UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
BERKER NACAK

  • Lisans

    2008 - 2013

    EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2013 - 2015

    EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Farklı yağ formülasyonlarına sahip ısıl işlem görmüş dana sucuklarında lipid ve protein oksidasyonu mekanizmalarının incelenmesi
  • Önlisans

    2014 - 2016

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ
  • Doktora

    2016 - 2021

    EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
  • YDS - İngilizce

    2013 -

    İngilizce - 77.50000
  • YÖKDİL - İngilizce

    2016 -

    İngilizce - 77.5
  • YDS - İngilizce

    2020 - 2020 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonuçları

    İngilizce - 78,75000
  • Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2017 -

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Kalite Kurulu Üyeliği

    2019 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Komisyon Üyeliği

    2018 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Komisyon Üyeliği

    2017 -

  • Laboratuvar Tekniği - Lisans, 2020-2021
  • Reaksiyon Kinetiği - Lisans, 2020-2021
  • Gıda Makine ve Ekipmanları - Lisans, 2020-2021
  • Beslenme (İÖ) - Lisans, 2020-2021
  • Beslenme - Lisans, 2020-2021
  • MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • SÜT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • SÜT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • YAĞ TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • YAĞ TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • HUBUBAT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • HUBUBAT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • ET TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • ET TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER LABORATUVAR (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER LABORATUVAR (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA KİMYASI LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GIDA KİMYASI LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • GENEL KİMYA LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2019-2020
  • ANALİTİK KİMYA LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2019-2020
  • MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • SÜT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • SÜT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • YAĞ TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • YAĞ TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • HUBUBAT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • HUBUBAT TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • ET TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • ET TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER LABORATUVAR (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER LABORATUVAR (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA KİMYASI LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GIDA KİMYASI LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • GENEL KİMYA LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • ENSTRÜMENTAL ANALİZ LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • ANALİTİK KİMYA LABORATUVARI (IIÖ) - Lisans, 2018-2019
  • ANALİTİK KİMYA LABORATUVARI (NÖ) - Lisans, 2018-2019
  • Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler Laboratuvar (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler Laboratuvar (IIÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Enstrümental Analiz Laboratuvarı (IIÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Enstrümental Analiz Laboratuvarı (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Kimyası Laboratuvarı (IIÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Kimyası Laboratuvarı (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mikrobiyolojisi II Laboratuvarı (IIÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mikrobiyolojisi II Laboratuvarı (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mikrobiyolojisi I Laboratuvarı (IIÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Gıda Mikrobiyolojisi I Laboratuvarı (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı (IIÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Genel Kimya Laboratuvarı (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Analitik Kimya Laboratuvarı (IIÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Analitik Kimya Laboratuvarı (NÖ) - Lisans, 2017-2018
  • Uluslararası Hakemli 2021, NACAK BERKER, ÖZTÜRK KERİMOĞLU BURCU, Yıldız Dilay, ÇAĞINDI ÖZLEM, SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Peanut and linseed oil emulsion gels as potential fat replacer in emulsified sausages, Meat Science
  • Uluslararası Hakemli 2020, KAVUŞAN HÜLYA SERPİL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,İPEK GAMZE, An Approach to Manufacture of Fresh Chicken Sausages Incorporated with Black Cumin and Flaxseed Oil in Water Gelled Emulsion, Food Science of Animal Resources
  • Uluslararası Hakemli 2019, ÖZTÜRK KERİMOĞLU BURCU,NACAK BERKER,ÖZYURT VASFİYE HAZAL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Protein oxidation and in vitro digestibility of heat‐treated fermented sausages: How do they change with the effect of lipid formulation during processing?, JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
  • Uluslararası Hakemli 2019, NACAK BERKER,Kavuşan Hülya Serpil,SARI BURCU,CAN HİLAL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Collaborative effect of fat reduction and α-tocopherol incorporation on oxidative stability in beef sausages, IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
