Hakemli 2011, YILMAZ EMİN, AYDENİZ BUKET, Nano Emülsiyonlar Gıda endüstrisinde önemi ve kullanımı, HASAD GIDA
  • Ulusal Hakemli 2011, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Soğuk pres yağlarının üretimi ve fonksiyonel özellikleri, HASAD GIDA
  • Uluslararası Hakemli 2011, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Quantitative assessment of frying oil quality in fast food restaurants, The Journal of Food
  • Ulusal Hakemli 2010, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Unutulmuş bir şifa kaynağımız geleneksel şurup ve şerbetlerimiz, DÜNYA GIDA
  • 30.05.2013, Uluslararası, II. Uluslarası TİM Ar-Ge Gıda Proje Pazarı, İzmir, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Natürel Zeytinyağı Temelli Biyo Aktif Bileşenlerce Zengin Salata Soslarının Geliştirilmesi, Tam metin bildiri
  • 29.05.2016, Uluslararası, International Sunflower Oil Quality Symposium, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,YILMAZ EMİN, Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils, Özet bildiri
  • 29.05.2016, Uluslararası, International Sunflower Oil Quality Symposium,, ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Characterization of Sunflower Oil Oleogels Prepared with Beeswax and Sunflower Wax, Özet bildiri
  • 29.05.2016, Uluslararası, 19th International Sunflower Conference, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,YILMAZ EMİN, Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Biyoaktif Bileşenlerin Doğal Kaynakları Gıda Endüstrisi Atık ve Yan Ürünleri, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Biyoaktif Bileşenlerin Gıda Atıklarından Ekstraksiyonunda Modern Tekniklerin Kullanımı, Özet bildiri
  • 28.11.2016, Ulusal, Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, GÜNEŞER ONUR,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Esansiyel Yağlarda Bulunan Bazı Uçucu Bileşenlerin Biyolojik Özellikleri, Özet bildiri
  • 28.01.2022, Uluslararası, V-International European Conference On Interdisciplınary Scientific Research, KESİCİ ŞEYDA, TETİK GAMZE, TAYYAR AYŞE EBRU, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Improved Polyester Fabrics Treated with Microcapsules Containing Citrus Aurantium Essential Oil, Özet bildiri
  • 27.11.2013, Uluslararası, 11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future",, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, The Role of Nanoemulsions in Functional New Food Products Development, Özet bildiri
  • 27.10.2013, Uluslararası, 11th Euro Fed Lipid Congress, "Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Solid Lipid Nanoparticles SLNS A New Tool To Transport Of Bioactive Compounds, Özet bildiri
  • 27.05.2022, Uluslararası, 4. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Ankaralıgil Pınar, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, OLEOJELLER: DERİN YAĞDA KIZARTMA ORTAMI OLARAK ALTERNATİF YAPILAR, Tam metin bildiri
  • 27.05.2009, Ulusal, II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, BELKIS TEKGÜLER,İLKAY KOCA,AYDENİZ BUKET, Ceviz Yağı ve Bileşimi, Tam metin bildiri
  • 27.05.2009, Ulusal, II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,, İLKAY KOCA,BELKIS TEKGÜLER,AYDENİZ BUKET, Çam Fıstığının Özellikleri, Tam metin bildiri
  • 26.08.2019, Uluslararası, I. International Science and Innovation Congress (INSI 2019), Seydan Sinem,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, DEĞERLİ NUTRİENTLERİN POPÜLER KAYNAKLARI YENİ NESİL TAHILLAR, Tam metin bildiri
  • 26.08.2019, Uluslararası, I. International Science and Innovation Congress (INSI 2019), Aydoğan Ayşe Merve,Şener Fatma,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Farklı Gıda Zincirlerinde Taklit Ve Tağşiş Riskleri, Tam metin bildiri
  • 26.05.2011, Uluslararası, International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry,, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, The quality and stability of frying oils enriched with phytostanol ester mixtures, Özet bildiri
