UŞAK ÜNİVERSİTESİ Akademik Bilgi Sistemi

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
ASUMAN DURU

ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ YEMLER VE HAYVAN BESLEME ANABİLİM DALI
Yök Akademisyen Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
  • Lisans

    1996 - 2001

    ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ
  • Yüksek Lisans

    2003 - 2006

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZOOTEKNİ (YL) (TEZLİ)
    Tritikale esasına dayalı etlik piliç karma yemlerinde ksilanaz enzimi kullanımının performans üzerine etkileri
  • Doktora

    2007 - 2012

    MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZOOTEKNİ (DR)
    Zeytinyağı sanayi yan ürünü yaş zeytin posasının silolanabilme olanaklarının araştırılması
  • YÖKDİL - İngilizce

    2018 -

    İngilizce - 75.0
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
    Zootekni

  • DOÇENT - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2020 -

    - ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ - YEMLER VE HAYVAN BESLEME ANABİLİM DALI
  • DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ - UŞAK ÜNİVERSİTESİ

    2013 - 2020

    - ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ - YEMLER VE HAYVAN BESLEME ANABİLİM DALI
  • ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ - SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

    2004 - 2006

    - ZOOTEKNİ (YL) (TEZLİ) -
  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Bologna Koordinatörü

    2023 - 2023

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Bölüm Başkan Yardımcısı

    2020 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Bologna Koordinatörü

    2017 - 2020

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Deney Hayvanları Yerel Etik Kurul Üyeliği

    2017 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Komisyon Üyeliği

    2016 - 2020

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Komisyon Üyeliği

    2016 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Anabilim Dalı Başkanı

    2016 - 2020

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Erasmus Koordinatörü

    2014 - 2016

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Farabi Koordinatörü

    2014 -

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Fakülte Kurulu Üyeliği

    2013 - 2016

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Fakülte Kurulu Üyeliği

    2013 - 2016

  • UŞAK ÜNİVERSİTESİ Bölüm Başkan Yardımcısı

    2013 - 2016

  • 2022

    Yüksek Lisans - ALİ OSMAN GÖLCÜ
    Etlik piliçlerin karma yemlerine defne (Laurus nobilis L.) yaprağı tozu ilavesinin verim, et lipit oksidasyonu, karkas özellikleri ve bazı kan parametreleri üzerine etkisi
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2022

    Yüksek Lisans - MEHMET BARIT
    Etlik piliçlerin karma yemlerine ilave edilen goji berry (Lycium barbarum L.) yaprağının performans, et lipit oksidasyonu, karkas özellikleri ve bazı kan değerlerine etkisi
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2020

    Yüksek Lisans - SERDAR KEPEKCİ
    Anason tohumunun (Pimpinella anisum L.) yonca silajlarının bazı kalite parametreleri üzerine etkisinin belirlenmesi
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2020

    Yüksek Lisans - MUHİTTİN FATİH DEMİRHAN
    Posta ve King güvercin ırklarının baş-gaga morfolojik özellikleri ve yemlemenin davranış parametrelerine etkisi
    Uşak Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - GİZEM ARICAN
    Çörek otu yağı ilavesinin fiğ-buğday silajıının yem değeri ve kalitesine etkisinin belirlenmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2019

    Yüksek Lisans - ERKAN ÇINAR
    Anason (Pimpinella anisum L.) tohumunun yumurtacı tavuklarda verim ve yumurta kalitesi üzerine etkisi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2018

    Yüksek Lisans - ATİLA YILDIZ
    Etlik piliç yetiştiriciliğinin geliştirilmesi açısından tavuk eti tüketim alışkanlıklarının incelenmesi : Uşak ili örneği
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • 2017