  • Uluslararası Hakemli 2019, ÖZTÜRK KERİMOĞLU BURCU,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,URGU ÖZTÜRK MÜGE,NACAK BERKER, A novel fat modification strategy in fermented sausages by incorporation of gelled emulsions with fig seed oil, IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
  • Uluslararası Hakemli 2019, ÖZTÜRK KERİMOĞLU BURCU,NACAK BERKER,ÖZYURT VASFİYE HAZAL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Protein oxidation and in vitro digestibility of heat‐treated fermented sausages: How do they change with the effect of lipid formulation during processing?, Journal of Food Biochemistry
  • Uluslararası Hakemli 2017, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,KARABIYIKOĞLU MERVE,TEPE M,BAYKARA I,KÖKMEN Y, Effects of replacing beef fat with pre-emulsified pumpkin seed oil on some quality characteristics of model system chicken meat emulsions, IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
  • Uluslararası Hakemli 2017, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,Karabıyıkoğlu Merve, Effects of Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion Prepared with Olive Oil on Quality Parameters of Chicken Patties, KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
  • Uluslararası Hakemli 2016, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,Karabıyıkoğlu Merve,Keser Gokcen, Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions, KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
  • Uluslararası Hakemli 2016, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER, Et ve Et Ürünlerinde Protein Oksidasyonu, Journal of Food and Health Science
  • Uluslararası Hakemli 2015, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Model Sistem Tavuk Eti Emülsiyonlarında Sığır Karkas Yağı Yerine Tavuk Derisi Kullanımının Emülsiyon Karakteristikleri Üzerine Etkisi, Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
  • 28.04.2015, Ulusal, İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,ÖZTÜRK BURCU,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,NACAK BERKER, İzmir ili piyasasında satışa sunulan sucukların fiziksel ve kimyasal kalite parametrelerinin incelenmesi, Özet bildiri
  • 26.10.2016, Uluslararası, 2nd Congress on Food Structure Design, Karabıyıkoğlu Merve,KESER GÖKÇEN,NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Chicken Patties, Tam metin bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, ınternational Congress on Engineeringand Life Science, GÜNEŞER ONUR,NACAK BERKER, Biochemistry of Warm-Over Flavour in Muscle Foods, Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Congress on Engineeringand Life Science, NACAK BERKER,KAVUŞAN HÜLYA SERPİL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Effects of Using Double Emulsion as Beef Fat Replacer onSome Quality Characteristics of Model System Chicken Meat Emulsion, Özet bildiri
  • 26.04.2018, Uluslararası, International Congress on Engineeringand Life Science, NACAK BERKER,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, The Effects of Using Olive Oil on Textural and SensorialProperties of Heat – Treated Beef Sucuks, Özet bildiri
  • 25.04.2018, Uluslararası, 1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Comparision of Lipid Oxidation Levels of Different Weighted Döner During Cooking, Özet bildiri
  • 22.09.2019, Uluslararası, 60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019), NACAK BERKER,KAVUŞAN HÜLYA SERPİL,SARI BURCU,CAN HİLAL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Collaborative effect of fat reduction and α-tocopherol incorporation on oxidative stability in beef sausages, Tam metin bildiri
  • 22.09.2019, Uluslararası, The 60th International Meat Industry Conference MEATCON2019, NACAK BERKER,Kavuşan Hülya Serpil,Sarı Burcu,Can Hilal,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Collaborative effect of fat reduction and α-tocopherolincorporation on oxidative stability in beef sausages, Tam metin bildiri
  • 21.05.2021, Uluslararası, 7th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING, ARCHITECTURE AND DESIGN, NACAK BERKER, ET ÜRÜNLERİNDE LİPİD OKSİDASYONU MEKANİZMASI VE ANTİOKSİDANLARIN BİRLİKTE KULLANIMININ LİPİD OKSİDASYONU ÜZERİNE ETKİSİ, Tam metin bildiri
  • 20.04.2019, Uluslararası, 4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Oxygen Absorbers: Their Role In Meat Products, Özet bildiri
  • 20.04.2019, Uluslararası, 4th  International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, NACAK BERKER,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Changes in Quality Characteristics of Heat – Treated Beef Sucuk by Using Olive Oil as Fat Replacer, Özet bildiri
  • 19.04.2018, Uluslararası, The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,ÖZTÜRK BURCU, Lipid Oxidation and Temperature Changes in Döner During Cooking, Özet bildiri
  • 18.08.2013, Uluslararası, 59th International Congress of Meat Science and Technology, KARA AYŞE,URGU ÖZTÜRK MÜGE,NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, EFFECT OF WATER-IN-OLIVE OIL EMULSION AND CARROTPOWDER ADDITION ON SOME EMULSION PROPERTIES OFREDUCED-FAT MODEL SYSTEM MEAT EMULSION SYSTEMS, Tam metin bildiri
  • 15.05.2017, Uluslararası, International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER, The Effect of Dried Plum Puree on Some Quality Parameters of Model System Meat Emulsions, Özet bildiri
  • 14.08.2016, Uluslararası, 62nd International Congress of Meat Science and Technology, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,ÖZTÜRK BURCU, Effects Of Olive Oil As Partial Replacer of Animal Fat in Sucuk on Oxidation and Some Quality Properties During Production, Tam metin bildiri