  • 26.05.2011, Uluslararası, International Food Congress‐Novel Approaches in Food Industry,, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, The effects of enrichment with olive and hazelnut leaf and hazelnut green leafy cover extracts on frying oils, Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences,, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, A Green Chemistry Technique: Solvent Free Microwave Extraction of Bioactive Compounds in Food, Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Congress on Engineering and Life Science, GÜNEŞER ONUR,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Cereal and Legumes Protein Hydrolysates and Their Functional Properties., Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences,, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Industrial Importance of the AmorphousSilica Obtained from Agro Waste-Based Materials, Özet bildiri
  • 25.05.2017, Uluslararası, V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Limon, Portakal ve Greyfurt Çekirdeği Soğuk Pres Fonksiyonel Yağlarının Endüstriyel Boyutta Üretilmesi ve Değerlendirilmesi, Tam metin bildiri
  • 25.05.2017, Uluslararası, V. Uluslarası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,Çam Danyıldız Özge, Dıospyros Lotus (Kara Hurma) Meyvesinin Gıda ve İlaç Endüstrisinde Kullanımının Değerlendirilmesi, Tam metin bildiri
  • 25.05.2017, Ulusal, 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, GÜNEŞER ONUR, GÜNAY EZGİ, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin Karışımından Üretilen Yağsız Quark Peynirinin Tekstürel ve Duyusal Özellikleri, Özet bildiri
  • 21.05.2021, Uluslararası, 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Pehlivan Yaren, Şeref Sezai, Üzerlik tohumu, armut yaprağı ve mine çiçeğinin bisküvi formulasyonunda değerlendirilmesi , Tam metin bildiri
  • 21.05.2021, Uluslararası, 7. Uluslararası Muhendislik Mimarlık Ve Tasarım Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Ablay Mert Müberra, Çay Kevser, Populer Beslenme Trendleri: Vejetaryenizm ve Veganizm, Tam metin bildiri
  • 21.03.2022, Ulusal, 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Ankaralıgil Pınar, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Sıcak Havada Kızartma (Air Fryer) ve Derin Yağda Kızartma (Deep Fryer) Tekniklerinin Endüstriyel Uygulamalar Açısından Karşılaştırılması, Tam metin bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Occupational Health and Safety Applications in Food Industry., Özet bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress (IAREC’17), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Corn Silk: A Corn Processing Waste in Therapeutic Purposes., Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Recent Perspectives on 3-MCPD and 1,3-DCP Levels in Various Food Groups., Özet bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Edible Insects: Nutritional Advantages and Risk Assesment., Özet bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,ERDİM BULUT, Ev Yapımı Geleneksel Kırmızı Pancar Turşusu ve Bazı Özellikleri, Tam metin bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, The 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Geleneksel Şurup ve Şerbetlerimizin Fonksiyonel Gıda Potansiyelleri, Tam metin bildiri
  • 15.04.2010, Uluslararası, the 1st International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Geleneksel Şerbetlerin Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Bitkisel Materyallerin Farmakolojik Özellikleri, Tam metin bildiri
  • 13.04.2017, Ulusal, YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, YILMAZ EMİN,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Narenciye Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yağ Üretimi, Özet bildiri
  • 13.04.2017, Ulusal, YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YILMAZ EMİN, Greyfurt Çekirdek Yağlarından Acılığın Gideriminde Doğal ve Sentetik Adsorbanların Etkinliğinin Araştırılması, Özet bildiri
  • 12.10.2011, Uluslararası, 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety,, YILMAZ EMİN,MUSTAFA ÖĞÜTÇÜ,AYDENİZ BUKET, Determination of the Physico Chemical Properties Bitterness Value and NIR Spectra of Virgin Olive Oils Obtained from Different Sites within Different Oil Production Systems, Özet bildiri
  • 12.10.2011, Uluslararası, 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety,, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, Effects of Oryzanol Extract on Frying Quality of The Peanut Oil, Özet bildiri