    Yüksek Lisans - İLKAY ÇETİN
    Farklı katkı maddeleri ile silolanan yem şalgamının (Brassica rapa L.) bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
    Uşak Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü
  • SİLAJ FERMANTASYONU - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • TEZ ÇALIŞMASI II - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • UZMANLIK ALAN DERSİ II - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • UZMANLIK ALAN DERSİ I - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • TEZ ÇALIŞMASI I - Yüksek Lisans, 2019-2020
  • BİTİRME ÇALIŞMASI I - Lisans, 2019-2020
  • SİLO YEMLER - Lisans, 2019-2020
  • YEMLER BİLGİSİ VE TEKNOLOJİSİ - Lisans, 2019-2020
  • ÇİFTLİK HAYVANLARINDA BESLENME YETERSİZLİKLERİ VE SEMPTOMLARI - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • HAYVAN BESLEMEDE LABORATUVAR TEKNİKLERİ - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • TEZ ÇALIŞMASI II - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • UZMANLIK ALAN DERSİ II - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • UZMANLIK ALAN DERSİ I - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • TEZ ÇALIŞMASI I - Yüksek Lisans, 2018-2019
  • BİTİRME ÇALIŞMASI I - Lisans, 2018-2019
  • SİLO YEMLER - Lisans, 2018-2019
  • ÇİFTLİK HAYVANLARINDA BESLENME YETERSİZLİKLERİ VE SEMPTOMLARI - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • HAYVAN BESLEMEDE LABORATUVAR TEKNİKLERİ - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • BİTİRME ÇALIŞMASI I - Lisans, 2017-2018
  • SEMİNER - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • TEZ ÇALIŞMASI II - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • TEZ ÇALIŞMASI I - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • UZMANLIK ALAN DERSİ II - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • SİLO YEMLER - Lisans, 2017-2018
  • YEMLER BİLGİSİ VE TEKNOLOJİSİ - Lisans, 2017-2018
  • UZMANLIK ALAN DERSİ I - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • HAYVAN BESLEMEDE LABORATUVAR TEKNİKLERİ - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • SİLAJ FERMANTASYONU - Yüksek Lisans, 2017-2018
  • HAYVAN BESLEME İLKELERİ - Lisans, 2016-2017
  • HAYVAN BESLEMEDE LABORATUVAR TEKNİKLERİ - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • BİTİRME ÇALIŞMASI I - Lisans, 2016-2017
  • SEMİNER - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • TEZ ÇALIŞMASI II - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • TEZ ÇALIŞMASI I - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • UZMANLIK ALAN DERSİ II - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • SİLO YEMLER - Lisans, 2016-2017
  • YEMLER BİLGİSİ VE TEKNOLOJİSİ - Lisans, 2016-2017
  • UZMANLIK ALAN DERSİ I - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • LABORATUVAR BİLGİSİ VE GÜVENLİĞİ - Yüksek Lisans, 2016-2017
  • LABORATUVAR BİLGİSİ VE GÜVENLİĞİ - Yüksek Lisans, 2014-2015
  • Uluslararası Hakemli 2024, DURU ASUMAN, AKSU ELMALI DİLEK, YÜKSEL OSMAN, DURU METİN, The Effect of Olive Oil Industry By-Product Wastewater on the Quality and Microbiological Characteristics of Hungarian-triticale Silages, Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2024, DURU ASUMAN, Determination of the effect of Hypericum perforatum oil supplementation on silage quality in ruminant feeding, Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
  • Uluslararası Hakemli 2023, GÖLCÜ ALİ OSMAN, DURU ASUMAN, The effects of laurel (Laurus nobilis L.) leaf powder supplementation on performance, carcass characteristics, meat lipid oxidation and some blood parameters of broiler chicks., Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
  • Uluslararası Hakemli 2023, DURU ASUMAN, SEVİM BEHLÜL, İNAL İLKER, ÇAKIR BÜLENT, OLGUN OSMAN, AYAŞAN TUGAY, The Effect of Sodium Formatted Addition on the Quality of No-Cob Sweet Corn Silage, Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2023, BARIT MEHMET, DURU ASUMAN, The effects of goji berry (Lycium barbarum L.) leaves on performance, meat lipid oxidation, digestive tract parts and some blood parameters of broiler chickens, Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