  • 14.08.2016, Uluslararası, 62nd International Congress of Meat Science and Technology, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,ÖZTÜRK BURCU,NACAK BERKER,DURDU BUKET,YAŞAR HAYRETTİN,GÖRAL ŞERMİN, Quality Characteristics of Phosphate-Free Beef Emulsions Manufactured with Jerusalem Artichoke Powder, Tam metin bildiri
  • 14.08.2016, Uluslararası, 62nd International Congress of Meat Science and Technology, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,Karabıyıkoğlu Merve,KESER GÖKÇEN, Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on The Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsion, Tam metin bildiri
  • 13.08.2017, Uluslararası, 63rd International Congress of Meat Science and Technology, ÖZTÜRK BURCU,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,KARABIYIKOĞLU MERVE, Oxidative properties of sucuk produced with olive oil during fermentation and ripening, Tam metin bildiri
  • 11.09.2018, Uluslararası, 21st International Drying Symposium, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,ÖZTÜRK KERİMOĞLU BURCU,NACAK BERKER, Quality changes of sucuks produced with turkey meat and olive oil during fermentation and ripening, Tam metin bildiri
  • 10.10.2019, Uluslararası, 1st International Conference of Advanced Production and Processing, ICAPP, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, THE EFFECT OFREPLACING BEEF FAT WITH OLIVE OIL AND PRODUCTION METHODS ONOXIDATIVE CHANGES IN FERMENTED SAUSAGE (SUCUK), Özet bildiri
  • 09.05.2018, Uluslararası, International Poultry Science Congress of WPSA Turkey Branch 2018, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,KARABIYIKOĞLU MERVE,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,NACAK BERKER,ÖZYURT VASFİYE HAZAL, The effects of using olive oil on fatty acid composition and some quality parameters of heat treated turkey sucuks, Özet bildiri
  • 09.05.2018, Uluslararası, International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch 2018, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,KAVUŞAN HÜLYA SERPİL,İPEK GAMZE,NACAK BERKER, Quality Characteristic of Fresh Poultry Sausages Formulatedwith Linseed/Black Cumin O/W Gelled Emulsions as Fat Replacer, Özet bildiri
  • 06.10.2020, Ulusal, 4. Et Ürünleri Çalıştayı, NACAK BERKER,KAVUŞAN HÜLYA SERPİL,SARI BURCU,CAN HİLAL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Sığır Et Yağı İkamesi Olarak Su İçinde Yağ Jel EmülsiyonKullanımının Yağı Azaltılmış Dana Sosislerinin BazıKarakteristikleri Üzerine Etkisi, Özet bildiri
  • 06.10.2020, Ulusal, 4. Et Ürünleri Çalıştayı, NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, In Vitro Et: Neden ve Nasıl?, Özet bildiri
  • 06.10.2020, Ulusal, 4. Et Ürünleri Çalıştayı, NACAK BERKER,DİKİCİ ABDULLAH,Yel Nezir,Zaimoğulları Kemal,İpek Gamze,Özer Merve, Farklı Oranlarda Piliç Abdominal Yağı İçeren Piliç KavurmalarınınOksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi, Özet bildiri
  • 06.10.2020, Ulusal, 4. Et Ürünleri Çalıştayı, DİKİCİ ABDULLAH,NACAK BERKER,Yel Nezir,Zaimoğulları Kemal,İpek Gamze,Özer Merve, Piliç Abdominal Yağı Kullanılarak Üretilen Piliç Kavurmalarının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi, Özet bildiri
  • 06.10.2020, Ulusal, 4. Et Ürünleri Çalıştayı, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Fermente dana ve hindi sucuklarında yağ formülasyonunun oksidasyon üzerine etkilerinin incelenmesi, Özet bildiri
  • 04.08.2019, Uluslararası, 65th International Congress of Meat Science and Technology, Berlin, Almanya, NACAK BERKER,KAVUŞAN HÜLYA SERPİL,SARI BURCU,CAN HİLAL,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Using Double Emulsions to Improve Quality Characteristics of Beef Sausage, Tam metin bildiri
  • 04.08.2019, Uluslararası, 65th International Congress of Meat Science and Technology, ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, The Effect of Replacing Beef Fat with Olive Oil and Production Methods on Oxidative Changes in Fermented Sausage (Sucuk), Tam metin bildiri
  • 02.10.2018, Uluslararası, 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Plant Polyphenols as Antioxidants in Meat Products, Özet bildiri
  • 02.10.2018, Uluslararası, 4. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM, Rosemary and Its Uses in Meat Industry, Özet bildiri
  • 01.10.2017, Uluslararası, 59th International Meat Industry Conference MEATCON2017, SERDAROĞLU FATMA MELTEM,NACAK BERKER,Karabıyıkoğlu Merve,Tepe Merve,Baykara Işıl,Kökmen Yeşim, Effects of replacing beef fat with pre-emulsified pumpkin seed oil on some quality characteristics of model system chicken meat emulsions, Tam metin bildiri
  • 01.09.2015, Ulusal, 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, NACAK BERKER,SERDAROĞLU FATMA MELTEM,ÖZTÜRK BURCU, Kaplanarak kızartılan balık köftelerinde farklı unların kullanımının kalite üzerine etkileri, Özet bildiri
  • Fermente ve Isıl İşlem Görmüş Dana ve Hindi Sucuklarında Yağ Formülasyonunun Protein Oksidasyonu ve İlişkili Kalite Parametreleri Üzerine Etkilerinin Araştırılması

    15.04.2015 - 15.04.2017

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Bursiyer
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    -Tübitak 1001 - Tamamlandı
  • Et Ürünleri Üretiminde Güncel Stratejiler: Sağlıklı Yağ Kombinasyonlarının Jel Emülsiyon ve Çoklu Emülsiyon Formunda Isıl işlem Görmüş Sucuk ve Sosis Formülasyonlarına Taşınması

    01.03.2017 - 01.06.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu:
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    -Tübitak 1001 - Tamamlandı