  • 12.10.2011, Uluslararası, 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, YILMAZ EMİN,ÖĞÜTCÜ MUSTAFA,AYDENİZ BUKET, Determination of the Physico Chemical Properties Bitterness Value and NIR Spectra of Virgin Olive Oils Obtained from Different Sites within Different Oil Production Systems, Özet bildiri
  • 12.04.2012, Ulusal, YABITED - I. Bitkisel Yağ Kongresİ, AYDENİZ BUKET,YILMAZ EMİN, Yeşil Çay Yaprağı Ekstraktının Yer Fıstığı Yağının Kızartma Kalitesi Üzerine Etkisi, Özet bildiri
  • 07.05.2015, Ulusal, YABITED – II. Bitkisel Yağ Kongresi, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET, İşleme Atığı Olarak Açığa Çıkan Narenciye Çekirdeklerinin Soğuk Pres Yağ Üretiminde Değerlendirilmesi, Özet bildiri
  • 07.05.2015, Ulusal, YABITED - II. Bitkisel Yağ Kongresi, YILMAZ EMİN,AYDENİZ BUKET,ZİŞAN HÜRİYET, Kapya Biber Tohumu Unlarının Bileşimi Ve Fonksiyonel Özellikleri, Özet bildiri
  • 05.10.2016, Ulusal, Türkiye 12. Gıda Kongresi,, Şen İrem,YÜCEER YONCA,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi, Özet bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018),, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,GÜNEŞER ONUR, Emulsion Systems and Their Roles in Food Applications, Özet bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II. International Scientific and Vocational Studies Congress – Engineering and Natural Sciences (BILMES ENGINEERING 2018),, Gezgel Hakan,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, A Valuable Aromatic Plant Mahaleb (Prunus mahaleb): Functional Components and Therapeutic Potentials, Özet bildiri
  • 02.10.2013, Ulusal, İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, BELKIS TEKGÜLER,İLKAY KOCA,AYDENİZ BUKET,IH ODABAŞI, Cevizin Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkisi, Tam metin bildiri
  • Uluslararası 2022, Bilimsel Kitap, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Mediterranean Fruits Bio-wastes: Chemistry, Functionality and Technological Applications, 2022, Springer, 978-3-030-84435-6
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, 2020, Elsevier, Academic Press, Paperback ISBN: 9780128181881 eBook ISBN: 9780128181898
  • Uluslararası 2020, Bilimsel Kitap, AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, GÜNEŞER ONUR, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, 2020, Elsevier, Academic Press, Paperback ISBN: 9780128181881 eBook ISBN: 9780128181898
  • Uluslararası 2019, Bilimsel Kitap, GÜNEŞER ONUR,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YÜCEER YONCA, Milk-Based Beverages, 2019, Elsevier, eBook ISBN: 9780128157114 Paperback ISBN: 9780128155042
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Blimleri Enstitüsü Dergisi , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , Dergi, Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
  • Bitkisel Kaynaklı Silika Materyallerinın Kızartma Yağlarının Rejenerasyonunda Adsorban Olarak Kullanım Potansiyelınin Belirlenmesi

    27.10.2017 - 27.02.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 5.950,00 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Bazı Doğal Antioksidanların Yerfıstığı Yağının Kızartma Kalitesi Üzerine Etkileri

    01.07.2010 - 26.01.2012

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 14000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Zeytin ve Fındık Yaprağı ile Fındık Meyve Yeşil Kabuğu Ekstraktlarının Kızartma Yağları Üzerine Etkileri

    01.01.2010 - 22.04.2011

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 5500 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Mıkrodalga Ekstraksiyonu ve Hidro Destilasyon Teknikleri Kullanılarak Ekstrakte Edilen Tohum Esansiyel Yağlarının Uçucu Bileşen Kompozisyonu Ve Antioksidan Aktivitelerının Belirlenmesi

    08.06.2017 - 07.06.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 18.650 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Narenciye Çekirdeklerinden Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretilmesi ve Değerlendirilmesi

    01.12.2014 - 01.01.2017

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSLARARASI
    Projenin Bütçesi : 296,870 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    COST - Tamamlandı
  • Ultrases Uygulamasinin Sütteki Bazı Vitaminler Üzerine Etkisinin İncelenmesi

    01.03.2023 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 59861,12 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    -Tübitak 1002 - Devam Ediyor