  • Uluslararası Hakemli 2023, DURU ASUMAN, BULDUK İBRAHİM, ÇOLAK AYŞEN MELDA, Goji berry yapraklarının yonca silajlarının kimyasal kompozisyon, bazı fermentasyon özellikleri ve nispi yem değeri üzerine etkisi, Akademik Ziraat Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2023, ÖZDEMİR AYCAN, DURU ASUMAN, Partikül Boyutunun Yonca Silajlarının Kalitesine Etkisi, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2023, GÖLCÜ ALİ OSMAN, DURU ASUMAN, Defne (Laurus nobilis L.) ve Yan Ürünlerinin Kanatlı Hayvan Beslemede Kullanımı, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2022, DURU SİNAN, DURU ASUMAN, Uşak İli Tarımsal Yapısının Mevcut Durumu, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2022, Çınar Erkan, DURU ASUMAN, Anason Tohumu İlavesinin Yumurtacı Tavukların Performans, İç ve Dış Yumurta Kalite Özellikleri ve Yumurta Sarısı Kolesterol Konsantrasyonuna Etkisi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2022, BARIT MEHMET, DURU ASUMAN, Karma Yemlerde Fitojenik Yem Katkısı Olarak Kullanılan Bazı Bitki Yapraklarının Etlik Piliçlere Olası Etkilerine Yönelik Çalışmalar, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2021, DURU ASUMAN, AKSU ELMALI DİLEK, YÜKSEL OSMAN, KUTAY HARUN, The effects of addition malic acid and whey on the some parameters of vetch-wheat silages, FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
  • Uluslararası Hakemli 2020, ÇETİN İLKAY,DURU ASUMAN, Determination of some quality properties of ensiled forage turnip (Brassica rapa L.) with different additıves, FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
  • Uluslararası Hakemli 2020, ARICAN GİZEM,DURU ASUMAN, The effect of black seed oil (Nigella sativa) on chemical, fermentation and in vitro digestibility of hungarian vetch-wheat silage, PAKISTAN JOURNAL OF BOTANY
  • Uluslararası Hakemli 2020, DURU ASUMAN,AKSU ELMALI DİLEK, Effects of chemical composition and some quality characteristics of laurel leaves supplementation to sugar beet leaves silages, IOSR Journal of Agriculture and Veterinary Science
  • Uluslararası Hakemli 2020, DURU ASUMAN, The Effect of Lavender Pomace on Chemical Composition, Microbiological and Some Fermentation Characteristics of Alfalfa Silages, European International Journal of Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2020, KEPEKCİ SERDAR,DURU ASUMAN, The Effect of Anise Seed (Pimpinella anisum L.) on Some Quality Parameters of Alfalfa Silages, International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2019, DURU ASUMAN,BARIT MEHMET,TÜRK MEHMET UYGAR,ŞAHİNLER NURAY, The investıgation of possibility of propolis as additives in alfaalfa silages, International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences
  • Uluslararası Hakemli 2019, YILDIZ ATİLA,DURU ASUMAN, Etlik Piliç Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Açısından Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Uşak İli Örneği, Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
  • Uluslararası Hakemli 2019, DURU ASUMAN, Lavanta (Lavandula angustifolia) Katkısının Yonca Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi, Uluslararası Mühendislik Araştırma ve Geliştirme Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2019, DURU ASUMAN, Effect of dietary Goji Berry (lyciumbarbaruml.) leaf meal on performance, egg quality and egg yolk cholesterol levels of laying Hens, Biologia (Pakistan)
  • Uluslararası Hakemli 2019, DURU ASUMAN, Effects of Lavender (Lavandula angustifolia) augmentation of alfalfa silages, SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
  • Uluslararası Hakemli 2019, YÜKSEL OSMAN,DURU ASUMAN, Uşak İli Doğal Vejetasyonlarında Bulunan Bazı Çalı Türlerinin Besin Maddesi İçeriklerinin Dönemsel Değişimi, Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2018, DURU ASUMAN,SARIHAN ERCÜMENT OSMAN,BULDUK İBRAHİM, Determination of Ensiling Possibilities of Plantago Lanceolata L., International Journal of Agriculture, Forestry and Life Science
  • Uluslararası Hakemli 2017, PARLAKAY OĞUZ,DURU ASUMAN,AKIN YÜKSEL, Tüketicilerin Yumurta Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Uşak İli Örneği, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2017, DURU METİN,DURU ASUMAN,KARADAŞ KÖKSAL,EYDURAN ECEVİT,CİNLİ HARUN,Tariq Mohammad Masood, Effect of Carrot (Daucus carota) Leaf Powder on External and Internal Egg Characteristics of Hy-Line White Laying Hens, Pakistan Journal of Zoology
  • Uluslararası Hakemli 2016, DURU ASUMAN,KAYA ŞERAFETTİN, Farklı Oranlardaki Zeytin Posası Mısır Hasılı Karışımlarının SilajKalitesinin Belirlenmesi, Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2015, SARIHAN ERCÜMENT OSMAN,DURU ASUMAN,PARLAKAY OĞUZ, Uşak Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğrenci Profili ve Sosyo Ekonomik Yapısı, Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2015, DURU ASUMAN,KAYA ŞERAFETTİN, Zeytin posası silajının hayvan beslemede kullanım olanakları, Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
  • Uluslararası Hakemli 2013, DURU METİN,ERDOGAN ZEYNEP,DURU ASUMAN,KÜÇÜKGÜL ALTUĞ,DÜZGÜNER VESİLE,KAYA DURMUŞ ALPASLAN,ŞAHİN AHMET, Effect of Seed Powder of a Herbal Legume Fenugreek Trigonella foenum graceum L. on Growth Performance Body Components Digestive Parts and Blood Parameters of Broiler Chicks, PAKISTAN JOURNAL OF ZOOLOGY
  • Uluslararası Hakemli 2009, AYHAN VEYSEL,DURU ASUMAN,ÖZKAYA SERKAN, Possibilities of Using Dried Apple Pomace in Broiler Chicken Diets, Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
  • Ulusal Hakemli 2004, DURU ASUMAN,DURU METİN, Kanatlılarda Sıcaklık Stresinin Yönetilmesinde Besleme Açısından Alınacak Önlemler, Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
  • 28.11.2023, Uluslararası, ISPEC 13. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, ÖZBEK ABDURRAHMAN, ÖZDEMİR AYCAN, DURU ASUMAN, Üre İlavesinin Şeker Pancarı Yaprakları Silajlarının Ham Besin Madde İçerikleri Ve Bazı Fermentasyon Özelliklerine Etkisi, Tam metin bildiri
  • 27.04.2011, Ulusal, Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, DURU METİN,PARLAKAY OĞUZ,POLAT FERHAT,DURU ASUMAN, Çakşir Ferula Eleaochtris Kökü Tozunun Broiler Parent Stok Seviyesinin Ana Hattının Damızlıkta Kullanılmayan Erkeklerde By Product Büyüme Performansı Üzerine Etkisi, Tam metin bildiri
  • 26.10.2016, Uluslararası, 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016), CİNLİ HARUN,DURU ASUMAN, Havuç Yapraklarının Silolanabilme Olanaklarının Belirlenmesi, Tam metin bildiri
  • 25.10.2017, Uluslararası, 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), DURU ASUMAN,KAYA ŞERAFETTİN, Hatay İli’nde Faaliyet Gösteren Zeytinyağı Fabrikalarından Elde Edilen Yaş Zeytin Posasının Ham Besin Madde İçerikleri ve in vitro Sindirilebilirliklerinin Belirlenmesi, Tam metin bildiri
  • 24.06.2007, Ulusal, IV. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, DURU ASUMAN,TOKER MEHMET TURAN,DURU METİN, Kanatlı Hayvan Yemlerinde Tritikalenin Kullanım Olanakları, Tam metin bildiri
  • 19.03.2016, Uluslararası, International Conference on Natural Science and Engineering, DURU ASUMAN,AKSU ELMALI DİLEK,DURU METİN,CİNLİ HARUN, Farklı Oranlardaki Mısır-Yonca Silajlarının Bazı Kalite Özellikleri, Tam metin bildiri
  • 18.04.2019, Uluslararası, 2. International Conference on ”Agriculture, Forestry Life Sciences”, DURU ASUMAN,ÇOLAK AYŞEN MELDA, The Use of Goji Berry Leaves as An Additive in Sugar Beet Leaves Silages, Tam metin bildiri
  • 18.04.2019, Uluslararası, 2. International Conference on ”Agriculture, Forestry Life Sciences”, DURU ASUMAN,BARIT MEHMET,TÜRK MEHMET UYGAR,ŞAHİNLER NURAY, The Investigation of Possibility of Propolis As Additives in Alfalafa Silages, Tam metin bildiri
  • 16.11.2017, Uluslararası, International Advanced Researches and Engineering Congress, AKSU ELMALI DİLEK,ELMALI MEHMET,DURU ASUMAN, Effect of Silages on Milk Yield and Quality in Dairy Cows, Özet bildiri
  • 15.05.2008, Ulusal, IV. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, DURU METİN,DURU ASUMAN, Kanatlı Hayvan Beslemede Bitkisel Ekstrakt Kullanımına Yönelik Çalışmalar, Tam metin bildiri
  • 14.09.2011, Ulusal, VII. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, DURU ASUMAN,TOKER MEHMET TURAN, Tritikale Esasına Dayalı Etlik Piliç Karma Yemlerinde Ksilanaz Enzimi Kullanımının Performans Üzerine Etkileri, Tam metin bildiri
  • 11.10.2018, Uluslararası, 6th ASM International Congress of Agriculture and Environment, DURU ASUMAN,GÖLCÜ ALİ OSMAN,AKSU ELMALI DİLEK, Şeker Pancarı Yaprakları-Mısır Hasılı Silajlarının Bazı Silaj Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi, Tam metin bildiri
  • 11.05.2017, Uluslararası, 4th International VETIstanbul Congress, AKSU ELMALI DİLEK,DURU ASUMAN,ELMALI MEHMET, Some Microbiological Characteristics Of Locally Used Corn Silages, Özet bildiri
  • 10.07.2023, Uluslararası, 5th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, YILMAZ PERİHAN, DURU ASUMAN, Karma Yemlerde Kullanılan Bazı Yem Hammaddelerinin Mikroskopisi, Tam metin bildiri
  • 07.11.2019, Uluslararası, IV. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS – ENGINEERING, DURU ASUMAN,ERSÖZ ÖMER ZİYA, Buğday kırığı, mısır kırığı ve melas kullanımının şeker pancarı yaprakları silajlarının kalitesi üzerine etkileri, Özet bildiri
  • 07.11.2019, Uluslararası, IV. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS – ENGINEERING, DURU ASUMAN,SARIHAN ERCÜMENT OSMAN,BULDUK İBRAHİM, Uşak İli Doğal Vejetasyonunda Bulunan Bazı Bitkilerin Silolanabilme Olanakları, Tam metin bildiri
  • 07.10.2010, Ulusal, Kümes Hayvanları Kongresi, DURU METİN,DURU ASUMAN, Kanatlılarda Bağışıklık ve Besleme İlişkisi, Tam metin bildiri
  • 07.09.2005, Ulusal, III. Hayvan Besleme Kongresi, DURU ASUMAN,TOKER MEHMET TURAN, Protein Kaynağı Yemlerde Enzim Kullanımı, Tam metin bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II.INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, (BILMES EN-NAT 2018)- ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES, DURU ASUMAN, Lavanta (Lavandula angustifolia) Katkısının Yonca Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi, Tam metin bildiri
  • 05.07.2018, Uluslararası, II.INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, (BILMES EN-NAT 2018)- ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES, DURU ASUMAN, Farklı Düzeylerde Yonca ile Silolanan Şeker Pancarı Yapraklarının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi, Tam metin bildiri
  • 03.11.2016, Uluslararası, INES INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS 2016, DURU ASUMAN,AKSU ELMALI DİLEK, Farklı Katkı Maddelerının Yonca Sılajlarında Bazı Kalıte Özellıklerı Üzerıne Etkısı, Tam metin bildiri
  • Uluslararası 2024, Bilimsel Kitap, DURU METİN,DURU ASUMAN, Contemporary Approaches in Health Sciences, 2024, All Sciences Academy, ISBN:978- 625-6530-96-6
  • Uluslararası 2023, Bilimsel Kitap, DURU ASUMAN, Plant Microbes Interactions, 2023, Iksad Publications, 978-625-367-581-3
  • Uluslararası 2022, Bilimsel Kitap, DURU SİNAN, DURU ASUMAN, Architectural Sciences and Urban Agriculture, 2022, Iksad Publications, 978-625-8213-84-3
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018) , Bildiri Kitabı, Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Zootekni
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017). , Bildiri Kitabı, Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Zootekni
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress , Bildiri Kitabı, Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Zootekni
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , Dergi, Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Zootekni
TURJAF , Dergi, Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Zootekni
  • Yayın Teşvik Ödülü

    2015

    Yayın Teşvik Ödülü

    UŞAK ÜNİVERSİTESİ
  • Proje Ödülü

    2015

    Proje Teşvik Ödülü

    UŞAK ÜNİVERSİTESİ
  • 2013

    BAŞARI BELGESİ

    HATAY VALİLİĞİ
  • 2013

    ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ

    HATAY VALİLİĞİ
  • 2013

    MAAŞ ÖDÜLÜ

    HATAY VALİLİĞİ
  • 2012

    BAŞARI BELGESİ

    HATAY VALİLİĞİ
  • 2011

    BAŞARI BELGESİ

    HATAY VALİLİĞİ
  • 2011

    TEŞEKKÜR BELGESİ

    HATAY İL MÜDÜRLÜĞÜ
  • 2010

    TAKDİR BELGESİ

    HATAY VALİLİĞİ
  • Anason (Pimpinella anisum) Tohumunun Yumurtacı Tavuklarda Verim ve Yumurta Kalitesi Üzerine Etkisi

    18.01.2017 - 30.01.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 4.750 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Çörek Otu Yağı İlavesinin Fiğ-buğday Silajının Yem Değeri ve Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi

    18.01.2017 - 30.01.2019

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 4.750 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Farklı Katkı Maddeleri ile Silolanan Lenoxun (Brassica rapa) Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

    17.10.2017 - 29.12.2017

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 4.500 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı : 15.75
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Zeytinyağı Sanayii Yan Ürünü Karasuyun Silaj Katkı Maddesi Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması

    16.01.2015 - 28.12.2016

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 53.633,18 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı : 15.75
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Fiğ Buğday Silajlarına Malik Asit ve Peynir Altı Suyu Katkısının Silajların Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri

    30.12.2013 - 25.11.2016

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Yürütücü
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 34.118,74 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı : 15.75
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Tritikale Esasına Dayalı Etlik Piliç Karma Yemlerinde Ksilanaz Enzimi Kullanımının Performans Üzerine Etkileri

    15.04.2005 - 15.10.2005

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 5000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Demir Dikeni Tribulus Terrestris Saponin Ekstraktı ve Kekik Origanum vulgare Uçucu Yağı Kombinasyonunun Etlik Piliçlerde Yem Katkı Maddesi Olarak Değerlendirilmesi

    05.01.2012 - 05.07.2014

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum: UŞAK ÜNİVERSİTESİ
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 10.000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Tamamlandı
  • Şeftali Posasının Yonca Silajlarında Karbonhidrat Kaynağı Olarak Kullanılma Olanağının Araştırılması

    01.05.2023 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Devam Ediyor
  • Farklı Oranlarda Hünnap İlavesinin Yonca Silajına Etkilerinin Belirlenmesi

    02.04.2023 -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi :
    Proje Teşvik Puanı :
    Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi - Devam Ediyor
  • Zeytinyağı Sanayi Yan Ürünü Yaş Zeytin Posasının Silolanabilme Olanaklarının Araştırılması

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı : ULUSAL
    Projenin Bütçesi : 6.500 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    BAP - Tamamlandı
  • Hatay Valilik Binasının Hatay Devlet Müzesi Olarak İşlevlendirilerek Turizme Kazandırılması

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı :
    Projenin Bütçesi : 322.000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    DİĞER - Tamamlandı
  • Hatay İli Defne Envanteri

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı :
    Projenin Bütçesi : 70000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    DİĞER - Tamamlandı
  • AB Hibe Projeleri Döngüsü Yönetimi Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı :
    Projenin Bütçesi : 15000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    DİĞER - Tamamlandı
  • Hatay İli Tarım ve Kırsal Kalkınma Strateji Planı 2011 2015

    -

    Akademisyenin Projedeki Konumu: Araştırmacı
    Projenin Yürütüldüğü Kurum:
    Projenin Kapsamı :
    Projenin Bütçesi : 70000 TÜRK LİRASI
    Proje Teşvik Puanı :
    DİĞER - Tamamlandı